Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žmonės, kurių bijome

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
slipKnOT
2005 m. balandžio 7 d. 15:33:20
klaikiai bijau degradu. bijau ju sumauto gyvenimo.

2005 m. balandžio 7 d. 14:40:40
Labiausiai bijau žmonių, kurie nesugeba savęs valdyti ir mano, kad toks jų elgesys normalus. Po to jau visi kiti iškrypėliai, nusikaltėliai ir panašiai.

2005 m. balandžio 7 d. 08:48:13
VoteForPedro rašė:
Joa,prisimenu kazkada variau namo is kazkokio levo koncerto ir ten visokie vaiksciojo su strypais,dar vienas zmogus ten ivs ant koju vos pastovejo nes visas kruvinas veidas buvo...galvoju 'oh shit reikia nesdintis greiciau'....tiesa pasakius cia taip daznai tokiu visokiu pamatau,ypac baisu kai as gyvenu biski atskirta nuo civilizacijos,tai nakti kai eina tamsiu tamsiu keliu namo ir dar pamata ka nors,tai ziauriai baisu buna...nu rimtai ten visokiu kurmu ir pan.,nezinai kas islis,net diena tokie pijokeliai vaiksto....brrrr

Nevaiksiok viena
arba isvis tada nevaiksiok

ps seip man atrodo neblogai nakti pasivaiksioti po visiems uzmirsais zakoulkais, taip....

2005 m. balandžio 7 d. 00:23:37
Joa,prisimenu kazkada variau namo is kazkokio levo koncerto ir ten visokie vaiksciojo su strypais,dar vienas zmogus ten ivs ant koju vos pastovejo nes visas kruvinas veidas buvo...galvoju 'oh shit reikia nesdintis greiciau'....tiesa pasakius cia taip daznai tokiu visokiu pamatau,ypac baisu kai as gyvenu biski atskirta nuo civilizacijos,tai nakti kai eina tamsiu tamsiu keliu namo ir dar pamata ka nors,tai ziauriai baisu buna...nu rimtai ten visokiu kurmu ir pan.,nezinai kas islis,net diena tokie pijokeliai vaiksto....brrrr

2005 m. sausio 11 d. 21:27:24
Ne,as nieko nebijaul. Ta prasme, bijau, bet man nera zmoniu fobijos. Bet daugeliui buna. Tai vadinama "homofobija" (nekencia homoseksualu), rasistai, antisemitai ir t.t. Dazniausiai tai yra todel, kaip sakoma cia :"Bijome,nes nezinome, nezinome,nes bijome.". Stai taip!

2005 m. sausio 11 d. 21:23:45
ko visi bijo tu forsu?kur as gyvenu kitokiu nerasi su ziburiu

Atsakyti
Saulute
2005 m. sausio 10 d. 15:12:19
pastebejau panos biski maziau bijo tu forsu nei bernai...nzn niu bet jie man kazkaip nieko blogo nera padare...visi juk esame vienodi zmones

2005 m. sausio 10 d. 14:48:16
sunku pasakyt... kai atsiduri tam tikroj situacijoj pats supranti.

Atsakyti
violin
2005 m. sausio 3 d. 19:28:01
Ko as bijau?Pati net nesusimasciau..Tokiu zmoniu kaip ir nera Bijojau darbu mokytojos,bet karta ja nuziurejau,ir ji voze galva i stala,nuo to laiko ji manes labiau prisibijo,ir padovanojo iskaita

Atsakyti
Material_Heart
2005 m. sausio 3 d. 19:25:01
kartais bijau tu kuriuos myliu
ajsku dar visokiu prievartautoju, zudiku manjaku ir bernu su vardais antanas bei petras

2005 m. sausio 3 d. 18:47:59
Užvakar man tokie forsai baimės privirė..Ėjau su bičiuliu sutemose, vaikštinėjom kaip dažnai po pietinį, o tie iš kažin kokio kampo išlindo, nusigėrę, agresyvūs, bičiuliui metė "mielą" repliką: "Skusk garbanas, žiurke!", man lyg ir nieko nekliuvo, nes manęs nepažinojo, o draugui grasino dėl...cigaretės, kurios neturėjo ir geras penkioliką minučių varė pamokslą apie kažkokį "bazarą", o paskui paleido vien dėl to, kad buvo šventė.
Tokios tokelės, kaip matot, gerbiamieiji...

2004 m. gruodžio 31 d. 18:58:15
Bijau suaugėlių, ir šiek tiek savęs.

Atsakyti
saulutyte
2004 m. gruodžio 31 d. 18:45:38
aj, net nzn kokiu zmoniu as bijau..bet kazko tai tureciau bijoti..nes "kazkas kadaise pasake, kad baime yra intelekto pozymis. Tik kvaili zmones nieko nebijo, nes jie nesugeba ivertinti, kuo viskas gali baigtis"

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 31 d. 18:34:01
Jei FORSOVAS forsas, tada nejauku rimtai pasidaro, o jei šiaip treningėlis, tai pusė angelo...
Bijau įkyrių pagyvenusių moteriškių ir alkohholikų prie aludžių..Visgi aš jaunutė dar...

2004 m. gruodžio 30 d. 12:30:52
Nelabai bijau as forsu, dabar vot sedziu panevezy vakar kine buvau, vakare namo gryzau - ju ne tiek ir daug kaip pasakoja, ne tokie jie pikti kaip atrodo... O jei jau kas prisiknisa tai vilniui centre pazystamu yra... Neesu labai brigadnas, galit netaip suprast... O siaip tai bijau gal sunu labiau pasiutusiu, prie musu miske ten vaiksto... Dar ir lapiu yra...

2004 m. gruodžio 30 d. 11:45:27
forsu

2004 m. gruodžio 4 d. 12:54:20
bijau satanistu

2004 m. gruodžio 1 d. 21:56:30
as bijau treninguotu jaunikaiciu-forsu,kai vakarais kur nors einu ir ju kokie 5eina...kazkaip nejauku pasidaro!!!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
simma
2004 m. lapkričio 28 d. 12:05:14
as bijau pati saves

2004 m. lapkričio 25 d. 20:20:57
bijau zmoniu kurie yra labai labai laimingi ir visada sypsosi,jau geriau sutikti koki tamsu zmogu negu toki...dar kartais issigastu pati saves

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1576
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 218695