|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kokie, jūsų nuomone, yra geriausi pasaulyje gitaristai?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. lapkričio 8 d. 15:54:12
2005 m. lapkričio 6 d. 14:54:07
Kirk Hammet, Dave Lombardo, Jeff Hanneman, Gary Holt, Chuck Schuldiner [RIP], Trey Azagroth (jei teisingai parasiau =) Na, tas is Morbid Angel). Krc, yra daug ju. Vieno geriausio neimanoma isrinkt ;P Ir beje, cia tik grojantys grupese. Tu visu virtuozu and so on neminejau
turiu tau naujiena: lombardo groja bugnais ;]
2005 m. spalio 20 d. 23:23:33
2005 m. spalio 20 d. 17:47:11
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 20 d. 17:40:46
2005 m. spalio 20 d. 13:46:34