Niu as nesu patyres jokio itin nemalonaus atwejo su skustagalwiais ar pan. plauko zmogenu, todel waikscioti nebaisu...ech...
jei rimtai, tai miskais vaikscioti nebijau naktimis. viena ar neviena, nesvarbu.
bet visokiomis gatvemis, kur slaistosi skustagalviai, istroske isvanoti kiekvieno zmogaus snuki ir [aut.pastaba- pauze..] dar slyksciau, tai man visai nepatinka.
2.O shiaip bijau treninginiu tik tada kai jau laido ne tik replikas, bet ir rimtai kesinasi y mano sauguma matyt esu gimusi po laiminga zvaigzde, nes daznai pavyxta ishsisukti ish super kebliu situacijutai netaikytina 1 punktui
kazkokia keista tema, bet man tiesiog idomu -
ar mane viena kamuoja zmoniu fobija?
Tarkime einu vakare sutemus gatve ir taip ZIAURIAI nejauku... Visokie treninginiai renkasi ish pakampiu ir laido klaikias replikas. Atrodo TUOJ TUOJ i galva gausi...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 5 d. 09:21:55
2004 m. spalio 4 d. 23:25:27
2004 m. spalio 4 d. 23:16:43
2004 m. spalio 4 d. 22:08:54
jei rimtai, tai miskais vaikscioti nebijau naktimis. viena ar neviena, nesvarbu.
bet visokiomis gatvemis, kur slaistosi skustagalviai, istroske isvanoti kiekvieno zmogaus snuki ir [aut.pastaba- pauze..] dar slyksciau, tai man visai nepatinka.
2004 m. spalio 4 d. 22:04:12
2.O shiaip bijau treninginiu tik tada kai jau laido ne tik replikas, bet ir rimtai kesinasi y mano sauguma
2004 m. spalio 4 d. 21:37:55
2004 m. spalio 4 d. 21:32:41
2004 m. spalio 4 d. 21:25:54
ar mane viena kamuoja zmoniu fobija?
Tarkime einu vakare sutemus gatve ir taip ZIAURIAI nejauku... Visokie treninginiai renkasi ish pakampiu ir laido klaikias replikas. Atrodo TUOJ TUOJ i galva gausi...