Eh, del forsu tai jau taip - kai naktim reikia parsibelst ish kur nors, tai nejaukuuu, oi nejaukuuuu...Uztat paskui kaip apsidziaugi susitikus koki pazistama berniuuuka...: )
Beskaitinedama ankstesnius komentarus suzinojau, kad kazkas Mansono bijo...eh, jo tai kaip tik neishsigasciau, nes zmones su savo paziurom, kitokie tiek savo vidum, tiek ishore, kaip tik nepavojingi, bent jau ash taip manau. Uztat mane knisa forsai su savo debilishku juoku, jeigu ji dar galim pavadint juoku, greiciau zvengimu...Ir dar kartais nervuoja senamadishku bobuciu zvilgsniai...tokie ikyrus ikyrus...; ) bet tai shiaip jau geriau yra negu forsai.; )
ir tegul. aš neturiu žmonių baimės. mano baimė- vėluojanti. ginčijuos su kažkokiu forsu, jaučiu, kad gausiu į galvą, bet nebijau. nes nežinau, koks jausmas, kai primuša. kokia kitų reakcija. nebijau ir tiek. tik vėliau, kai prisimenu viską. ir nežinau, kodėl bijau tiki vėliau.matyt, taip parašyta ;]]]]
As ir tai ne tik vakare bet ir diena eiti bijau nes tu treninguotu tai visur pilna pilni kampai.....o dar kai pradeda kabinetis tai isviso.. geriausia sedeti namie ir niekur neiti....
nebijauforsunes nuo ju dar nesu nukentejus ir siaip jie man kazkokie labai jau baisus neatrodo...nebijau reperiu,geruciai..,o siaip pavyzdziui mergos is mano kiemo labiausiai bijo skinu...(del naiskiu priezasciu)..mano pacios brolis skinas
Siaip treninguotuju nedidele dalis yra piktybiniai..kiek ish patirties zinau.. tai jei eini nakti ir pamatai viena ar du treninguotus tai rizikos kad jie kanors darys nera didele.. bet jei ju eina 5-6(o tu vienas) ar visa banda tada tai jie pasijaucia labai kietais ir tada geriau nesimaisyt jiems po kojom..
Rameriz - patikek, hoperiai (bent jaw ash ir mano pazhystami) tikraj nieko nedaro kitiems (na nebent fyfoms) ir shejp, kodel mes tjp wisi pradedam wieni kitu bijoti? juk jej pagalwosi, taj ishejna, wisi aplinkiniai, kitu stiliu ir nuomoniu zhmones, tawias bijo! kazhkajp kejsta..
Visų tų treninginių bijau (ypač kai gyvenu pietinėje miesto dalyje, kur tokie socialiai adaptuotini veikėjai ir mėgsta būti..). Bet šiaip jei namo einu vakare nepagailiu penkių minučių ir visą laiką einu palei gatvę (vis rizika sumažėja..). Telieka tik pereit per kiemą, nors tai irgi gana sudėtinga.. Ypač todėl, kad labai bijau savo kaimynėlio iš antrojo aukšto. Neseniai buvo jaunuolis kažko prisirijęs, tai akivaizdžiai „pasimaišė“ jam - kambario langus išdaužė, močiutę savo primušė ir t.t. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad tą vakarą Jo nesutikau. Išvežė Jį, bet va - dabar vėl po kiemą trinas.. Brr..
Oi,siaip is viso turiu problema - taip megstu naktis ir taip bijau tamsos....
Slapineti naktimis man nelabai kada taip NORMALIAI iseina - sedziu teveliam ant sprando,tai po kokiu tusofkiu jei nenakvoju pas draugus (o pas juos pvz nueit ne taip jau ir baisu - gi su kompanija) teveliai parsiveza (nes toli gyvenu,pagr mano draugai - toli toli nuo manes gyvena...) O siaip kai pas savi vaikscioju,nera labai baisu,nors kartais,kai koki seseli pamatau ar koki siek tiek siubuojanti treningais pasipuosusi jaunuoli,tai siek tiek baisoka pasidaro...
