o man jo balsas grazus ir visiskai neerzinantis, nes megstu "kniaukima" (pvz. Mumiy troll, bi-2, splin...), aisku zodziai tikrai ne genealus, bet kartais man tokios muzikos lb reikia... Kai pavargstu nuo roko ir noriu relaxo, isijungiu keleta jo dainu, tokiu, kaip Fall at yout feets, Jimmy, out of my mind, cry... atpalaiduoja. ir klausimas: "kaip jis gali kam nors patikti?" yra beprotiskai kvailas.
Jei žinočiau tik "You're Beatiful", vertinčiau ne itin aukštai. Bet perklausius visas jo albumo dainas galiu pasakyti,kad savam stiliuje jis dainuoja ir tai daro (mano nuomone) tikrai neblogai. Žodžiai, ypač kai kurių dainų, tikrai gražūs, o muzika - lengva ir beveik maloni. Ilgam klausytis negalėčiau, taip ištisai, bet atitinkamomis progomis, esant tam tikroms situacijoms - puikiai tinka.
Beje,
"No Barvery" klipas šiurpinantis. Gal niekuo nesiskiria nuo visų serijos "war Child" klipų, bet tuo pačiu labai ktoks. Diana - taip pat ne iš tų pačių smagiausių.
ir klipas nieko.
jis kad ir 'cypia' bet kazkiek issiskiria is saldziai suokianciu nekaltu berneliu burio DDDDD
CAPRICORN_AJ rašė: Vaiksciojantis ABSURDAS
Nu,cia aisku tik mano nuomone,bet balselis vi vi vi.. kazkoks gejus,fyfius...net nezinau kaip tai vadinama
o musika reiketu uzdrausti istatymo
banaleniu fraziu ir sugalvot negalima...
idomu koks asilas tam gaidziui zodzius raso...
:?
pasakysiu tik tiek arba tu negirdejai jo dainu, arba nemoki anglu kalbos. paskaityk jo dainu tekstus tada gal. tekstai nebanalesni nei kokio robbio williamso arba dar kokio zymaus dainininko. ;P
Scream like you never have before
Scream!
Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
O man jo balsas nerealiai grazus, ir dainu zodziai kaip kazkas sake tikrai nera be prasmes (patarciau nepraleidinet anglu kalbos pamoku). Sakykit ka norit, jei jums reikia cia issikrauti prasom, bet kad talentingas sis zmogus yra faktas.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 24 d. 12:13:40
2006 m. gegužės 23 d. 21:46:18
Beje,
"No Barvery" klipas šiurpinantis. Gal niekuo nesiskiria nuo visų serijos "war Child" klipų, bet tuo pačiu labai ktoks. Diana - taip pat ne iš tų pačių smagiausių.
2006 m. gegužės 23 d. 21:02:56
2006 m. gegužės 23 d. 17:42:09
daina goodbye my lover - visai nebloga ( jei klausai retai )
ir klipas nieko.
jis kad ir 'cypia' bet kazkiek issiskiria is saldziai suokianciu nekaltu berneliu burio
2006 m. gegužės 23 d. 16:59:24
Vaiksciojantis ABSURDAS
Nu,cia aisku tik mano nuomone,bet balselis vi vi vi.. kazkoks gejus,fyfius...net nezinau kaip tai vadinama
o musika reiketu uzdrausti istatymo
banaleniu fraziu ir sugalvot negalima...
idomu koks asilas tam gaidziui zodzius raso...
:?
pasakysiu tik tiek arba tu negirdejai jo dainu, arba nemoki anglu kalbos. paskaityk jo dainu tekstus tada gal. tekstai nebanalesni nei kokio robbio williamso arba dar kokio zymaus dainininko. ;P
2006 m. gegužės 22 d. 16:39:27
2006 m. gegužės 20 d. 11:27:11
2006 m. gegužės 20 d. 10:47:57
2006 m. gegužės 20 d. 01:55:46
2006 m. gegužės 19 d. 23:56:10
2006 m. kovo 11 d. 17:17:08
2006 m. kovo 7 d. 00:27:20
2006 m. vasario 12 d. 21:34:59
2006 m. vasario 11 d. 23:07:26
Na,dainu zodziai tikrai ne stiprioji jo puse...
Drįsčiau pasiginčyti. Daug girdėjai ar tik tai,ką išgirdai per televiziją bei radiją?
Is taves visada mielai laukiame rekomendaciju.
capricorn,wow,respect.
2006 m. vasario 11 d. 22:16:11
2006 m. vasario 11 d. 22:07:38
2006 m. vasario 11 d. 17:43:34
2006 m. vasario 9 d. 19:00:13
2006 m. vasario 9 d. 18:59:04
2006 m. sausio 27 d. 13:17:44