Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vakarėlių kokybė: narkotikai, alkoholis ar kakava?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 10
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
latras
2009 m. lapkričio 27 d. 18:05:14
ce tie kurie sako kad kakava ar sultis man rodos dar nepilnamecei;]

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
loVePresley
2009 m. lapkričio 27 d. 18:01:47
Nesamone yra visi svaigalai. Kur dingo zmoniu sugebejimas linksmintis be ju?

2009 m. lapkričio 25 d. 23:58:47
Prie ko čia tūsai ir kakava? Narkotikai yra šūdas, todėl alkogolis.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2009 m. lapkričio 25 d. 23:43:38
negeriu ir nerukau

Atsakyti
Jahlalabhad
2009 m. lapkričio 25 d. 16:52:21
Kakava, vienareiksmiskai.

2009 m. lapkričio 25 d. 16:43:09
su elmenhorster geriausia

2009 m. lapkričio 25 d. 16:06:53
Juokingiausia, kai yra lyginama lietuva versus likusi europos dalis, lyg mes būtume didžiausi alkoholikai. Išlyskit iš skafandrų, suprasit, kad visur yra tas pats. Vieni daugiau pakelia, kiti mažiau, kiti prigerė šūkalioja, kiti duoda į snukį, bet alkoholis yra visur ir visada. Jeigu vaikštai po muziejus ir teatrus galbūt to ir nepastebi. Kaip KaunasLad ir rašo, kad foreigneriai atrodo axueni. Na tipiškas bruožas iškelti kokius babajus ;>

2009 m. lapkričio 25 d. 15:59:54
seniau budavo narkotikai ir muzika nu jei galima zole narkotiku vadint o db beliko tik alkogolis

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 29 d. 14:29:12
kazkaip tu visose diskusijose zinova dideli vaidini, o savo kvailais postais kai ka kita irodai

2009 m. gegužės 29 d. 14:27:55
tai čia kas be ko

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 29 d. 14:27:17
zinovas didelis esi matau

2009 m. gegužės 29 d. 14:22:20
kaktusas2598 rašė:
alkoholi gal... Bet svarbiausia man gera muzika
tūse muzikos išvis gali nebūt (juk ne dėl į juos varai) nes susirenka įvari chebra, su skirtingom muzikom kartais, tai geriau iš vis be muzikos nei kokį šūdą klausyt... vienam repas nepatinka, kitam metalas, kitam dar kas nors..

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 29 d. 12:47:31
alkoholi gal... Bet svarbiausia man gera muzika

2009 m. gegužės 28 d. 22:01:15
Ji_Kvepuoja rašė:
KaunasLad rašė:
dingusi_kazkur rašė:
Pas mus anketavimą kažkokį darė. Maždaug kas kiek laiko vartojat alkoholį, kokiomis progomis, kokiais kiekiais ir t.t. Paskui statistiką papasakojo. Tiksliai neprisimenu, bet skaičiai iškalbingi. Kažkas tokio, kad Lietuvoje per metus žmogui [skaičiuojat net su kūdikiais] tenka kažkur po 10 litrų spirito.

panašu, kad nosį esi iškišusi ne toliau Prienų trobelės tarpuvartės, kad ietuvius alkoholikai vadini..padaryk testą UK, Prancūzijoje, Serbijoje ir dar kitose šalyse, ir pamatysi, kas alkoholikai, o kas - ne.

be to, lietuviai yra patys tokie kurie daug ką 'ant bajerio daro', tai ir rašydama kas kiek laiko galėjau rašyt, kad kiekvieną dieną, ir po skarbinkę alaus. taip ir gaunasi tokio iškalbingi skaičiai, ir gaunasi toks alkoholikų įvaizdis.

Vajei vajei. Visų pirma tai čia jokių palyginimų su užsieniu nebuvo.

Statistika ten buvo išvis pagal pardavimus berods, ar kažką, nežinau. Bet skaičiai gan realūs atrodo.
Juk kiek yra žmonių, kurie kasdien geria. Tai ir atsveria visus. Padalinus ir išeina.

