Aš nieko nebijau. Tik nevaikščioju naktimis šunkeliais.Šiaip jeigu apie kokius klasiokus čia kalbi, kurie tave įžeidinėja, kaulija pinigus. Tai patarčiau jų nebijoti. Parodyti jiems,kad tau ant jų nusispjauti...
One Ticket To Nothingness.
Thank You. :)
RudenShmekla rašė: kazkokia keista tema, bet man tiesiog idomu -
ar mane viena kamuoja zmoniu fobija?
Tarkime einu vakare sutemus gatve ir taip ZIAURIAI nejauku... Visokie treninginiai renkasi ish pakampiu ir laido klaikias replikas. Atrodo TUOJ TUOJ i galva gausi...
man ir taip atrodo.... dar dėl savo juodo stiliuko nejauku kai einu iš kur nors...
man kazkaip ner labai baisu,nors pamatau forsu ganga tai per aplink stengiuos apeit kaip nors,bet seip jie manes nekabina.... jej ir ka nors lepteli as su jais pradedu gana normaliai sneket,saltai bet ne grubiai,pasirodau kokia esu nuobodi ir atsiknisa...
Naktį vienai namo eit nebaisu, forsų irgi nebijau, girtuoklių taip pat - nuo jų lengva pabėgt, bet va ko pasisaugau tai tų mergų su kiaušiais treninguotų arba šiaip kokių kieminių kekšių. Prie tokių mergų, kurių net mergom nepavadinčiau tai net prieit baisu, kabinsis į plaukus net dėl to, kad tavęs nepažįsta, ar šiaip kuo nors nepatinki...
neesu homofobas, nebijau zoniu, nebent tik zudiku manijaku ir pan. Ash zinau, kad zmogus turintis morale, nesuteiks man fizinio skausmo tai ir nebijau del to.
Na pvz galiu, bijoti reikshti mintis, tai kad manes nesupras, taciau tai jau saves bijojimas, nepilnavertishkumo jausmas, bet tai jau kas kita nei zmoniu bijojimas. Manau zmones, kurie taves nesupranta yra tiesiog protingesni arba bukesni, o gal nenori taves suprasti ish cia atsiranda ta baime buti nesuprastam.
Idiotiška, bet labiausiai bijau savęs. Vis dar... Kad ir šiandien: tiesiog bijojau savęs, būnant vienai... todėl grįžau trumpam ten, kur šilta ir ramu... bet tai jau ne į temą...
Na, dar paniškai bijau vieno žmogaus... bet kodėl neaiškinsiu...
Turi ką griauti! Turiu tuo tikėt, nes nenoriu vėl ten kristi. Nors visada galima sukurti griuvėsius. Ir šiaip... išsigimsta ta architektūra. O man patinka kurti namus. Gal todėl, kad nemoku kurti žmonių...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 12 d. 20:34:32
2007 m. balandžio 12 d. 20:24:46
2007 m. balandžio 1 d. 16:09:55
2007 m. kovo 28 d. 22:15:42
2007 m. kovo 28 d. 20:15:30
tai va matyt kuo uzsitraukiau tavo pykti, tikriausiai pamanei jog esu plepe. vargsele.
2007 m. kovo 12 d. 00:53:46
2007 m. kovo 11 d. 23:15:56
kazkokia keista tema, bet man tiesiog idomu -
ar mane viena kamuoja zmoniu fobija?
Tarkime einu vakare sutemus gatve ir taip ZIAURIAI nejauku... Visokie treninginiai renkasi ish pakampiu ir laido klaikias replikas. Atrodo TUOJ TUOJ i galva gausi...
man ir taip atrodo.... dar dėl savo juodo stiliuko nejauku kai einu iš kur nors...
2007 m. kovo 11 d. 22:42:52
Bijau ir gražių..
2007 m. kovo 11 d. 22:26:09
2007 m. vasario 10 d. 18:20:06
2006 m. gruodžio 6 d. 21:25:46
2006 m. gruodžio 6 d. 20:31:53
Aš bijau manijakų visokių ir pan.
2006 m. lapkričio 26 d. 20:37:08
ir iš vis ne tiek bijau, kiek vengiu.
2006 m. spalio 22 d. 17:06:58
Na pvz galiu, bijoti reikshti mintis, tai kad manes nesupras, taciau tai jau saves bijojimas, nepilnavertishkumo jausmas, bet tai jau kas kita nei zmoniu bijojimas. Manau zmones, kurie taves nesupranta yra tiesiog protingesni arba bukesni, o gal nenori taves suprasti ish cia atsiranda ta baime buti nesuprastam.
2006 m. spalio 15 d. 22:27:18
Jos gali nudurti mane su priklijuotu metriniu nagu ;SS
2006 m. spalio 15 d. 22:14:29
2006 m. spalio 15 d. 21:58:44
2006 m. spalio 5 d. 21:59:54
2006 m. spalio 5 d. 21:21:38
Na, dar paniškai bijau vieno žmogaus... bet kodėl neaiškinsiu...
2006 m. spalio 4 d. 20:05:35