Normaliau ir būti negali.Jei valgyti,daryti mankštą,absoliučiai,daryti tai,kas malonu yra sveikintina,tai kodėl masturbacija gali būti amoralus daiktas?
vis geriau nei vaikščioti pilnais spermos pautais ir trintis aplink kiekvieną mergiotę su nešvankiomis užuominomis ar keliauti į "ligų turgų"(į stotį).
2005 m. spalio 26 d. 18:47:54
Masturbacija, yra visiskai normalu, na ka zmogui daryti jei jam jau taip baisiai norisi? Arba ziauriai siaucia hormonai.Juolab jei jis neturi/gaila pinigu, ir dar kai uz ta sumele gali ir ka nors pasigaut...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Tai net gi naudiga - juk susilaikymas labai kenkia ne tik fiziniam kunui, bet ir psichikai... o ka daryti, kai labai nori, o aplikui daugiau nieko nera tik tu pati?..
O kad ir daro? Kam nuo to skauda? Niekam... Nieko čia baisaus ir amoralaus ar iškrypėliško. Daug blogiau pirkti meilę stoties pakraščiuose ir kelkraščiuose. Nebent ką nors domina puokštė ligų, įteikiama nemokamai.
Kazkada tokia tema buvo. Parasiau ten kokio A4 lapo teksta... Grr. Neketinu to padaryti dar karta, bet po mano posto visa diskusija ir baigesi. Galu galiausiai tame poste buvo prieita isvada - tai normalu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 26 d. 20:28:35
vis geriau nei vaikščioti pilnais spermos pautais ir trintis aplink kiekvieną mergiotę su nešvankiomis užuominomis ar keliauti į "ligų turgų"(į stotį).
2005 m. spalio 26 d. 20:21:16
2005 m. spalio 26 d. 18:49:38
2005 m. spalio 26 d. 18:47:54
2005 m. spalio 26 d. 10:16:13
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 26 d. 08:28:25
2005 m. spalio 26 d. 08:26:56
2005 m. spalio 25 d. 17:44:45
2005 m. spalio 25 d. 17:40:02
2005 m. spalio 23 d. 20:24:31
2005 m. spalio 23 d. 20:01:34
2005 m. spalio 23 d. 19:05:25
2005 m. spalio 23 d. 11:50:58
2005 m. spalio 23 d. 11:50:25
2005 m. spalio 23 d. 11:49:30
tikriausiai normalu. kitu atveju, mes - viena didelė iškrypėlių gauja.
2005 m. spalio 23 d. 11:47:09