Patinka. Mano vienas iš dviejų mėgstamiausių atlikėjų. Patinka jo dainos. Turbūt labiausiai mėgstu 1973 ir I Really Want You, nors kitos jo dainos irgi labai geros. Žodžiu - Blunt'as jėga
k_b rašė: Juokingiausia kai sako kad neturi balso.... : ))))) paziurekit live koncerta, kai ateina tik su gitara ir vien tik jo balsas... vienetai taip istrauktu kaip jis ( pagal jo stiliu ) :>
pritariu
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Turiu koncerto irasa, kuriame jis groja pianinu. Nu juk negali sakyt, kad vaikinas talento visai neturi. Ir visai pritariu, kaip cia kazkas rase, kad kartais reikia ir tokios paprastos melancholiskos muzikos paklausyt
pati pirmoji jo daina (You're beautiful) buvo labai grazi, bet po kiek laiko nusibodo. Sekancios man atrode beiveik tokios pat, tad nebepatiko. O dar kai apie ji zurnaluose paskaiciau, tai isvis kazkoks keistuolis pasirode.
He he, kai pirma kart isgirdau "You're Beautiful", maniau, kad Maroon 5 dainuoja.. xD
Ehmmm... nu idomus atlikejas, toks "werkianciu balsu" (kaip pasakytu mano senelis )
IstillmissU rašė: o man jo balsas grazus ir visiskai neerzinantis, nes megstu "kniaukima" (pvz. Mumiy troll, bi-2, splin...), aisku zodziai tikrai ne genealus, bet kartais man tokios muzikos lb reikia... Kai pavargstu nuo roko ir noriu relaxo, isijungiu keleta jo dainu, tokiu, kaip Fall at yout feets, Jimmy, out of my mind, cry... atpalaiduoja. ir klausimas: "kaip jis gali kam nors patikti?" yra beprotiskai kvailas.
kuria prasme kvailas? nepazisti jo kaip asmenybes taigi nekvailink. o manes jo balsas irgi neerzina ir neiziuriu jokio cypimo
IstillmissU rašė: o man jo balsas grazus ir visiskai neerzinantis, nes megstu "kniaukima" (pvz. Mumiy troll, bi-2, splin...), aisku zodziai tikrai ne genealus, bet kartais man tokios muzikos lb reikia... Kai pavargstu nuo roko ir noriu relaxo, isijungiu keleta jo dainu, tokiu, kaip Fall at yout feets, Jimmy, out of my mind, cry... atpalaiduoja. ir klausimas: "kaip jis gali kam nors patikti?" yra beprotiskai kvailas.
kuria prasme kvailas? nepazisti jo kaip asmenybes taigi nekvailink. o manes jo balsas irgi neerzina ir neiziuriu jokio cypimo
2011 m. spalio 28 d. 00:26:18
2011 m. birželio 29 d. 16:35:16
2011 m. birželio 29 d. 16:13:51
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:56:05
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:56:28
2006 m. rugpjūčio 13 d. 04:10:09
2006 m. liepos 31 d. 11:31:44
Juokingiausia kai sako kad neturi balso.... : ))))) paziurekit live koncerta, kai ateina tik su gitara ir vien tik jo balsas... vienetai taip istrauktu kaip jis ( pagal jo stiliu ) :>
pritariu
2006 m. liepos 30 d. 19:05:12
2006 m. liepos 30 d. 18:26:51
2006 m. liepos 30 d. 18:21:31
2006 m. liepos 29 d. 01:44:13
2006 m. birželio 22 d. 18:24:56
2006 m. birželio 22 d. 18:17:31
Ehmmm... nu idomus atlikejas, toks "werkianciu balsu" (kaip pasakytu mano senelis
2006 m. birželio 22 d. 12:14:36
o man jo balsas grazus ir visiskai neerzinantis, nes megstu "kniaukima" (pvz. Mumiy troll, bi-2, splin...), aisku zodziai tikrai ne genealus, bet kartais man tokios muzikos lb reikia... Kai pavargstu nuo roko ir noriu relaxo, isijungiu keleta jo dainu, tokiu, kaip Fall at yout feets, Jimmy, out of my mind, cry... atpalaiduoja. ir klausimas: "kaip jis gali kam nors patikti?" yra beprotiskai kvailas.
kuria prasme kvailas? nepazisti jo kaip asmenybes taigi nekvailink.
KLAUSIMAS kvailas..
2006 m. birželio 22 d. 12:12:31
o man jo balsas grazus ir visiskai neerzinantis, nes megstu "kniaukima" (pvz. Mumiy troll, bi-2, splin...), aisku zodziai tikrai ne genealus, bet kartais man tokios muzikos lb reikia... Kai pavargstu nuo roko ir noriu relaxo, isijungiu keleta jo dainu, tokiu, kaip Fall at yout feets, Jimmy, out of my mind, cry... atpalaiduoja. ir klausimas: "kaip jis gali kam nors patikti?" yra beprotiskai kvailas.
kuria prasme kvailas? nepazisti jo kaip asmenybes taigi nekvailink.
2006 m. birželio 21 d. 13:13:09
2006 m. birželio 21 d. 13:02:01
2006 m. birželio 21 d. 12:57:56
[ ...Pats pats labiausiai nemegstamiausias is visu visu ;< ]
Jo tas balsas....O jau jis pats... O dar jo nuolatiniai nusirenginejimo klipai...
2006 m. gegužės 25 d. 10:22:17
2006 m. gegužės 24 d. 16:18:47