caeli rašė: visi sako kad tai nesveika, kad nei vienas to nedaro..taciau puikiai visi zinom kad tarp vaikinu tik vienas procentas nesimasturbuoja, o tarp mergino bus kokie 5...tad, rezultatai aiskus
aisku normalu, prevencija, kad sperma nesurugtu ir slapiu sapnu nebutu...
Silentist---> na kodel? jei turi galvoje virs 20tiesvien tik tuom patenkinti sexualines fantazijas tuomet nebent, bet jei reikalui prispiriant ir neturint su kuo manau visai netgi normalu
visi sako kad tai nesveika, kad nei vienas to nedaro..taciau puikiai visi zinom kad tarp vaikinu tik vienas procentas nesimasturbuoja, o tarp mergino bus kokie 5...tad, rezultatai aiskus
Bausme_laive rašė: nu siaip tikrai normalu su draugeliais kai pakalbam tai po to visi nueinam pasimasturbuot siaip.nes reikia.bet db pana turiu tai nereik jega siaip, bet kai ner ka daryt kito tai normalu ypac bernam jie kieti ir negali be sexo kad ir tokio
Nebutinai bachurai, kartais ir panos nori pajusti malonuma. Pvz as jau pabandziau ir man patiko taigi jei kartais ,,norisi' tai ir padarau
Bausme_laive (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 1 d. 22:24:10
nu siaip tikrai normalu su draugeliais kai pakalbam tai po to visi nueinam pasimasturbuot siaip.nes reikia.bet db pana turiu tai nereik jega siaip, bet kai ner ka daryt kito tai normalu ypac bernam jie kieti ir negali be sexo kad ir tokio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 8 d. 18:33:16
visi sako kad tai nesveika, kad nei vienas to nedaro..taciau puikiai visi zinom kad tarp vaikinu tik vienas procentas nesimasturbuoja, o tarp mergino bus kokie 5...tad, rezultatai aiskus
faina
2007 m. rugpjūčio 1 d. 23:25:29
2007 m. liepos 11 d. 10:29:39
2007 m. liepos 11 d. 09:52:46
2007 m. birželio 6 d. 10:28:35
aišku kad normalu,net sveikintina.
Tai sveikinu tave.
2007 m. birželio 6 d. 02:37:27
2007 m. birželio 6 d. 00:17:39
2007 m. balandžio 28 d. 01:56:24
2007 m. vasario 27 d. 20:34:14
tik paskui,nu nors rankas tegu nusiplauna
2007 m. vasario 15 d. 20:07:07
2007 m. vasario 11 d. 17:10:32
viskam yra laikas ir vieta.
ishkrypeliai tie, kuriem nei vieta, nei laikas nesvarbu.
ya... ;]
2007 m. sausio 16 d. 00:46:42
2007 m. sausio 12 d. 22:17:09
2007 m. sausio 12 d. 19:53:50
nu siaip tikrai normalu su draugeliais kai pakalbam tai po to visi nueinam pasimasturbuot siaip.nes reikia.bet db pana turiu tai nereik
Nebutinai bachurai, kartais ir panos nori pajusti malonuma. Pvz as jau pabandziau ir man patiko taigi jei kartais ,,norisi' tai ir padarau
2007 m. sausio 11 d. 21:32:14
2006 m. lapkričio 2 d. 09:50:20
2006 m. lapkričio 1 d. 22:24:10
2006 m. spalio 23 d. 17:40:56
2006 m. spalio 22 d. 15:12:03
2006 m. spalio 13 d. 12:59:12