gal durnai, biski skambes bet su draugeliu i mokykla prisiruke zoles atvarem, ir sedim klasei o pries mumis sedi toks storiuliukas, tai jo lasiniai kazkaip buvo issirykevia grynai atrode lyg veidukas ten ir sypsenele, tokia dar didele tai sakes ka prisizvengem is to............
pliur rašė: kazkaip jus cia pervertinat tos zoles poveiki, marihuana labai labai silpnas haliucinogenas, matyt drambliukus, kitas kazkokias visatas, nu nezinau, bet cia per daug jau, didele doze surukes paprasciausia apsivemsi ir viskas, o nuo mazos man atrodo drambliai ir visatos nesimakaluoja po nosim
taigi marichuana kaip tik slopina vemimo refleksus. apsivemt vien tik nuo ganjos neimanoma nebent jau busi prigeres arba labai jau nezmoniskai prisivalges.o nuo doziu dydzio tai realiai dramblio nepamatysi nebent labai sau isiteigsi tai kad nori pamatyt. o siaip koks skirtumas puskime ir bukim laimingi kai gliucina
pati niekad nerukau
tai cia dieve mano paprasciausias stone'as (nuo anglisko zodzio stoned - suakmenejes) cia nereikia jokios specialios zoles per daug parukysi ir bus stone'as. veliau ar anksciau praeis
karta su Wednesday prisirukem ir as taip zvengiau,is kiekvieno jos zodzio nes man atrode"kad ji kalba taip ironiskai",poto keliaujant namo mums atrode kam mes zydes ir mus gaudo naciai,tai mes ejom ir vaidinom paneles-vokietes.poto kad namas kaskoks pripudruotas.karta baisiai zvengem kai musu drauge pradejo koset ir dust,vis sakem "musu drauge mirsta o mes juokiames"ir luzom sau(aciu diebui draugei nieko nenutiko)..karta teko stebet kaip mano vaikinas budamas apsirukes paeme mano drauge uz rankos o ne mane ir ejo sau su ja..
Del visokiu vaizdu rodymosi, kaip kazkas sake "drambliukai" ir etc., tai gali but, gali ir nebut, priklauso nuo zoles... Gali juoktis, gali filosuofot, gali "uzsiparint" (cia nelabai nuo zoles priklauso)... Daug tu poveikiu, bet, kad matytusi drambliukai visakokie, tai turi buti gera marichana, arba jos daug...
jei gera zole ir nusiteikimas gali patirt visus tuos jausmus vienu kartu.
Iron_Meal<<< sito bajerio nezinojaw geras na jei ir ima weikt dawgiaw procentu, taj bishky neiprastaj jie ima mastyt turboot
http://net.niekas.eu/mildak/
http://net.niekas.eu/skarolis/
-----------------------------
Sekite reklama. As rimtai. Sekite.
Is visu musu smegenu dirba tik (atrodo) 8% ju... O kai parukai zoles - pakyla iki 12%, todel pradedi geriau mastyt ir sneket filosofines ir visokias kitokias nesamones...
Del visokiu vaizdu rodymosi, kaip kazkas sake "drambliukai" ir etc., tai gali but, gali ir nebut, priklauso nuo zoles... Gali juoktis, gali filosuofot, gali "uzsiparint" (cia nelabai nuo zoles priklauso)... Daug tu poveikiu, bet, kad matytusi drambliukai visakokie, tai turi buti gera marichana, arba jos daug...
Taip as pritariu kazkaip visiem tokie nerealus poveikiai, siaip zole ne halicinogeninis narkotikas, tai kazkaip drambliukai ten nerealiai. Na as zole bandziau ne viena karta, ir marihuana ir kitokio sh..-nepatiko. Labai jau visa suparalizuoja, veiksmai pasidaro leti, taip viskas idomiai vyksta, kaip kokiame filme jautiesi, tokios iskarpytos scenos...ir labai daug filosofuoju tuomet o apie juoka tai nera net ka daugiau pridurti,nors viena teigiama dalyka turi zole-prailgina gyvenima..hehehe cia juoko deka siaip....
