Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jums buvęs įdomiausias žolės poveikis?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
myliu_visus
2006 m. vasario 9 d. 22:22:38
gal durnai, biski skambes bet su draugeliu i mokykla prisiruke zoles atvarem, ir sedim klasei o pries mumis sedi toks storiuliukas, tai jo lasiniai kazkaip buvo issirykevia grynai atrode lyg veidukas ten ir sypsenele, tokia dar didele tai sakes ka prisizvengem is to............

2006 m. vasario 8 d. 15:56:18
Dviese sustojome ir apie 30min. žiurėjome į gatvės žibintą. Kol mūsų neužkalbino kažkas.

2006 m. vasario 7 d. 18:36:23
nerukau.

2006 m. sausio 14 d. 11:44:50
nebuvo jokio poweikio nes zoles nerukau,na tik kartais vasara po ja pasivartalioju

2005 m. gruodžio 30 d. 17:55:14
pliur rašė:
kazkaip jus cia pervertinat tos zoles poveiki, marihuana labai labai silpnas haliucinogenas, matyt drambliukus, kitas kazkokias visatas, nu nezinau, bet cia per daug jau, didele doze surukes paprasciausia apsivemsi ir viskas, o nuo mazos man atrodo drambliai ir visatos nesimakaluoja po nosim

taigi marichuana kaip tik slopina vemimo refleksus. apsivemt vien tik nuo ganjos neimanoma nebent jau busi prigeres arba labai jau nezmoniskai prisivalges.o nuo doziu dydzio tai realiai dramblio nepamatysi nebent labai sau isiteigsi tai kad nori pamatyt. o siaip koks skirtumas puskime ir bukim laimingi kai gliucina

2005 m. gruodžio 30 d. 17:53:03
NataliLT rašė:
girdejau, kad tokia zole yra nuo kurios kai kurie organai neveikt pradeda...
nevaldai koju, ranku ir pan...nu zvengem, kad lazintis galima pries rukant is to koki organa snd "atjungs"

pati niekad nerukau

tai cia dieve mano paprasciausias stone'as (nuo anglisko zodzio stoned - suakmenejes) cia nereikia jokios specialios zoles per daug parukysi ir bus stone'as. veliau ar anksciau praeis

2005 m. gruodžio 28 d. 12:49:53
nebandziau )

Atsakyti
Puolusi
2005 m. gruodžio 24 d. 14:24:36
siaip tai nelabai megstu zoles.viskas tada taip letai,o as labaiu megstu veiksma.bet kaip visi draugai rastamanai-ganjamanai..
karta su Wednesday prisirukem ir as taip zvengiau,is kiekvieno jos zodzio nes man atrode"kad ji kalba taip ironiskai",poto keliaujant namo mums atrode kam mes zydes ir mus gaudo naciai,tai mes ejom ir vaidinom paneles-vokietes.poto kad namas kaskoks pripudruotas.karta baisiai zvengem kai musu drauge pradejo koset ir dust,vis sakem "musu drauge mirsta o mes juokiames"ir luzom sau(aciu diebui draugei nieko nenutiko)..karta teko stebet kaip mano vaikinas budamas apsirukes paeme mano drauge uz rankos o ne mane ir ejo sau su ja..

2005 m. gruodžio 24 d. 12:30:40
Iron_Meal rašė:
Is visu musu smegenu dirba tik (atrodo) 8% ju... O kai parukai zoles - pakyla iki 12%, todel pradedi geriau mastyt ir sneket filosofines ir visokias kitokias nesamones...
Del visokiu vaizdu rodymosi, kaip kazkas sake "drambliukai" ir etc., tai gali but, gali ir nebut, priklauso nuo zoles... Gali juoktis, gali filosuofot, gali "uzsiparint" (cia nelabai nuo zoles priklauso)... Daug tu poveikiu, bet, kad matytusi drambliukai visakokie, tai turi buti gera marichana, arba jos daug...

jei gera zole ir nusiteikimas gali patirt visus tuos jausmus vienu kartu.

