Nju sejp mano nuomone yr gera...jis tikraj geras atlikejas...nju gal balselis neisstipriuju...bet dainos taj grazios....zinoma jos gal labiau patinka letos muzikos megejams...bet sejp jega atlikejas ...)
aj nzn, man nk visai, bet tai kai pradejo per radija taip be proto daznai jo dainas groti, tai jau biski sotvi skersai gerkles... cia kaip ir per mtv nk daugiau nerodo, tik sugababes "push the button"... nu jau lenda per gerkle...
Hmm o taip, mes girdejome bendradarbius, kasryt ir kasvakar osiancius ta pati priedaini. Neauksta tonacija, minimum variaciju, padevetas, lyg is naujo bandomas atrasdinti (norejau pasakyti - priverciantis jus atrasti is naujo) lyricas (cia apie "You're Beautiful"
Tai tam tikru momentu man ir sutrukde objektyviai perklausyti ir ivertinti visa albuma. Dabar gi - kas tas Bluntas? Ex-natistas (nuo zodzio NATO), kiek supratau, visuomet buvo kazkur arti muzikos, tik.. nebuvo KAIP.. O jo rasti (ar ji atrade) muzikos pasaulio kontaktai tikrai neturejo per daug vargintis - toks produktas kaip pukelis radijaus etery - kur papusi, ten ir prilips ir suksis aplinkui. Paimkit "You're beautiful" ir "Goodbye my lover", ar jauciat skirtuma? Apie ka yra "Out of my mind"? Priedainis, be abejo, pasufleruos ))
Neabejoju, jog James'as yra zmogus su istorija ir patirtim, su kuriuo galetum visa nakti sedet ir pliurpt nuo politikos vingiu iki patetisku romanu (ir esu tikra kad jis visur ikis savo trigrasi), bet ar tai turetu itakot jo kuriamos muzikos esme ir vertinima?
Vienas is pazistamu columnist'u UK dar praeitais metais mestelejo, jog cia bus big-pop-height jo tevynej, bet ar atsilaikys pries laika ir dar n tokiu paciu, norinciu apsiskelbti pasauliui apie juose slypinti talenta ale ar tas talentas yra kazkas issikirtino kad juos pasilaikyt pas save kolekcijoj ir issitraukt po didelio bumo? Juk kas jau kas, o UK rinka tikrai perpildyta Blunt'o stiliaus muzika ir visa tai jus jau girdejote. Norite isgirsti dar karta? Prasom, Blunt'as gi pradejo stampuoti singlus.
Matyt jis turi kazko , kas zavi ten gyvenancius zmones.Ten jy muzikos dievu jau laiko.Kvaili zmones.Siaip dar grazi yra "Goodbye My Lover " pabaiga. I'm So Hollow, Babe.I'm So Hollow.
Generally, kokie 6 balai is 10.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. sausio 26 d. 17:27:44
2006 m. sausio 25 d. 19:17:58
2006 m. sausio 25 d. 18:55:20
Na,dainu zodziai tikrai ne stiprioji jo puse...
Drįsčiau pasiginčyti. Daug girdėjai ar tik tai,ką išgirdai per televiziją bei radiją?
2006 m. sausio 24 d. 19:06:36
2006 m. sausio 23 d. 08:28:04
"Goodbye my lover", geras gabalas o daugiau nko....
vovo, tas geriausias
2006 m. sausio 23 d. 08:20:32
2006 m. sausio 23 d. 08:12:01
2006 m. sausio 23 d. 04:02:39
Tai tam tikru momentu man ir sutrukde objektyviai perklausyti ir ivertinti visa albuma. Dabar gi - kas tas Bluntas? Ex-natistas (nuo zodzio NATO), kiek supratau, visuomet buvo kazkur arti muzikos, tik.. nebuvo KAIP.. O jo rasti (ar ji atrade) muzikos pasaulio kontaktai tikrai neturejo per daug vargintis - toks produktas kaip pukelis radijaus etery - kur papusi, ten ir prilips ir suksis aplinkui. Paimkit "You're beautiful" ir "Goodbye my lover", ar jauciat skirtuma? Apie ka yra "Out of my mind"? Priedainis, be abejo, pasufleruos
Neabejoju, jog James'as yra zmogus su istorija ir patirtim, su kuriuo galetum visa nakti sedet ir pliurpt nuo politikos vingiu iki patetisku romanu (ir esu tikra kad jis visur ikis savo trigrasi), bet ar tai turetu itakot jo kuriamos muzikos esme ir vertinima?
Vienas is pazistamu columnist'u UK dar praeitais metais mestelejo, jog cia bus big-pop-height jo tevynej, bet ar atsilaikys pries laika ir dar n tokiu paciu, norinciu apsiskelbti pasauliui apie juose slypinti talenta ale ar tas talentas yra kazkas issikirtino kad juos pasilaikyt pas save kolekcijoj ir issitraukt po didelio bumo? Juk kas jau kas, o UK rinka tikrai perpildyta Blunt'o stiliaus muzika ir visa tai jus jau girdejote. Norite isgirsti dar karta? Prasom, Blunt'as gi pradejo stampuoti singlus.
2006 m. sausio 22 d. 09:35:06
2006 m. sausio 22 d. 09:26:26
2006 m. sausio 22 d. 09:11:39
Man paciai tai jis taip per vidury, nei labai blogos dainos nei labai geros.Turi keleta graziu dainu, bet tik tiek.Visos dainos pas jy lyriskos, apie meile ir praradima.Ne man ,matyt.
Generally, kokie 6 balai is 10.
2006 m. sausio 22 d. 09:03:34
2006 m. sausio 22 d. 08:33:55
nabagėlis toks. ir kniaukia kaip kačiukas, nors turbūt ir kačiukas gražiau pakniauktų.
2006 m. sausio 21 d. 16:37:31
2005 m. lapkričio 14 d. 21:05:10
2005 m. lapkričio 14 d. 21:00:49
manau kad jis man lb patinka
sor, bet jau durniau issireikst tai turbut neimanoma.....
2005 m. lapkričio 4 d. 17:00:01
2005 m. lapkričio 4 d. 16:52:37
2005 m. lapkričio 4 d. 16:38:47
2005 m. lapkričio 4 d. 16:33:13