2009 m. gegužės 28 d. 21:54:28
Tikrai graudu... Tik gerai, kad žmonės išauga iš to. O man to niekada ir nereikėjo

Atsakyti
rellax
2009 m. balandžio 4 d. 17:23:50
Galiu pasidalinti visiška šviežiena...Vakar buvau tūse,kuriame buvo švenčiamas gimtadienis.Atėjau 1h.vėliau nei buvo tartasi ir ką aš randu:bene visi nusigėrę ir apsirūkę..Po poros valandų puse ten esančių žmonių apsivėmė ir ėjo miegoti,nes jautėsi tikrai nekaip..Ištvermingesni dar bandė naktinėti,bet neturėjo apie ką bendrauti.Neilgai trukus,keliese išėjome,nes jokio tikslo ten likti nebuvo.Tai štaip kaip kai kurie supranta tūsą. Graudu.

2009 m. balandžio 4 d. 16:22:08
Alkoholis

Atsakyti
amalkera
2009 m. balandžio 4 d. 13:53:54
Geram tusui didziausia kokybe suteikia sauni kompanija

2008 m. rugsėjo 29 d. 20:57:07
xdm rašė:
Senovės laikais vien tik vaistininkas ir daktaras pažinojo degtinę, kiti žmonės nieko apie ją nežinojo. Ant galo išsimokino ją pažinti ir bobos. Jos girdėjo apie degtinę, kad tai yra didelis vaistas, todėl ir pradėjo su ja ne tik ligonius gydyti, bet ir sveikiems dėl sveikatos išlaikymo ją siūlyti. Vyrai klauso moterų savo, viską gatavi daryti, kad tik boboms patikti, taip, kaip Adomas levą bevalgant uždraustą vaisių matė, - jos nesudraudė ale ir pats valgė.
Sveikatoje esančiam žmogui degtinė visai nemačina, bet dar ir iškadija. Todėl tas pasakymas, kurį gerdami degtinę žmonės vieni kitiems sako, yra melagingas. Jie sako "į sveikatą", o yra į nesveikatą arba į ligą, aš abejoju, ar jį ne velnias išmislijo. Jei didesnis svečias į namus ateina, gaspadinė tuojau išsprūsta pro duris ir pargrįžta degtinės bonką rankoje nešdama. Gaspadorius neklausia, ar svečiui ši prie dūšios, ar ne, pirmiausia patsai godžiai stiklelį makt, paskui pripylęs tą patį stiklelį neša svečiui prie burnos ir per prievartą verčia gerti.
Kitas svečias padėkoja ir pasakyti nori, kad jam degtinė nesveika ir kad bėdos gali padaryti, tačiau tai nieko nepadeda. Gaspadorius atsisėdo jam už akių ir verčia svečią degtinę gerti. Svečiui nusibosta, nes jis nė vieno išmintingo žodžio negirdi, o ta degtinė ištolo jau štykšti ir bjauri jam rodosi, norėtųsi pasiskubinti… Šeimininkas svečią į glėbį ir vėl už stalo sodina, ir vėl degtinę kiša. Jei svečias negeria, šeimininkui rodosi, kad tai svečias nedrįsta, dėl to, kad jam galėtų iš tikros širdies savo meilę parodyti, patsai pirmiausiai nuolat sveikina ir sveikina svečią, ir nusisveikina nuo koto, t. y.: jo akių lėlelės pabalusios, veidas kaip keptas vėžys, liežuvis milijasi: nė vieno išmintingo žodžio negali ištarti, galva garuoja, apsiseiliojęs, nors ant kojų nestovi, bet siekia svečią bučiuoti Ir be paliovos šneka: "gerk degtinę".
Iš toliau atvažiavę žmonės, matydami tokią mūsų parapijiečių meilę, pašneka: "Biedni žmonės.Tikri prasčiokai, be jokio apsišvietimo. Tiek pasaulyje yra nekaltų džiaugsmų, o jie nieko nepažįsta, kaip tik tą smirdinčią degtinę.
Kun. Antanas Tatarė, 1851 m.

150 praėjo ar nuo to surusinto mentaliteto pabėgome? sakyčiau, kad nė velnio...

Skaitydama galvojau, kad pats šitaip gražiai senobiškai surašei viską.
Puiki citata.

Atsakyti
Diville
2008 m. rugsėjo 29 d. 18:22:26
Alkoholis dar viena nesamonė kuri suteikia priklausomybę. Per vakarėlius nieko nesakau, bet kiekvieną dieną atsikelt su skaudančia galva.. O ypač nesuprantu tų žmonių kurie didžiuojasi jog nematė saves blaivaus veidrody.. Man asmeniškai, tai yra kažkas baisaus. Pasidarytume visi alkašai visokie, ir velniop visus.. Gyvenk ir žvenk!!

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 10
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shaggy Shaggy
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2006
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 97202