enigmatic rašė: Normaliau ir būti negali.Jei valgyti,daryti mankštą,absoliučiai,daryti tai,kas malonu yra sveikintina,tai kodėl masturbacija gali būti amoralus daiktas?
vis geriau nei vaikščioti pilnais spermos pautais ir trintis aplink kiekvieną mergiotę su nešvankiomis užuominomis ar keliauti į "ligų turgų"(į stotį).
kad dejai tai jau dejai ))
ziuriu, siuo klausimu visa kalba esi paruoses
Matai,mergaite,man čia taip ekspromtu išėjo "stipriai" pasakyti
(nors kaip cia dabar paziurejau, iseino kad beveik visos lygtai ir pripazino) tai ka jau naujas klausimas kas daugiau masturbojasi vaikinai ar merginos? iskripeliai jus visi cia faktas, fuj kokie slikstus, kas moka, tas taip ir gyvena, kas masturbojasi o kas pjaustosi ir nuo to kajfoja, stai tie kurie pjaustosi ir nuo to kaifoja stai tie ira didesni iskripeliai. pilna tu iskripeliu.
beja prisiminiau Jasmonto (tai toks filosofas, jeigu kas nezino) paskaita, tai tas senukas aiskino kad masturbacija ira blogis, nes vyriskio galimybes ribotos, neatsimenu skaiciaus gal kokis 4-6tukstanciai, o poto viskas amen, reike tausoti, stei kur moralas. Bet ar jo zodzius kas isgirdo?
kaip cia kas pastebejo tas ' susilaikimas ' irgi nieko gero neatnes, zmones tampa dipresivus, tram pam pam, spermatazoidai tingineja, tampa laukiniais ir tai negerai (o kas zino gal isvis jis atsisakis veikti. tfiu, tfiu, tfiu) Taigi reike 1-2 kartus per savaite nuleisti (na nebutinai reike, galima gal reciau, kaip kas nori, gal ir viena per menesi kam uztenka, istikruju), stai tokia mano nuomone
ps laukiniai zodis pavartotas seip sau, nieko bendro su realybe jis neturi, neklaidinsiu nieko.
enigmatic rašė: Normaliau ir būti negali.Jei valgyti,daryti mankštą,absoliučiai,daryti tai,kas malonu yra sveikintina,tai kodėl masturbacija gali būti amoralus daiktas?
vis geriau nei vaikščioti pilnais spermos pautais ir trintis aplink kiekvieną mergiotę su nešvankiomis užuominomis ar keliauti į "ligų turgų"(į stotį).
kad dejai tai jau dejai ))
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 3 d. 20:35:50
2005 m. lapkričio 3 d. 20:21:59
2005 m. lapkričio 3 d. 19:49:47
2005 m. lapkričio 3 d. 17:58:45
kiek zinau masturbuotis taij yra nuodeme..taciau ir sexas malonumo o ne vaijku darymo tiklu irgi yra nuodeme ir t.t.
daznai i baznycia vaikstai ir ziuri kad kuo maziau nuodemiu padarytum?
2005 m. lapkričio 1 d. 14:42:52
Normaliau ir būti negali.Jei valgyti,daryti mankštą,absoliučiai,daryti tai,kas malonu yra sveikintina,tai kodėl masturbacija gali būti amoralus daiktas?
kad dejai tai jau dejai
Matai,mergaite,man čia taip ekspromtu išėjo "stipriai" pasakyti
2005 m. lapkričio 1 d. 14:30:44
Manau, kad tai normalu. Pagal statistiką 98% vaikinų ir 47% merginų masturbuojasi.
tik 47%.....??? netikiu...daugiau turetu boot....
2005 m. spalio 29 d. 11:52:02
2005 m. spalio 29 d. 11:43:46
2005 m. spalio 29 d. 10:48:06
2005 m. spalio 29 d. 10:22:06
2005 m. spalio 29 d. 06:26:52
2005 m. spalio 29 d. 06:23:27
2005 m. spalio 27 d. 09:04:38
2005 m. spalio 27 d. 08:15:47
deja mergos ne ko maziau varo dejav deja neripazista
(nors kaip cia dabar paziurejau, iseino kad beveik visos lygtai ir pripazino) tai ka jau naujas klausimas kas daugiau masturbojasi vaikinai ar merginos? iskripeliai jus visi cia faktas, fuj kokie slikstus, kas moka, tas taip ir gyvena, kas masturbojasi o kas pjaustosi ir nuo to kajfoja, stai tie kurie pjaustosi ir nuo to kaifoja stai tie ira didesni iskripeliai. pilna tu iskripeliu.
kaip cia kas pastebejo tas ' susilaikimas ' irgi nieko gero neatnes, zmones tampa dipresivus, tram pam pam, spermatazoidai tingineja, tampa laukiniais
ps laukiniai zodis pavartotas seip sau, nieko bendro su realybe jis neturi, neklaidinsiu nieko.
2005 m. spalio 27 d. 07:26:16
2005 m. spalio 27 d. 05:06:30
2005 m. spalio 26 d. 23:44:18
Vejo_Glostytoja>>Deja,daug daugiau bernu varo su Delnauskaite.Bitch.
2005 m. spalio 26 d. 21:02:24
kaip kam...
vieniems normalu... kitiems iškrypeliška
krc... man nei taip nei taip...
bet kai pagalvoji... kas antras bernas varo su 'delnauskaite' [nu tipo smauko
Kas antras?
Optimiste.
2005 m. spalio 26 d. 20:53:30
vieniems normalu... kitiems iškrypeliška
krc... man nei taip nei taip...
bet kai pagalvoji... kas antras bernas varo su 'delnauskaite' [nu tipo smauko
2005 m. spalio 26 d. 20:36:34
Normaliau ir būti negali.Jei valgyti,daryti mankštą,absoliučiai,daryti tai,kas malonu yra sveikintina,tai kodėl masturbacija gali būti amoralus daiktas?
kad dejai tai jau dejai
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D