Atsakyti
Jasi
2005 m. gruodžio 24 d. 12:26:11
Zimbabwe rašė:
The_Wicked_One rašė:
Zimbabwe rašė:
hmzzz . .sprendziat is aplinkiniu esu pastebejus . .

arba jie ima lb kikent . arba pradeda welniskai filosofuot...:>

o kad ju akys bun oranzines nepastebejai? ar cia tik man taip atrodo..

arba as nepastebejau . .arba cxia tik tau taip atrodo ..

jos [akys] graziai zypsi ir blizga. ir juokina
filosofuoti gerai. kad ir apie spintas [kaip vakar]

Atsakyti
ruko_muzika
2005 m. gruodžio 24 d. 11:47:05
Iron_Meal<<< sito bajerio nezinojaw geras na jei ir ima weikt dawgiaw procentu, taj bishky neiprastaj jie ima mastyt turboot

2005 m. gruodžio 24 d. 10:53:17
Iron_Meal >> Naudojama tik 1-2% ;] o kad žolė padidintų tų veikiančių procentų skaičių nežinojau

Atsakyti
Iron_Meal
2005 m. lapkričio 24 d. 17:36:18
Is visu musu smegenu dirba tik (atrodo) 8% ju... O kai parukai zoles - pakyla iki 12%, todel pradedi geriau mastyt ir sneket filosofines ir visokias kitokias nesamones...
Del visokiu vaizdu rodymosi, kaip kazkas sake "drambliukai" ir etc., tai gali but, gali ir nebut, priklauso nuo zoles... Gali juoktis, gali filosuofot, gali "uzsiparint" (cia nelabai nuo zoles priklauso)... Daug tu poveikiu, bet, kad matytusi drambliukai visakokie, tai turi buti gera marichana, arba jos daug...

2005 m. lapkričio 23 d. 22:15:06
Taip as pritariu kazkaip visiem tokie nerealus poveikiai, siaip zole ne halicinogeninis narkotikas, tai kazkaip drambliukai ten nerealiai. Na as zole bandziau ne viena karta, ir marihuana ir kitokio sh..-nepatiko. Labai jau visa suparalizuoja, veiksmai pasidaro leti, taip viskas idomiai vyksta, kaip kokiame filme jautiesi, tokios iskarpytos scenos...ir labai daug filosofuoju tuomet o apie juoka tai nera net ka daugiau pridurti,nors viena teigiama dalyka turi zole-prailgina gyvenima..hehehe cia juoko deka siaip....

2005 m. lapkričio 10 d. 15:05:18
kazkaip jus cia pervertinat tos zoles poveiki, marihuana labai labai silpnas haliucinogenas, matyt drambliukus, kitas kazkokias visatas, nu nezinau, bet cia per daug jau, didele doze surukes paprasciausia apsivemsi ir viskas, o nuo mazos man atrodo drambliai ir visatos nesimakaluoja po nosim

Atsakyti
NataliLT
2005 m. lapkričio 4 d. 20:20:14
girdejau, kad tokia zole yra nuo kurios kai kurie organai neveikt pradeda...
nevaldai koju, ranku ir pan...nu zvengem, kad lazintis galima pries rukant is to koki organa snd "atjungs"

pati niekad nerukau

2005 m. lapkričio 1 d. 10:47:35
Kaip gerai, kad žolės nerūkau.

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. lapkričio 1 d. 10:15:20
nu jo tikriausaii..ot.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Zimbabwe
2005 m. lapkričio 1 d. 10:14:28
The_Wicked_One rašė:
Zimbabwe rašė:

arba as nepastebejau . .arba cxia tik tau taip atrodo ..

2005 m. lapkričio 1 d. 10:12:13
Zimbabwe rašė:

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shaggy Shaggy
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1635
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 99622