tusuose esminis dalykaz ne gerimas... jame rejkia atrasti save, tarp draugu ir pan... jaj nemoki padaryti to pats nepades nej narkotikaj,..., nej kakava...
svarbiausia gera kompanija, na gal dar siek tiek alkoholio, bet sus saiku, taip ciuciut
2005 m. spalio 27 d. 17:57:49
The_Wicked_One rašė: siaip mes ta bandem, bet neveze musu tai nusprenem, kad i pilva susibedus peilius vaiksciot yra daug smagiau.
jau kaip prajuokino
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
man tai cigaretes nuo tooso neatsiejamos o alkoholis nebutinas..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
`] jie nera nei ironiski, nei juokingi. tiesiog as rasau zinodama, kad manes vis tiek nieks nesupras. nes uztektinai isitikinau. o siaip tai kazkada gailejaus, ir dar dabar gailiuos kad neuzsidejau nick the_stupid_one
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 31 d. 17:37:31
2005 m. spalio 28 d. 18:10:46
2005 m. spalio 28 d. 17:35:49
2005 m. spalio 28 d. 17:31:34
svarbiausia gera kompanija, na gal dar siek tiek alkoholio, bet sus saiku, taip ciuciut
ciuciut alkoholio tai tik skrandi suerzina
2005 m. spalio 28 d. 17:07:38
2005 m. spalio 28 d. 16:29:01
2005 m. spalio 28 d. 15:28:32
2005 m. spalio 27 d. 20:33:32
2005 m. spalio 27 d. 17:57:49
siaip mes ta bandem, bet neveze musu tai nusprenem, kad i pilva susibedus peilius vaiksciot yra daug smagiau.
jau kaip prajuokino
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. spalio 27 d. 16:30:37
2005 m. spalio 27 d. 15:41:06
2005 m. spalio 27 d. 15:27:17
protinga tema reikia pripazinti
2005 m. spalio 26 d. 17:51:52
lia lia lia let's toos :}
2005 m. spalio 23 d. 11:21:30
2005 m. spalio 23 d. 11:04:38
2005 m. spalio 23 d. 10:28:23
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 23 d. 10:25:06
2005 m. spalio 22 d. 17:22:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 22 d. 17:11:23
2005 m. spalio 22 d. 17:01:09