kazkaip jus cia pervertinat tos zoles poveiki, marihuana labai labai silpnas haliucinogenas, matyt drambliukus, kitas kazkokias visatas, nu nezinau, bet cia per daug jau, didele doze surukes paprasciausia apsivemsi ir viskas, o nuo mazos man atrodo drambliai ir visatos nesimakaluoja po nosim
girdejau, kad tokia zole yra nuo kurios kai kurie organai neveikt pradeda...
nevaldai koju, ranku ir pan...nu zvengem, kad lazintis galima pries rukant is to koki organa snd "atjungs"
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
arba jie ima lb kikent . arba pradeda welniskai filosofuot...:>
o kad ju akys bun oranzines nepastebejai? ar cia tik man taip atrodo..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 9 d. 22:22:38
2006 m. vasario 8 d. 15:56:18
2006 m. vasario 7 d. 18:36:23
2006 m. sausio 14 d. 11:44:50
2005 m. gruodžio 30 d. 17:55:14
kazkaip jus cia pervertinat tos zoles poveiki, marihuana labai labai silpnas haliucinogenas, matyt drambliukus, kitas kazkokias visatas, nu nezinau, bet cia per daug jau, didele doze surukes paprasciausia apsivemsi ir viskas, o nuo mazos man atrodo drambliai ir visatos nesimakaluoja po nosim
taigi marichuana kaip tik slopina vemimo refleksus. apsivemt vien tik nuo ganjos neimanoma nebent jau busi prigeres arba labai jau nezmoniskai prisivalges.o nuo doziu dydzio tai realiai dramblio nepamatysi nebent labai sau isiteigsi tai kad nori pamatyt. o siaip koks skirtumas puskime ir bukim laimingi kai gliucina
2005 m. gruodžio 30 d. 17:53:03
girdejau, kad tokia zole yra nuo kurios kai kurie organai neveikt pradeda...
nevaldai koju, ranku ir pan...nu zvengem, kad lazintis galima pries rukant is to koki organa snd "atjungs"
pati niekad nerukau
tai cia dieve mano paprasciausias stone'as (nuo anglisko zodzio stoned - suakmenejes) cia nereikia jokios specialios zoles
2005 m. gruodžio 28 d. 12:49:53
2005 m. gruodžio 24 d. 14:24:36
karta su Wednesday prisirukem ir as taip zvengiau,is kiekvieno jos zodzio nes man atrode"kad ji kalba taip ironiskai",poto keliaujant namo mums atrode kam mes zydes ir mus gaudo naciai,tai mes ejom ir vaidinom paneles-vokietes.poto kad namas kaskoks pripudruotas.karta baisiai zvengem kai musu drauge pradejo koset ir dust,vis sakem "musu drauge mirsta o mes juokiames"ir luzom sau(aciu diebui draugei nieko nenutiko)..karta teko stebet kaip mano vaikinas budamas apsirukes paeme mano drauge uz rankos o ne mane ir ejo sau su ja..
2005 m. gruodžio 24 d. 12:30:40
Is visu musu smegenu dirba tik (atrodo) 8% ju... O kai parukai zoles - pakyla iki 12%, todel pradedi geriau mastyt ir sneket filosofines ir visokias kitokias nesamones...
jei gera zole ir nusiteikimas gali patirt visus tuos jausmus vienu kartu.
2005 m. gruodžio 24 d. 12:26:11
hmzzz . .sprendziat is aplinkiniu esu pastebejus . .
arba as nepastebejau . .arba cxia tik tau taip atrodo
jos [akys] graziai zypsi ir blizga. ir juokina
filosofuoti gerai. kad ir apie spintas [kaip vakar]
2005 m. gruodžio 24 d. 11:47:05
2005 m. gruodžio 24 d. 10:53:17
2005 m. lapkričio 24 d. 17:36:18
2005 m. lapkričio 23 d. 22:15:06
2005 m. lapkričio 10 d. 15:05:18
2005 m. lapkričio 4 d. 20:20:14
pati niekad nerukau
2005 m. lapkričio 1 d. 10:47:35
2005 m. lapkričio 1 d. 10:15:20
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 1 d. 10:14:28
arba as nepastebejau . .arba cxia tik tau taip atrodo
2005 m. lapkričio 1 d. 10:12:13
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.