| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. spalio 22 d. 19:48:58
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. spalio 22 d. 19:46:20
2005 m. spalio 22 d. 19:37:25
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. spalio 22 d. 19:36:40
2005 m. spalio 22 d. 19:35:12
2005 m. spalio 22 d. 19:33:28
2005 m. spalio 22 d. 19:24:07
2005 m. spalio 22 d. 19:23:32
gal aš kokia neišmanėlė, bet neįžvelgiu linksmybės tose banaliose išgertuvėse/pasirūkymuose. man gyvenimas gražus tada, kai jis įgauna ypatingą prasmę ir palieka kažką naudingo ateičiai. taigi sutinku su temos pavadinimu - rūkymas žudo, ir dar kaip. Jau kai kuriuos iš jūsų pražudė. Dalinai.
2005 m. spalio 22 d. 19:22:24
Ne. nežudom. Ir nekaifuojam kai kiti žudo mus.
Ane.
Bet kažkodėl kiti žudo. Ir net nesidomi ar mums patinka būti žudomiems.
tau pritariu.
beja, Jasi tu durna
2005 m. spalio 22 d. 19:14:43
2005 m. spalio 22 d. 19:13:42
2005 m. spalio 22 d. 19:11:56
Pritariu tau visu 110%, jog geriau gyvent trumpiau, bet prasmingai ir linksmai, negu ilgai ir nepajusti to, ka pajunti gyvenantys trumpiau :}
man rūkymas neatrodo kažkas tokio, ką gyvenime tikrai verta pajusti. mano šūkis - mirk jauna ir graži. rūkymas kenkia grožiui.
2005 m. spalio 22 d. 19:10:37
2005 m. spalio 22 d. 19:08:17
2005 m. spalio 22 d. 19:05:45
Rukymas zudo! vaikai nerukykit
labai gerai ir i tema pataikei! vaikai - rukykit ir mirkiT linksmi. zvalus ir nesweiki!
2005 m. spalio 22 d. 19:03:56
Jasi > manai nežinau?
manai tu vienintelė pasauly rukai ir malonumą jauti?
(vieta manijakiškam juokui)
Rūkiau ir mečiau, nes užniso cizus nuolat pirkti. Plius turiu sveiko proto ir dar laša valios kad sustočiau kol nenudvėsiau.
O pinigų alkoholiui sutaupau.
mielai manijakiskai pazvengciau kartu! o pinigu ir taip niekad ner... kam DAR taupyt?! rukyti - gerai. zudymas - afigienai ;}
2005 m. spalio 22 d. 19:03:12
Man tai senai zinoma,nes buvo laikas,kai pati traukdavau duma,istikruju rukymas visai nezudo ir ka tie visi aiskina tai yra didziule nesamone, nes as kaifuodavau,rukymas pasalina stresa,nervus ir siaip gerai atpalaiduoja.
Tavo žinojimo niekam nereikia. Moksliškai įrodyta.
Beje pats rukymas kaip faktas nenužudo. Žudo tik jo sukelti padariniai. (čia tik tarp kitko)
2005 m. spalio 22 d. 19:02:04
Pritariu tau visu 110%, jog geriau gyvent trumpiau, bet prasmingai ir linksmai, negu ilgai ir nepajusti to, ka pajunti gyvenantys trumpiau :}
juolabiau kad senatve yra daug didesnis sudas nei 100000 cigareciu pakeliu! kuo toliau - tuo linksmiau ;} daugiau azarto!
ShadowOfDeath>>> rukyk!!! reguliariai ;}
2005 m. spalio 22 d. 19:02:03
Nori mirti sena ir susiraukšlėjus? - prašom.
aš ne.
2005 m. spalio 22 d. 18:48:21
manai tu vienintelė pasauly rukai ir malonumą jauti?
(vieta manijakiškam juokui)
Rūkiau ir mečiau, nes užniso cizus nuolat pirkti. Plius turiu sveiko proto ir dar laša valios kad sustočiau kol nenudvėsiau.
O pinigų alkoholiui sutaupau.