Slipknot jau nebepanasu i metala. Metallica, Iron Maiden, Megadeth yra metalas, o cia tj kaskoks beprasmis triuksmas (bent jau man tjp atrodo). Nesmerkiu tu kurie klauso ju bet man jie tiesiog nepriimtini.
Dar ne taip seniai buvau smarkiai nusistatęs prieš visą šitą Nu Metal judėjimą(nors daug kas jų ir nelaiko Nu Metal), bet va šiek tiek paklausiau, ir pradedu galvoti, kad tikrai neblogai jie pavaro. Labiausiai įsidėmėtina ta agresija, kuri man kažkiek primena Rage Against The Machine, dėl to iš esmės jie man ir patiko. Labai daug dabar nevertinčiau, gal nuo 6 iki 8 skalėje iki 10. Pastaruoju metu pastebėjau labai tolerantiškas pasidariau muzikai, klausymo spektras labai didėja šiais metais. Visai nebloga grupė, tikrai galima klausyti. Nėra per daugiausiai tos komercijos, ir tekstai visai neblogi, na manau gėdos metalui nedaro, ir tikrai juos galima vadinti metalu. Ypač tos kaukės įsidėmėtinos, buvo tokia mintis, kad jie per daugiausia nesivaiko šlovės, slėpdami savo veidus.
Pirmi du albumai uzvede. norejosi pasiimti peili ir praeiti miesta... Tikrai geri pirmieji du. Kad grupe lervom fanus vadina, gerai, yra kazkoks nuzmogiskejimas nuo fanu iki ju muzikos. Pasakymas pagal mane labiau dominuoja muzika, o ne kazkoks asmenybejimas.
Pamenu, kai patikdavo. Žinoma tarp jų būdavo ir daug kitų Nu Metalo grupių, kaip Korn, Linkin Park, Adema etc. Bet, be abejo, išaugau iš šitos muzikos scenos ir manau, kad kievienas turėtų. Buvo linksma, good times, I must say, but when it's time to move on, it's time to move on.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2016 m. sausio 26 d. 23:01:47
Ir ką tu man tuo nori pasakyt?
2016 m. sausio 26 d. 21:38:54
Joey jau nuo 2013 metų palikęs grupę.
2014 m. gegužės 27 d. 14:07:12
https://www.blabbermouth.net/news/slipknot-to-begin-major-major-work-on-new-album-in-march-says-corey-taylor/
Naujas albumas po metų išeis
2014 m. sausio 17 d. 15:43:35
Kokie unreal... ;o*
2013 m. gruodžio 17 d. 22:26:11
Turbūt mirsiu, bet nesuprasiu, kodėl Joey laikomas geriausiu būgnininku... :/
2013 m. gruodžio 17 d. 19:15:10
Bėda, sakyčiau. Kas pas juos geriausia buvo - tai būgnai
2013 m. gruodžio 17 d. 16:39:35
jau reiketu papildyti - buve nariai :) Joey Jordison
2013 m. rugpjūčio 16 d. 12:53:20
2013 m. sausio 3 d. 19:12:18
mano megstamiausia
2012 m. rugpjūčio 28 d. 17:18:36
Girdėjau tą ir aš ;D
2012 m. kovo 14 d. 21:02:09
Slipknot jau nebepanasu i metala. Metallica, Iron Maiden, Megadeth yra metalas, o cia tj kaskoks beprasmis triuksmas (bent jau man tjp atrodo). Nesmerkiu tu kurie klauso ju bet man jie tiesiog nepriimtini.
2012 m. kovo 14 d. 17:09:52
Dar ne taip seniai buvau smarkiai nusistatęs prieš visą šitą Nu Metal judėjimą(nors daug kas jų ir nelaiko Nu Metal), bet va šiek tiek paklausiau, ir pradedu galvoti, kad tikrai neblogai jie pavaro. Labiausiai įsidėmėtina ta agresija, kuri man kažkiek primena Rage Against The Machine, dėl to iš esmės jie man ir patiko. Labai daug dabar nevertinčiau, gal nuo 6 iki 8 skalėje iki 10. Pastaruoju metu pastebėjau labai tolerantiškas pasidariau muzikai, klausymo spektras labai didėja šiais metais. Visai nebloga grupė, tikrai galima klausyti. Nėra per daugiausiai tos komercijos, ir tekstai visai neblogi, na manau gėdos metalui nedaro, ir tikrai juos galima vadinti metalu. Ypač tos kaukės įsidėmėtinos, buvo tokia mintis, kad jie per daugiausia nesivaiko šlovės, slėpdami savo veidus.
2011 m. liepos 1 d. 13:00:52
2011 m. birželio 18 d. 18:15:52
2011 m. birželio 17 d. 17:09:28
2011 m. gegužės 25 d. 16:27:15
2011 m. gegužės 25 d. 14:31:08
2011 m. gegužės 23 d. 23:05:34
2011 m. gegužės 22 d. 19:11:43
man si grupe per sunki ir saip as tokio triuksmo nemegstu.
2011 m. gegužės 22 d. 19:09:51