Zodziu,po miskus naktimis trankytis kaip ir miesto avese yra teke,nors nepasakysiu,kad jauciausi labai drasia - greicua buvau is tokiu drebanciuju
Zodziu,tamsiu paros metu siek tiek baisu kist nosi laukan...
Ha lietuvoj tu skustagalviu netiek daug , vot RUSIJOJ nepraeisi normalei , nes ten tu morozu skustagalviu , ypac ziauru kaip rodo kai jie musa negrus ...
gan daznai teko vaikstinet vienai,bet tfu tfu tfu nieko neatsitiko,bet kai ejau su dar dviem draugem ir vaikinu,ir kai mus uzpuole 2 skinai(tikriau musu drauga uzpuole) nusprendziau nevaikstinet nakti su bernais
o siaip jo,as bijau zmoniu.kadaise kai vaiksciodavau i mokykla ryte viena,bijodavau praeit per didesne zmoniu grupe.jauciausi nejaukiai,is stengiausi neziuret jiems i akims(kaip ir sunims pasipainiujomsiems po kojom) ir nebuvo svarbu ar ten su treningais,ar metalistai ar valkatos.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 10 d. 17:46:41
Beskaitinedama ankstesnius komentarus suzinojau, kad kazkas Mansono bijo...eh, jo tai kaip tik neishsigasciau, nes zmones su savo paziurom, kitokie tiek savo vidum, tiek ishore, kaip tik nepavojingi, bent jau ash taip manau. Uztat mane knisa forsai su savo debilishku juoku, jeigu ji dar galim pavadint juoku, greiciau zvengimu...Ir dar kartais nervuoja senamadishku bobuciu zvilgsniai...tokie ikyrus ikyrus...; ) bet tai shiaip jau geriau yra negu forsai.; )
2004 m. spalio 10 d. 11:14:59
2004 m. spalio 9 d. 22:06:05
2004 m. spalio 9 d. 19:35:32
2004 m. spalio 9 d. 19:08:07
2004 m. spalio 9 d. 19:04:52
2004 m. spalio 9 d. 13:20:29
2004 m. spalio 9 d. 10:23:19
2004 m. spalio 8 d. 22:44:40
2004 m. spalio 8 d. 22:41:49
2004 m. spalio 8 d. 21:06:14
2004 m. spalio 8 d. 21:02:11
2004 m. spalio 8 d. 21:01:17
2004 m. spalio 8 d. 20:57:37
2004 m. spalio 8 d. 20:45:13
Slapineti naktimis man nelabai kada taip NORMALIAI iseina - sedziu teveliam ant sprando,tai po kokiu tusofkiu jei nenakvoju pas draugus (o pas juos pvz nueit ne taip jau ir baisu - gi su kompanija) teveliai parsiveza (nes toli gyvenu,pagr mano draugai - toli toli nuo manes gyvena...) O siaip kai pas savi vaikscioju,nera labai baisu,nors kartais,kai koki seseli pamatau ar koki siek tiek siubuojanti treningais pasipuosusi jaunuoli,tai siek tiek baisoka pasidaro...
Zodziu,po miskus naktimis trankytis kaip ir miesto avese yra teke,nors nepasakysiu,kad jauciausi labai drasia - greicua buvau is tokiu drebanciuju
Zodziu,tamsiu paros metu siek tiek baisu kist nosi laukan...
2004 m. spalio 6 d. 21:50:07
2004 m. spalio 6 d. 18:29:29
2004 m. spalio 6 d. 17:39:27
2004 m. spalio 6 d. 17:21:07
o siaip jo,as bijau zmoniu.kadaise kai vaiksciodavau i mokykla ryte viena,bijodavau praeit per didesne zmoniu grupe.jauciausi nejaukiai,is stengiausi neziuret jiems i akims(kaip ir sunims pasipainiujomsiems po kojom) ir nebuvo svarbu ar ten su treningais,ar metalistai ar valkatos.
2004 m. spalio 6 d. 15:07:44