Kadangi aš esu alkoholikas, tai kakavos nepripažįstu
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
geriausi tūsai, kai yra ką veikti, o tada jokio alkoholio nereikia. Ir išvis, kai jo per daug, tai visiškai neįdomu, nes visi nulūžta arba idiotiškai kvailioja, aišku, kvailiotojai vėliau nieko neprisimena, bet tokiam dalyvauti šlykštu.
Man labiau koncertai patinka, ir muzika gera, ir šiaip pramoga...
O jei tūsai pas mane su "minia' žmonių, tai alkoholio niekas negereia Ir kakavos ne, mes arbatele tenkinamės <:
na gal cia pasakysiu kaip sena boba, bet manau, jog savo jau atsigeriau..
na aisku..ne visiskai..isgeriu kartais..bet tikrai ne taip kaip anksciau..o vakareliai buna puikus nepaisant to ar visi geria ar ne..cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas..
"Jus zmones su draugais laika leidziat ar su svaigalais?" - klausimas, kuris tiesiog pasako apie viską iš esmės
na, nesamone cia pasakei..pagal tave, iseina taip, kad jei sedi su draugais, tai negali nei valgyti(nes laika leisi su maistu), rukyti (laiko leidimas su tabaku ir nikotinu), negali sesdeti(nes laika leidi su sofa, kede, foteliu ir etc.)..man skanus gerimas alus, so what? tau sultys ar kava..nereikia tik cia vapalioti nesamoniu.
Mano nuomonė pasikeitė. Tūsas be alkoholio neįmanomas, nuobodus, bereikšmis. Seniau tai kodėl gi ne, bet kuo toliau, alus tampa (jau tapo...) neatsiejamas kiekvieno savaitgalio palydovas. Būna kai sėdi sausai, bet tai pasitaiko tikrai labai retai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 6 d. 19:11:09
2008 m. gegužės 6 d. 19:08:24
2008 m. gegužės 6 d. 18:51:33
Koks tūsas gali praeit be alkoholio???
Nu gali gali.
Bet kažkaip nepasitaiko.
Alkoholikų tauta.
2008 m. gegužės 6 d. 18:50:32
2008 m. gegužės 2 d. 23:33:34
Alkoholis, bet visur žinoma saikas.
Ar išgėrus galvoju apie kažkokį tai saiką?Aš tai nelabai...
2008 m. gegužės 2 d. 21:27:23
2008 m. vasario 23 d. 18:19:56
2008 m. vasario 12 d. 20:15:53
2008 m. vasario 12 d. 20:02:30
2008 m. sausio 14 d. 09:36:37
2008 m. sausio 1 d. 20:02:37
Bet iš tikrųjų viskas priklauso nuo konkretus draugų rato. Su kai kuriais be 'žalios devynerios' nei žingsnio : ]] .
2008 m. sausio 1 d. 19:26:28
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. sausio 1 d. 19:21:50
2007 m. gruodžio 29 d. 13:44:23
Man labiau koncertai patinka, ir muzika gera, ir šiaip pramoga...
O jei tūsai pas mane su "minia' žmonių, tai alkoholio niekas negereia
2007 m. gruodžio 28 d. 23:43:49
2007 m. gruodžio 28 d. 20:01:29
na aisku..ne visiskai..isgeriu kartais..bet tikrai ne taip kaip anksciau..o vakareliai buna puikus nepaisant to ar visi geria ar ne..cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas..
2007 m. gruodžio 25 d. 18:32:22
na, nesamone cia pasakei..pagal tave, iseina taip, kad jei sedi su draugais, tai negali nei valgyti(nes laika leisi su maistu), rukyti (laiko leidimas su tabaku ir nikotinu), negali sesdeti(nes laika leidi su sofa, kede, foteliu ir etc.)..man skanus gerimas alus, so what? tau sultys ar kava..nereikia tik cia vapalioti nesamoniu.