man atrodo, žmonės neigiamai žiūrintys i lietuvišką, ypač senąjį nekomercinį kiną yra matę vos vieną, du, o gal nera išvis matę tokių filmų.
dėl to truputi gaila.
siūlyčiau pažiūrėti ne tik dėl to, kad turime puikią galimybę pažvelgti i mūsų tėvų, senelių vaikystę, bet ir nemažai dalykų išmokti. pvz. pilietiškumo.
siūlau:
džiazas
vaikai iš amerikos viešbučio
aš esi tu
neatmenu tavo veido
koridorius
kažkas atsitiko
ir t.t.
yra labai labai gero, ypac senesnieji ("riesutu duona", "paskutine atostogu diena".....). Siandieninis, tai labiau "uzterstas. na, Matelis ir Bartas reikala gelbsti
enigmatic rašė: galbūt norėjai pasakyti,kad ne nemoka vaidinti,o jų kuriamuose persuonažuose per daug teatrališkumo?čia taip turbūt todėl,kad mūsuose tie patys aktoriai vaidina ir kine ir teatre.
Būčiau tą patį rašiusi [apie teatrališkumą], bet taip davė dievulis, kad komentarus perskaičiau, kad jį kur pekla.
Paaugom, šiek tiek protingesni pasidarėm - pradėjom domėtis. Lietuviškame kine nėra spec. efektų, limonadinių ašarų ar karamelinio džiaugsmo. Daug daug gėrio yra. "Riešutų duona" nuoširdžiai patiko, dabar siunčiuosi po truputį "Raudonmedžio rojų"... Na tikrai neblogų yra. Tik reik į pačią lietuvių kultūrą ne taip susiraukus žvelgti.
O man lietuviu kinas visai idomus, butinai ziuriu tokius festivalius kaip AXX ar Pravda 1 minute Is pilnametraziu visgi man geriausias "Dievu miskas", ir siaip maciau daug pazistamu sukurtu trumpametraziu filmu ir paciai idomu pabandyt kazka sukurt... Seip ideju ir lietuviu rezisieriai turi ne ka prastesniu nei tarkim holivudiniai, deja galimybiu tokiu ne...
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
wesly_ rašė: mano nuomone lietuviu aktoriai nemoka naturaliai vajdint... Ishkart matosi kad jie 'vajdina'. Nemoka isijaust i savo vajdmeni ir...ne naturalus jie vienu zodziu... Na bent jau tokie yra tie 'akrotiai' kuriuos matau per TV. Tikiu, kad musu shalyje vis del to yra talentingu zhmoniu...
galbūt norėjai pasakyti,kad ne nemoka vaidinti,o jų kuriamuose persuonažuose per daug teatrališkumo?čia taip turbūt todėl,kad mūsuose tie patys aktoriai vaidina ir kine ir teatre.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. rugpjūčio 9 d. 01:16:06
2007 m. birželio 9 d. 21:13:52
2007 m. birželio 9 d. 21:13:31
2007 m. birželio 9 d. 21:08:44
2007 m. birželio 9 d. 19:43:15
dėl to truputi gaila.
siūlyčiau pažiūrėti ne tik dėl to, kad turime puikią galimybę pažvelgti i mūsų tėvų, senelių vaikystę, bet ir nemažai dalykų išmokti. pvz. pilietiškumo.
siūlau:
džiazas
vaikai iš amerikos viešbučio
aš esi tu
neatmenu tavo veido
koridorius
kažkas atsitiko
ir t.t.
2006 m. rugpjūčio 5 d. 20:53:04
2006 m. rugpjūčio 5 d. 20:51:22
2006 m. rugpjūčio 5 d. 19:29:41
2006 m. rugpjūčio 4 d. 19:15:45
2006 m. gegužės 27 d. 10:40:30
2006 m. balandžio 25 d. 23:51:31
galbūt norėjai pasakyti,kad ne nemoka vaidinti,o jų kuriamuose persuonažuose per daug teatrališkumo?čia taip turbūt todėl,kad mūsuose tie patys aktoriai vaidina ir kine ir teatre.
Paaugom, šiek tiek protingesni pasidarėm - pradėjom domėtis. Lietuviškame kine nėra spec. efektų, limonadinių ašarų ar karamelinio džiaugsmo. Daug daug gėrio yra. "Riešutų duona" nuoširdžiai patiko, dabar siunčiuosi po truputį "Raudonmedžio rojų"... Na tikrai neblogų yra. Tik reik į pačią lietuvių kultūrą ne taip susiraukus žvelgti.
2006 m. balandžio 25 d. 23:28:09
2006 m. balandžio 22 d. 11:43:55
2006 m. balandžio 19 d. 21:43:23
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:07:51
kai del teatraliskumo.. "matrioskos'e" nemazai lietuviu aktoriu vaidina. Ir labai normaliai susitvarko su savo vaidmenimis.
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 12 d. 15:37:03
2005 m. rugsėjo 12 d. 14:18:05
mano nuomone lietuviu aktoriai nemoka naturaliai vajdint... Ishkart matosi kad jie 'vajdina'. Nemoka isijaust i savo vajdmeni ir...ne naturalus jie vienu zodziu... Na bent jau tokie yra tie 'akrotiai' kuriuos matau per TV. Tikiu, kad musu shalyje vis del to yra talentingu zhmoniu...
2005 m. rugsėjo 12 d. 14:12:44
Kad ir tą pačią "Velnio Nuotaką" neseniai žiūrėjau.Patinka labai.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 13:46:53
2005 m. rugpjūčio 12 d. 13:43:07