Vienas atsiminimas is Junior'u ir mano vaikystes gerai ismiges man i atminin , bet nzn kodel buvau kokiu 4-5 metu ir traukiau is visu plauciu kazkokia ju daina gatvej.... Visi zmogai i mane spoksojo.... Bet as toliau traukiau tai man tada patiko
jau geriau prisiminkit kokius trisdesimt metu grojancius regi (kazkas cia sake kat lt tokie yra), negu idealizuokit ta, kas isvis nera verti, kad juos kasnors prisimintu. Isvis reikia pagaliau deti antkapi tam susiktam lietuviskam popsui, Nuo Junioru visokiu iki benusirenginejanciu YVU... tai kas bus
po 5 - 10 metu, gal ant scenos masturbuotis naujos pop kales prades ...
kai buwau maza jie man nerealiai patiko, o jej rimtaj - tai ir dabar mielai pasiklausau ju keleta dainu. Atrodytu dabar nieko ypatingo, bet savo laiku jie buwo tikrai labai genialus ir daug pasieke... Siaip pazistu ir Rosita, ji unreal zmogutis yra... Ir jie labaiteisingai padare kaj issiskyre tada kai dar buwo pakankamai populiarus... Isscenos isejo graziai ir garbingaj.
klausiau ir as,kai buvau maza mergaite..ir patiko....nu ir ka cia padarysi..tada jie buvo populiarus,pasieke,ko norejo..bet dbr kai paklausau,tj jau nieko gero ngirdziu ju muzikoj..
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
tai dar vienas jei neklystu broliu saunuoliu bendziu sukurtas produktas, kuris gerai papilde kisenes ir veliau buvo ismestas....idomu tik jei nebutu nutrauktas grupes egzistavimas, kaip visa tai atrodytu dabar (ar nusivaziuotu i sunkelius ar butu lt lyderiai)
hmmmm.... ejau tuo metu i pradine ir man nerupejo, tik pamenu kita klasioke pradinuke soko palei kazkokia "kodle taip atsitiko kodel mane paliko" or so, nieko neatgaminu zodziu
Tuo metu ėjau į pradinę, todėl nieko nebepamenu. Atsimenu tik tą Rositą skusta galva. Ir jų dainą su DJBobo ar kaip jis ten, Lietuvoj tuo metu svečiavos, tai įrašė kažkokį gabalą "svajonių šalyje" ar kažkas panašaus. Va daugiau nieko neatmenu.
mmm....nezinau....as tai ju taip jau gerai neatsimenu, bet is girdetu dainu tikrai galima spresti, kad tai daug geresne grupe nei dabartines, ner ka net lygint....
tiesa, noriu save pataisyti - Foje, be jokios abejones geriausia lt grupe, o TUO METU dar neblogai Sel atrode.bet Junior tikrai buvo kazkas tokio, ne kiekviena grupe surenka 7 tukstancius ziuronu..
prisimenu, kad kadaise dauguma buvo pamise del tos ju sukurtos letos dainos (neprisimenu pavadinimo, deja). Nepasakyciau, kad tai gerausia grupe pop istorijoje, bet vieta tikrai paliko joje. Sakyciau, kas jie pasirode tinkamu metu, tinkamoje vietoje, ir taip pat gerai isejo, aukstai pakele galvas.
Ka as galiu pasakyti - tuo metu tai buvo viena is geriausiu grupiu.
kai buvau paauglys, ziauriai patiko, ir pazvelgus siandien i ju praeiti, tai buvo kazkas tokio...siuo metu ne viena lt grupe to net nepakartoja!nors siuo metu esu kitos muzikos pakraipos, bet ju albumo cd Meile Ir Ugnis tikrai noreciau tureti!
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. balandžio 17 d. 22:00:39
2006 m. balandžio 5 d. 15:50:20
2005 m. gruodžio 5 d. 18:42:03
2005 m. gruodžio 5 d. 18:33:59
2005 m. gruodžio 4 d. 23:37:51
po 5 - 10 metu, gal ant scenos masturbuotis naujos pop kales prades ...
2005 m. gruodžio 4 d. 23:29:07
2005 m. gruodžio 4 d. 15:03:23
2005 m. gruodžio 4 d. 11:44:10
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. gruodžio 3 d. 12:19:33
Kai kur nors išgirstu, prisimenu senus laikus, bet tai jau ne muzika, o aplinkybės.
2005 m. lapkričio 25 d. 20:20:41
2005 m. lapkričio 22 d. 17:53:37
2005 m. lapkričio 22 d. 16:32:15
td muzika nesidomejau todel klausiau belekair Junior'ai lb didelio ispudzio nepaliko...
2005 m. lapkričio 22 d. 14:44:28
2005 m. lapkričio 22 d. 14:04:08
2005 m. lapkričio 22 d. 13:30:14
2005 m. lapkričio 22 d. 13:26:20
2005 m. lapkričio 22 d. 12:45:32
2005 m. lapkričio 22 d. 12:40:22
Ka as galiu pasakyti - tuo metu tai buvo viena is geriausiu grupiu.
2005 m. lapkričio 22 d. 12:35:12
2005 m. lapkričio 22 d. 11:16:41