Juliusx rašė: slipknot gerai popsą varo labai aiškūs jų veidai, matosi, kad žiūri gyvenimui tiesiai į akis.o tas vokalistas tai unreal. jo balsas toks visiškai negergždintis, ne kimus, o ypač aukštas ir labai stiprus.matosi, kad jis ilgai vokalo mokėsi.respectas jam už tai
pritarsiu zmogiukam kurie sake kad vokalisto balsas geras... tikrai ash tai kai pirma karta klausiausi tai net nesitikejau kad jo balsas bus toks aukshtas... sheip galvoaju kad klyks ir panashei bet sheip balsa ishlavines... labai graziai dainuoja letas dainas man labai patinka
sstassyss rašė: O mano tevai nieko blogo nesako. Zino kad zmogus turi teisia pats rinktis ko nori klausyti, o ko ne... As tikrai esu uztikrintas, kad be manes kompe nebus niekas istrinta nu mano mama kartais ir Rammstein neatsisako paklausyt
jo,kad mano tevai taip...visokius kucinskus mama klauso ir panasiai.tevas tai klauso AC/DC,senas ju gerbejas,o vat mano Slipknotu ar Cradle Of Filth ar Rammstein'u neupranta
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
slipknot gerai popsą varo labai aiškūs jų veidai, matosi, kad žiūri gyvenimui tiesiai į akis.o tas vokalistas tai unreal. jo balsas toks visiškai negergždintis, ne kimus, o ypač aukštas ir labai stiprus.matosi, kad jis ilgai vokalo mokėsi.respectas jam už tai
O mano tevai nieko blogo nesako. Zino kad zmogus turi teisia pats rinktis ko nori klausyti, o ko ne... As tikrai esu uztikrintas, kad be manes kompe nebus niekas istrinta nu mano mama kartais ir Rammstein neatsisako paklausyt
tubut visi tevai taip reguoja... nes jie yra neprate prie tokiu grupiu kaip Sliknot... ir ishvis jau nebetas amzius turbut kad jiems patiktu toke muzika ......
mano tevams net nezinau kas.atsiliepimai apie juos kaip apie didziausia pavoju zemes islikimui...bl,pagalvojus,juk man ne 10 metu,o 18,nx,ir galiu klausyti ka tik noriu.kai sese 9metu uzsileidzia mango,tai sako-o,kokia grazi daina-ir ziuri i mane,tipo,namiokas cia....
ooo pazystamas jausmas...... man taip buvo panashei tik ten supleshe viena plaka ir bande dainas ishtrinti bet gerai kad ju tada daug neturejau.... sheip mao tevam shi grupe nelabai patinka nes tipo jie yra satanistai ar kazkas panashuas....
Pykšt pokšt visi pautai į šalis ;X
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 21 d. 14:33:24
grinai pritariu
2004 m. lapkričio 21 d. 14:05:07
slipknot gerai popsą varo
2004 m. lapkričio 20 d. 15:14:50
2004 m. lapkričio 19 d. 19:41:15
2004 m. lapkričio 19 d. 17:05:06
O mano tevai nieko blogo nesako. Zino kad zmogus turi teisia pats rinktis ko nori klausyti, o ko ne... As tikrai esu uztikrintas, kad be manes kompe nebus niekas istrinta
jo,kad mano tevai taip...visokius kucinskus mama klauso ir panasiai.tevas tai klauso AC/DC,senas ju gerbejas,o vat mano Slipknotu ar Cradle Of Filth ar Rammstein'u neupranta
2004 m. lapkričio 19 d. 16:49:36
ir apie vokalista.aha vokalas tikrai unreal!!islavintas!!!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 16 d. 15:01:45
2004 m. lapkričio 15 d. 19:02:02
2004 m. lapkričio 9 d. 23:42:49
2004 m. lapkričio 9 d. 16:35:53
2004 m. lapkričio 9 d. 15:31:47
2004 m. lapkričio 9 d. 09:48:50
2004 m. lapkričio 8 d. 21:32:59
2004 m. lapkričio 8 d. 21:27:38
2004 m. lapkričio 8 d. 18:46:12
2004 m. lapkričio 8 d. 18:35:48
2004 m. lapkričio 8 d. 18:15:51
ps-snd atsitiko man baisus dalykas:turejau visas absoliuciai slipknotu dainas,netgi klipus ir visa kita stuff'a,ir....tevas viska istryne,nes tai,pasak jo,nenormali,ishsigimeliu muzika nx....
2004 m. lapkričio 8 d. 18:11:53
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 6 d. 12:43:04
2004 m. lapkričio 5 d. 21:23:24