Siaip nelabai megstu tokiu vakareliu, mat nemegstu kai salia manes daug zmoniu. Nejauku. Bet jei ir tenka, tai geriu alu, rukau cigaretes. Kitu narkotiku nepripazistu. Esme tame, kad as esu itin tylus zmogus ir man atsirisa liezuvis tik tada kai isgeriu. Taigi, sitas variantas tinka kai buna daug zmoniu. Man.
Kai yra 4-8 man labai gerai pazistami zmones, galima ir su kakava. Nei galvos kita diena neskaudes, nei bloga bus, nei geda prisiminti ka vakar durno padarei (del sito aisku galima pasigincyti, bet jau tiek to). O galima pavyzdziui apsimesti visiskais lochais ir galvoti, kad kakava yra koks likeris. Arba atsisiusti debiliskiausia filma koki tik galima ir ji komentuoti. Galima daryti Big Bang Theory maratona.
rabithunter> nu kaip manai, 3 buteliai konjako ant 30 žmonių, negi skaičius? Čia tik po lašiuką, kaip sakant, teko. Tada ir viskis, ir brendis, ir tekila, ir degtinė pasibaigė ir apie 3 ryto dar trilitris samanės buvo ištrauktas žemaitiškos ruginės žolelėm gardintos Po to nebetruko nieko pradėjom tūsą 7 vakare, baigėm paskutiniai keli irgi 7 . Tik jau ryto
james_s rašė: Teko pradėt 25 metų senumo konjaku, o pabaigt samane, bet jokių narkotikų. Nors jei esi nuotaikos geros ir su gera chebra, tai ir su kakava padurniuot gali
pradet tai aisku labai gerai, va pabaigimui tai jau gero daigto gaila
jei i tema tai alus ir tequila, po ju jau visi kiti stipresni ar silpnesni gerimai, kai buvau jaunas ir durnas dar isgerus ir parukyt noredavosi, ale dabar kaip tai nebereik
Teko pradėt 25 metų senumo konjaku, o pabaigt samane, bet jokių narkotikų. Nors jei esi nuotaikos geros ir su gera chebra, tai ir su kakava padurniuot gali
TaPatiOlivija rašė: nerukau iki dabar (man jau 1 , seip esu geri tik per dideles sventes... ir tai jeigu praso, ir ziaurei nemegstu kavos o ka jau kalbet kad as imciau vartot ir ka nors stipriau...
nerukau iki dabar (man jau 1 , seip esu geri tik per dideles sventes... ir tai jeigu praso, ir ziaurei nemegstu kavos o ka jau kalbet kad as imciau vartot ir ka nors stipriau...
loVePresley rašė: cha, nebuk naivus. jau 13 metu vaikai yra ragave ir alaus, ir zoles ir viso to sudo. gal tiesiog kai kurie labiau vertina paprastus, skanius dalykus, o ne alu, narkotikus ir t.t.
D as nesu naivus as nekalbu kas pas tave kieme ar mieste mauk;] as kalbu apie ce,kad tie kurie rase su kakava sultim ir t.t tai nepilnamecei nieks ir nesaka per baliu primaukt tiek kad miegotum ten kur paskutine cierka ar bonke alaus islenkei reikia viska su saiku
cha, nebuk naivus. jau 13 metu vaikai yra ragave ir alaus, ir zoles ir viso to sudo. gal tiesiog kai kurie labiau vertina paprastus, skanius dalykus, o ne alu, narkotikus ir t.t.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. kovo 26 d. 14:21:38
ryte kakava, vakare alhokolis
o kažkada, narkotikai.
2011 m. kovo 26 d. 14:04:55
2010 m. rugpjūčio 6 d. 15:00:41
Kai yra 4-8 man labai gerai pazistami zmones, galima ir su kakava. Nei galvos kita diena neskaudes, nei bloga bus, nei geda prisiminti ka vakar durno padarei (del sito aisku galima pasigincyti, bet jau tiek to). O galima pavyzdziui apsimesti visiskais lochais ir galvoti, kad kakava yra koks likeris. Arba atsisiusti debiliskiausia filma koki tik galima ir ji komentuoti. Galima daryti Big Bang Theory maratona.
2010 m. rugpjūčio 5 d. 13:19:03
2010 m. liepos 28 d. 17:27:04
2010 m. liepos 28 d. 17:07:15
Teko pradėt 25 metų senumo konjaku, o pabaigt samane, bet jokių narkotikų. Nors jei esi nuotaikos geros ir su gera chebra, tai ir su kakava padurniuot gali
jei i tema tai alus ir tequila, po ju jau visi kiti stipresni ar silpnesni gerimai, kai buvau jaunas ir durnas dar isgerus ir parukyt noredavosi, ale dabar kaip tai nebereik
2010 m. liepos 28 d. 10:36:18
2010 m. liepos 27 d. 21:39:10
2010 m. balandžio 7 d. 14:17:09
2010 m. balandžio 6 d. 21:18:45
2010 m. balandžio 6 d. 16:05:56
2010 m. balandžio 6 d. 11:10:01
Nesamone yra visi svaigalai. Kur dingo zmoniu sugebejimas linksmintis be ju?
Manau, kad jo niekada nebuvo.
2009 m. lapkričio 29 d. 15:15:25
2009 m. lapkričio 29 d. 15:15:16
bus uz menesio
2009 m. lapkričio 29 d. 12:31:28
nerukau iki dabar (man jau 1
Neatrodo, kad tau 18 būtų.
2009 m. lapkričio 29 d. 00:43:25
2009 m. lapkričio 28 d. 23:33:50
2009 m. lapkričio 28 d. 23:33:26
2009 m. lapkričio 28 d. 11:35:04
cha, nebuk naivus. jau 13 metu vaikai yra ragave ir alaus, ir zoles ir viso to sudo. gal tiesiog kai kurie labiau vertina paprastus, skanius dalykus, o ne alu, narkotikus ir t.t.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 27 d. 18:14:08