lacunacoil rašė: gero tas kad nėra už ką slipknotų mėgt, tai tiesiog didlis įvairių stilių rip offas, tai kad ten bl turi n būgnininkų ir tipo agresija spinduliuoja ir kaukes užsimeta nbereiškia kad jie gali kurti.
ai geriau tu isvis savo komentaru negrisk jokiais argumentais, nes skamba juokingai, pripazink vieninteli argumenta del ko pradejai "ale nemegti" slipknotu tai yra del to kad islindo pagaliau i dienos sviesa ir tapo zinomi net trylikmeciams emo, o juk puikiai zinoma yra tai - jog kas komercija tas lacunacoil nepriimtina, tad pasikeisk nicka - nes taves tikrai nieks nelaiko tuscia spirale, o tik kaip lacuna coil gerbeju
gero tas kad nėra už ką slipknotų mėgt, tai tiesiog didlis įvairių stilių rip offas, tai kad ten bl turi n būgnininkų ir tipo agresija spinduliuoja ir kaukes užsimeta nbereiškia kad jie gali kurti.
Slipknot555666 (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 6 d. 15:26:14
The_Wicked_One rašė: jop. daina tai gera, bet man ryta prie kavos kazko geriau people=shit arba kokia three nil arba pulse of the maggots.. o SlipKnoT`u su kitom grupem palyginus nelabai kas megsta. bet ir gerai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
jop. daina tai gera, bet man ryta prie kavos kazko geriau people=shit arba kokia three nil arba pulse of the maggots.. o SlipKnoT`u su kitom grupem palyginus nelabai kas megsta. bet ir gerai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
slipknotu nebemegstu bet si daina ilgai buvo mano megstamiausia kai tik Vol.3 pasirode...superinis gabaliukas...kaip tik dabar parsisiunciau Vol.9 Live ten 22 live gabalai ir man patinka
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. balandžio 8 d. 17:12:02
gero tas kad nėra už ką slipknotų mėgt, tai tiesiog didlis įvairių stilių rip offas, tai kad ten bl turi n būgnininkų ir tipo agresija spinduliuoja ir kaukes užsimeta nbereiškia kad jie gali kurti.
ai geriau tu isvis savo komentaru negrisk jokiais argumentais, nes skamba juokingai, pripazink vieninteli argumenta del ko pradejai "ale nemegti" slipknotu tai yra del to kad islindo pagaliau i dienos sviesa ir tapo zinomi net trylikmeciams emo, o juk puikiai zinoma yra tai - jog kas komercija tas lacunacoil nepriimtina, tad pasikeisk nicka - nes taves tikrai nieks nelaiko tuscia spirale, o tik kaip lacuna coil gerbeju
2008 m. balandžio 6 d. 16:11:13
2008 m. balandžio 6 d. 15:26:14
jop. daina tai gera, bet man ryta prie kavos kazko geriau people=shit arba kokia three nil arba pulse of the maggots.. o SlipKnoT`u su kitom grupem palyginus nelabai kas megsta. bet ir gerai.
o kas cia gero?
2007 m. gegužės 27 d. 16:54:08
2006 m. birželio 22 d. 20:39:11
2006 m. gegužės 11 d. 09:24:07
2006 m. gegužės 10 d. 22:07:39
2006 m. sausio 15 d. 19:53:43
nu bet nesakau kad sita bloga...
2006 m. sausio 15 d. 19:04:57
2005 m. spalio 30 d. 16:44:33
2005 m. spalio 30 d. 16:25:15
2005 m. spalio 29 d. 16:52:45
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 29 d. 16:34:46
2005 m. spalio 29 d. 08:37:51
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 29 d. 06:49:24
2005 m. spalio 25 d. 17:26:45
2005 m. spalio 24 d. 06:44:36
2005 m. spalio 21 d. 05:31:39