Emotionless rašė: Jus zmones su draugais laika leidziat ar su svaigalais?
gera nuotaika, zmones, su kuriais visada gera, nes gali pasikalbeti apie viska. megstama muzika arba geras filmas, daug saldumynu ir skani arbata o jei dar daug zvakuciu tai ir romantiska ir galvos ryte neskauda ir prisiminimai lieka grazus...
"Jus zmones su draugais laika leidziat ar su svaigalais?" - klausimas, kuris tiesiog pasako apie viską iš esmės
Paskutinį sykį "toosinantis" ir vartojant narkotikus, buvo blogai. Visus šonus vis laužė kažkas.
Neapsimoka.
Toosinantis su akohloiju - neužteko .
O su kakava - nepamenu .
Kaip kada, žiūrint ko tada norisi.
Kartais ir ko nors rimtesnio gal reikia, bet labai smagu gali būti ir blaivių žmonių kompanijoje, matyt, nuo draugijos priklauso.
Recenzentas rašė: hahah ..pala pala
kakava,ta prasme - gerimas
ar kakava -kaip ko-ka-in...?
manding čia paprasta kakava. gėrimas iš miltelių, bet ne tų.
šiaip alaus bokaliukas nė vienam pasidėdėjimui nepakliudė. svarbu tiesiog jausti saiką. tabako geriau jei nėr, bet pripratau iš tų laikų, kai kabakuose rūkas tvyrodavo. su apsinarkašinusiu žmogumi iki šiol bendrauti neteko ir net jei tektų - nebendraučiau. pašnekovas malonus tol, kol su juo įmanoma susišnekėti ir jis bent minimaliai supranta, ką šneka.
Kadangi aš - antitabako, antialkoholio ir antinarkotikų sąjungininkė, tai aš betkokiame tūse galiu linksmintis [o dar ir kaip] be visokių kvaišalų.. nei jokie varžymai man negresia, nei kas nors kitas.. Liaudis, jūs taip išeina priklausomi nuo kvaišalų, jei jums negali būti linksma ir be jų... [jė jė aha] surimavau tai va tokia mano opinion
KleopatraXII rašė: pz kas per jaunimas... wisi tik ir ruko zhole..ir bados ir wisa kita...ash wien paskaicius "HEROINAS" kazhkajp po to ir jauciuos pati apsinarkashinus jau koki menesi.... nebereikia nei tikru badymusi o tajp taj tuse swarbiausia gera hebra, geras ir garsus muzonas ir ajshku kad butu ko stipresnio ishgerti (o ko, taj neswarbu). wiskaz
ooot ir nevisi badosi ...
nu bet seip,tay daugelis..... nesamones... nereikia tokiu sh daryt...
nu bet kiekvienas savaip pasirenka...
man tay neprijimtina...
pz kas per jaunimas... wisi tik ir ruko zhole..ir bados ir wisa kita...ash wien paskaicius "HEROINAS" kazhkajp po to ir jauciuos pati apsinarkashinus jau koki menesi.... nebereikia nei tikru badymusi o tajp taj tuse swarbiausia gera hebra, geras ir garsus muzonas ir ajshku kad butu ko stipresnio ishgerti (o ko, taj neswarbu). wiskaz
Aš jau turiu savo scenarijų.
Atsinešu kokio vyno, butelio pusę išgeriu, tada kur nors jis dingsta.
Likusį laiką/naktį/dieną geriu kavą, kitasyk brendžio kokio įsipilu.
Nebenoriu visiškai nusigert, kad nieko neprisimint.
Idealu kai gali normaliai bendraut su žmonėm.
Renkames?Na ka zinau,as i normaliu zmoniu tusus nevaikstau.Man geriausiai su keliais zmogais sedet,rukyt gert koki nors vyna arba kokia nors trauktine(mmmmm)ir kalbet...
Bet kai nueinu i gimtadienius tai aisku kad rukom zole ir prisigeriam iki zemes graibymo.Kaip ir visi,manyciau.
"Tūsas" iš kart kelia asocijacijas su alkoholiu.
"Vakarėlis" arba "Pasisedėjimas" ( ir kaip nepavadinsi dar kitaip) - kakava, arbata,kava ir velniai žino - ką nori.
