Na.. Man tai buna, kad visiskai surimteju ir pavirstu i Cekuoli. Visiska diletante, spontaniskai viska sugalvoju ir sakau, kad perskaiciau tai enciklopedijoje. Esme tame, kad tas zmogus priputes irgi viskuo sventai tiki, ka sakau. Aiskiausiai prisimenu ta momenta kai snekejom apie vyriskaji lytini organa, jo ilgi. (blevyzgos.lt buvo rasoma apie tokias gentis kur svarmenis nesiojo tais organais - siuo atveju tai mano enciklopedija buvo). Ir jei butu tas organas itin ilgas, jis per akta perplestu visas zarnas ir islystu per burna.
snekejau su katinu kokes 2 val nelabai ka atsake bet man reikejo isikalbet,o jis vienintelis tesiklause
Aš nebandžiau, bet mano draugas pasakojo:
šokių salėje šoko viduryje tokio kompiuterinio žaidimo žmogeliukas "Mario".
Po to lauke sėdėjo prie kelio, ir pro jį pravažiavo apie 10 vienodų žalių Poršė D
o geriausias bajeriukas tai, kai vienas stovėjo parduotuvėj (prie durų liudytojas, kuris viską jam pasakojo) ir rodė pirštu į išsigandusią pardavėją, + garsiai iš jos juokėsi D
Nežiūrėkite į save per daug asmeniškai.
Draugiska >> koks kaifas jei viskas jei viskas netikra? Tai tame ir kaifas kad netikra. Kai sedi ir matai visokius gliukus.
Philia >> as ir nzn kaip gali zoles pob\veikis but idomus. Buna geras arba ne, stiprus ar silpnas.. o idomaus tikrai nieko nera. turbut. nebent labai jau susidomejus galima ieskoti prasmes Žas'ų dainoj "apelsinai jega"
memento mori - atmink, kad mirsi // kinfo.lt
ir šiaip įdomu gana buvo, kai pradėjau girdėti kukuojant žibutes
Arba kai guli kur nors apsipūtus iki žalių snarglių užsimerkus ir galvoji, kad sėdi kamabry an grindų, visi aplinkui toliau pučia,girdi kaip jie kalbasi... atsimerki, visi seniai smigę, miega..
karta su Wednesday prisirukem ir as taip zvengiau,is kiekvieno jos zodzio nes man atrode"kad ji kalba taip ironiskai",poto keliaujant namo mums atrode kam mes zydes ir mus gaudo naciai,tai mes ejom ir vaidinom paneles-vokietes.poto kad namas kaskoks pripudruotas.karta baisiai zvengem kai musu drauge pradejo koset ir dust,vis sakem "musu drauge mirsta o mes juokiames"ir luzom sau(aciu diebui draugei nieko nenutiko)..karta teko stebet kaip mano vaikinas budamas apsirukes paeme mano drauge uz rankos o ne mane ir ejo sau su ja..
Viena kart panasiai buvo, kai su Jasi apsipūtėm ir ėjom pro Kauno pilį ir kažkaip sugebėjom išmastyti, kad grįžo vokiečiai, fašizmas ... O einam dar svarbiausia žmonės kuičiasi konteineriuose ir sakom 'O dieve jau visas sofas sudegino, dabar jau konteineriuose reik gyvent..' ir vėliau matėm kaip toks dėdė iš balos stoty gėrė. Bet čia tai dabar abejoju ar rimtai taip buvo
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 6 d. 15:11:33
...
2010 m. liepos 29 d. 16:38:05
2010 m. liepos 28 d. 18:08:00
2009 m. gruodžio 10 d. 10:03:54
2009 m. gruodžio 10 d. 07:17:30
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2008 m. balandžio 29 d. 22:44:20
2008 m. balandžio 29 d. 22:40:41
2008 m. balandžio 18 d. 18:56:13
šokių salėje šoko viduryje tokio kompiuterinio žaidimo žmogeliukas "Mario".
Po to lauke sėdėjo prie kelio, ir pro jį pravažiavo apie 10 vienodų žalių Poršė
o geriausias bajeriukas tai, kai vienas stovėjo parduotuvėj (prie durų liudytojas, kuris viską jam pasakojo) ir rodė pirštu į išsigandusią pardavėją, + garsiai iš jos juokėsi
2008 m. balandžio 8 d. 19:59:46
2007 m. gegužės 12 d. 16:55:26
Užtai geriausia, kai Šiauliuos marozai žolės apsirūkę sugeba dar žmonėm pist protą ir ieško kam "duot į snukį".
2006 m. birželio 6 d. 23:02:59
2006 m. balandžio 18 d. 12:39:11
2006 m. balandžio 17 d. 20:58:26
2006 m. balandžio 4 d. 13:57:09
2006 m. kovo 2 d. 18:40:09
Philia >> as ir nzn kaip gali zoles pob\veikis but idomus. Buna geras arba ne, stiprus ar silpnas.. o idomaus tikrai nieko nera. turbut. nebent labai jau susidomejus galima ieskoti prasmes Žas'ų dainoj "apelsinai jega"
2006 m. kovo 2 d. 17:43:26
2006 m. kovo 2 d. 16:49:48
2006 m. kovo 2 d. 15:20:37
Arba kai guli kur nors apsipūtus iki žalių snarglių užsimerkus ir galvoji, kad sėdi kamabry an grindų, visi aplinkui toliau pučia,girdi kaip jie kalbasi... atsimerki, visi seniai smigę, miega..
2006 m. kovo 2 d. 15:18:10
siaip tai nelabai megstu zoles.viskas tada taip letai,o as labaiu megstu veiksma.bet kaip visi draugai rastamanai-ganjamanai..
karta su Wednesday prisirukem ir as taip zvengiau,is kiekvieno jos zodzio nes man atrode"kad ji kalba taip ironiskai",poto keliaujant namo mums atrode kam mes zydes ir mus gaudo naciai,tai mes ejom ir vaidinom paneles-vokietes.poto kad namas kaskoks pripudruotas.karta baisiai zvengem kai musu drauge pradejo koset ir dust,vis sakem "musu drauge mirsta o mes juokiames"ir luzom sau(aciu diebui draugei nieko nenutiko)..karta teko stebet kaip mano vaikinas budamas apsirukes paeme mano drauge uz rankos o ne mane ir ejo sau su ja..
Viena kart panasiai buvo, kai su Jasi apsipūtėm ir ėjom pro Kauno pilį ir kažkaip sugebėjom išmastyti, kad grįžo vokiečiai, fašizmas ... O einam dar svarbiausia žmonės kuičiasi konteineriuose ir sakom 'O dieve jau visas sofas sudegino, dabar jau konteineriuose reik gyvent..' ir vėliau matėm kaip toks dėdė iš balos stoty gėrė. Bet čia tai dabar abejoju ar rimtai taip buvo
2006 m. vasario 28 d. 15:42:45