SHTURM rašė: slipknot buvo gan gera grupe, kol neatsirado albumas "IOWA". dar atsimenu pradejau ju 99ais metais klausyt, kai lietuvoje mazai kas ja dar zinojo. va tos senos dainos tai geros buvo, na o veliau... ka as galiu pasakyt? komercija
Kiekvienas SK cd skiriasi viens nuo kito savo skambesiu. Tai ka randame Iowa albume, nerasime kitame, ir tas pats su self-titled, Vol 3: The Subliminal Verses ir MFKR albumais. Ne viens is ju ner blogas, dalykas tas, kad kiekvienas albumas yra unikalus, turintis sava skambesi ir dainu prasme. Tik mes pasirenkame tai, kas labiau priimtina, aisku kas ir labiau uzveza. Man asmeniskai patinka pirmieji trys SK albumai, o naujausio beveik neklausau.
[img]http://images.google.lt/images?q=tbn:BcXPfiQkx4gJ:www.reznetnews.org/culture/frybread_flicks/041029_halloween/grudge.jpg[/img]
Life is a strange thing...
slipknot buvo gan gera grupe, kol neatsirado albumas "IOWA". dar atsimenu pradejau ju 99ais metais klausyt, kai lietuvoje mazai kas ja dar zinojo. va tos senos dainos tai geros buvo, na o veliau... ka as galiu pasakyt? komercija
Kazkaip man db jie nelabai, kaikurios dainos tikrai labai patinka, bet siaip...
SlipKnot 4eveR!! Ivaldyta grupe!! Tik Vol.3 kazhkoks pakomercintas zhiauriai!! Man asmenishkai senesnes ju kaukes labiau patiko! Megstamiausia daina: Everything Ends, o kauke Joey, Corey ir Sid'o su spygliais kuri!!
Jei del solisto, tai dainuoja nepergraziausiai(girddejes ir graziau dainuojant), bet uztat eina visus zodzius suprast ....
Jei del homoseksualumo, tai cia toks pats gandas kaip ir visi kiti pletkai, jei ir but prie tokiu bent vienas is ju, tai garantoju niekas net nezinotu...
Juliusx rašė: šiaip norėjau pasakyti, kad tas "vokalistas" yra š*do vietoj
tu pasiklausyk kad ir wendsday 13 balso ir tada sakyk,kad corey negeras...pz jis bent svariai isdainuoja!!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kas ten tox gejus?as is vis nemanau,kad ten kaz nors homosexsualas yra!!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ej ka jus matos apie pasakyma kad vienas kas SK nariu yra gejus???
viename teste taip buvo parashyta ir duota kelera pavyzdziu.. kaip manot ar tai tiesa?? ar gali buti vienas ish ju gejus???
ka manot apie sido 6 pirshtus ant abieju ranku???
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 7 d. 16:07:01
2005 m. birželio 7 d. 08:58:58
2005 m. gegužės 2 d. 18:25:41
slipknot buvo gan gera grupe, kol neatsirado albumas "IOWA". dar atsimenu pradejau ju 99ais metais klausyt, kai lietuvoje mazai kas ja dar zinojo. va tos senos dainos tai geros buvo, na o veliau... ka as galiu pasakyt? komercija
Kiekvienas SK cd skiriasi viens nuo kito savo skambesiu. Tai ka randame Iowa albume, nerasime kitame, ir tas pats su self-titled, Vol 3: The Subliminal Verses ir MFKR albumais. Ne viens is ju ner blogas, dalykas tas, kad kiekvienas albumas yra unikalus, turintis sava skambesi ir dainu prasme. Tik mes pasirenkame tai, kas labiau priimtina, aisku kas ir labiau uzveza. Man asmeniskai patinka pirmieji trys SK albumai, o naujausio beveik neklausau.
2005 m. balandžio 29 d. 06:45:16
2005 m. balandžio 29 d. 06:41:56
2005 m. balandžio 18 d. 11:11:51
2005 m. balandžio 10 d. 18:41:33
2005 m. balandžio 2 d. 19:02:52
2005 m. kovo 30 d. 01:26:48
2005 m. kovo 30 d. 00:50:53
2005 m. kovo 30 d. 00:44:19
2005 m. kovo 30 d. 00:16:20
2005 m. vasario 1 d. 16:33:14
2005 m. sausio 25 d. 18:21:30
2005 m. sausio 20 d. 01:09:18
Jei del solisto, tai dainuoja nepergraziausiai(girddejes ir graziau dainuojant), bet uztat eina visus zodzius suprast
Jei del homoseksualumo, tai cia toks pats gandas kaip ir visi kiti pletkai, jei ir but prie tokiu bent vienas is ju, tai garantoju niekas net nezinotu...
2004 m. gruodžio 7 d. 14:50:58
kas ten tox gejus?as is vis nemanau,kad ten kaz nors homosexsualas yra!!!!
sheip oficialiai nera nieko parashyta... cia turbut griniausia nesamone bet ka gali zinoti
2004 m. gruodžio 2 d. 16:56:03
šiaip norėjau pasakyti, kad tas "vokalistas" yra š*do vietoj
tu pasiklausyk kad ir wendsday 13 balso ir tada sakyk,kad corey negeras...pz jis bent svariai isdainuoja!!!!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 2 d. 16:54:21
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 29 d. 14:49:12
2004 m. lapkričio 26 d. 14:13:36
viename teste taip buvo parashyta ir duota kelera pavyzdziu.. kaip manot ar tai tiesa?? ar gali buti vienas ish ju gejus???
ka manot apie sido 6 pirshtus ant abieju ranku???