Toks pas mus skirtumas tarp jų.
O ko reikia?
Pirmiausia - žmonių.
Antriausia - aplinkos.
Trečiausia - pagalbinių priemonių (kurios ir atskiria "tūsą" nuo "pasisedėjimo")
ner geresnių TUSŲ už kakavos eh, na ir kaip pasakyk Jūs man yra TOOOSINĄMĄSI per kakavos balių? :> čia yra normalus pasisedėjimas su draugais/draugėm, norint pabūti ramiai - tada suprantu, ir be to preferinčiau kavą, o ne kakavą.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. lapkričio 25 d. 13:56:41
2007 m. gegužės 6 d. 09:38:37
Nežinau,per visokius vakarėlius beveik visad būna ko išgert ir parūkyt.
2007 m. balandžio 8 d. 20:13:08
Jus zmones su draugais laika leidziat ar su svaigalais?
gera nuotaika, zmones, su kuriais visada gera, nes gali pasikalbeti apie viska. megstama muzika arba geras filmas, daug saldumynu ir skani arbata
"Jus zmones su draugais laika leidziat ar su svaigalais?" - klausimas, kuris tiesiog pasako apie viską iš esmės
2007 m. balandžio 6 d. 00:07:25
2007 m. balandžio 3 d. 03:57:05
Neapsimoka.
Toosinantis su akohloiju - neužteko
O su kakava - nepamenu
Taigi, gali daryti išvadas.
2007 m. balandžio 2 d. 23:41:55
Kartais ir ko nors rimtesnio gal reikia, bet labai smagu gali būti ir blaivių žmonių kompanijoje, matyt, nuo draugijos priklauso.
2007 m. balandžio 2 d. 23:40:29
hahah ..pala pala
šiaip alaus bokaliukas nė vienam pasidėdėjimui nepakliudė. svarbu tiesiog jausti saiką. tabako geriau jei nėr, bet pripratau iš tų laikų, kai kabakuose rūkas tvyrodavo. su apsinarkašinusiu žmogumi iki šiol bendrauti neteko ir net jei tektų - nebendraučiau. pašnekovas malonus tol, kol su juo įmanoma susišnekėti ir jis bent minimaliai supranta, ką šneka.
2007 m. balandžio 2 d. 23:17:41
2007 m. balandžio 2 d. 23:11:22
pz kas per jaunimas... wisi tik ir ruko zhole..ir bados ir wisa kita...ash wien paskaicius "HEROINAS" kazhkajp po to ir jauciuos pati apsinarkashinus jau koki menesi....
ooot ir nevisi badosi ...
nu bet seip,tay daugelis..... nesamones... nereikia tokiu sh daryt...
nu bet kiekvienas savaip pasirenka...
man tay neprijimtina...
2007 m. vasario 14 d. 16:09:21
2007 m. vasario 8 d. 20:42:34
2007 m. sausio 31 d. 00:50:24
2007 m. sausio 25 d. 19:16:41
2007 m. sausio 25 d. 15:52:54
2007 m. sausio 25 d. 15:45:55
Atsinešu kokio vyno, butelio pusę išgeriu, tada kur nors jis dingsta.
Likusį laiką/naktį/dieną geriu kavą, kitasyk brendžio kokio įsipilu.
Nebenoriu visiškai nusigert, kad nieko neprisimint.
Idealu kai gali normaliai bendraut su žmonėm.
2007 m. sausio 6 d. 13:40:00
Bet kai nueinu i gimtadienius tai aisku kad rukom zole ir prisigeriam iki zemes graibymo.Kaip ir visi,manyciau.
2007 m. sausio 5 d. 11:12:48
2007 m. sausio 5 d. 10:51:14
"Vakarėlis" arba "Pasisedėjimas" ( ir kaip nepavadinsi dar kitaip) - kakava, arbata,kava ir velniai žino - ką nori.
Toks pas mus skirtumas tarp jų.
O ko reikia?
Pirmiausia - žmonių.
Antriausia - aplinkos.
Trečiausia - pagalbinių priemonių (kurios ir atskiria "tūsą" nuo "pasisedėjimo")
2007 m. sausio 5 d. 02:18:53
2007 m. sausio 5 d. 00:09:56