Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
snowblind
2006 m. balandžio 17 d. 22:00:39
pop muzika yra siaip shudas ziaurus tai jeigu jie pop tai man jie nepatinka

2006 m. balandžio 5 d. 15:50:20
oj kai maza budavau tai klausydavau..as ji labaj mylejau,manim jis netikejo..va da atsimenu~

2005 m. gruodžio 5 d. 18:42:03
Vienas atsiminimas is Junior'u ir mano vaikystes gerai ismiges man i atminin , bet nzn kodel buvau kokiu 4-5 metu ir traukiau is visu plauciu kazkokia ju daina gatvej.... Visi zmogai i mane spoksojo.... Bet as toliau traukiau tai man tada patiko

2005 m. gruodžio 5 d. 18:33:59
Na tikrai nesutikciau su tuo pasisakymu... Junior - eiline pop grupe, keletas dainu gal ir yra vertos demesio, bet pagrindas ss.... tai dar sakykim kad ir kokia mink taka - geriausia, nebukim naivus!

Atsakyti
PerGessle
2005 m. gruodžio 4 d. 23:37:51
jau geriau prisiminkit kokius trisdesimt metu grojancius regi (kazkas cia sake kat lt tokie yra), negu idealizuokit ta, kas isvis nera verti, kad juos kasnors prisimintu. Isvis reikia pagaliau deti antkapi tam susiktam lietuviskam popsui, Nuo Junioru visokiu iki benusirenginejanciu YVU... tai kas bus
po 5 - 10 metu, gal ant scenos masturbuotis naujos pop kales prades ...

2005 m. gruodžio 4 d. 23:29:07
Zhiaurus tie "Junior" buvo. Vienintelis ka jie dave LT muzikai tai tai, kad dave pradzhia Bendziu tiradai.

2005 m. gruodžio 4 d. 15:03:23
kai buwau maza jie man nerealiai patiko, o jej rimtaj - tai ir dabar mielai pasiklausau ju keleta dainu. Atrodytu dabar nieko ypatingo, bet savo laiku jie buwo tikrai labai genialus ir daug pasieke... Siaip pazistu ir Rosita, ji unreal zmogutis yra... Ir jie labaiteisingai padare kaj issiskyre tada kai dar buwo pakankamai populiarus... Isscenos isejo graziai ir garbingaj.

Atsakyti
_Milduxe_nexT-
2005 m. gruodžio 4 d. 11:44:10
klausiau ir as,kai buvau maza mergaite..ir patiko....nu ir ka cia padarysi..tada jie buvo populiarus,pasieke,ko norejo..bet dbr kai paklausau,tj jau nieko gero ngirdziu ju muzikoj..

Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Atsakyti
Lumme
2005 m. gruodžio 3 d. 12:19:33 2013-06-22 23:14:39

Kai kur nors išgirstu, prisimenu senus laikus, bet tai jau ne muzika, o aplinkybės.

Atsakyti
Gloria
2005 m. lapkričio 25 d. 20:20:41
Neklausiau. Man tokia muzika nepatinka.

2005 m. lapkričio 22 d. 17:53:37
tai dar vienas jei neklystu broliu saunuoliu bendziu sukurtas produktas, kuris gerai papilde kisenes ir veliau buvo ismestas....idomu tik jei nebutu nutrauktas grupes egzistavimas, kaip visa tai atrodytu dabar (ar nusivaziuotu i sunkelius ar butu lt lyderiai)

2005 m. lapkričio 22 d. 16:32:15
tai buvo paprasciausias pop......
td muzika nesidomejau todel klausiau belekair Junior'ai lb didelio ispudzio nepaliko...

2005 m. lapkričio 22 d. 14:44:28
hmmmm.... ejau tuo metu i pradine ir man nerupejo, tik pamenu kita klasioke pradinuke soko palei kazkokia "kodle taip atsitiko kodel mane paliko" or so, nieko neatgaminu zodziu

2005 m. lapkričio 22 d. 14:04:08
atsimenu kai buvau kokiu 8 ar 9 metu klausydavau ju dar ir dabar kazkur kasetemetosi kazkokia... lygtais "saltas ruduo"...

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. lapkričio 22 d. 13:30:14
Tuo metu ėjau į pradinę, todėl nieko nebepamenu. Atsimenu tik tą Rositą skusta galva. Ir jų dainą su DJBobo ar kaip jis ten, Lietuvoj tuo metu svečiavos, tai įrašė kažkokį gabalą "svajonių šalyje" ar kažkas panašaus. Va daugiau nieko neatmenu.

Atsakyti
Nonsense
2005 m. lapkričio 22 d. 13:26:20
mmm....nezinau....as tai ju taip jau gerai neatsimenu, bet is girdetu dainu tikrai galima spresti, kad tai daug geresne grupe nei dabartines, ner ka net lygint....

Atsakyti
Biguzas
2005 m. lapkričio 22 d. 12:45:32
tiesa, noriu save pataisyti - Foje, be jokios abejones geriausia lt grupe, o TUO METU dar neblogai Sel atrode.bet Junior tikrai buvo kazkas tokio, ne kiekviena grupe surenka 7 tukstancius ziuronu..

Atsakyti
kliedesys
2005 m. lapkričio 22 d. 12:40:22
prisimenu, kad kadaise dauguma buvo pamise del tos ju sukurtos letos dainos (neprisimenu pavadinimo, deja). Nepasakyciau, kad tai gerausia grupe pop istorijoje, bet vieta tikrai paliko joje. Sakyciau, kas jie pasirode tinkamu metu, tinkamoje vietoje, ir taip pat gerai isejo, aukstai pakele galvas.
Ka as galiu pasakyti - tuo metu tai buvo viena is geriausiu grupiu.

2005 m. lapkričio 22 d. 12:35:12
kai buvau paauglys, ziauriai patiko, ir pazvelgus siandien i ju praeiti, tai buvo kazkas tokio...siuo metu ne viena lt grupe to net nepakartoja!nors siuo metu esu kitos muzikos pakraipos, bet ju albumo cd Meile Ir Ugnis tikrai noreciau tureti!

Atsakyti
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 22 d. 11:16:41
Man anksciau patiko bet dabar kai pagalvoju tai nieko gero sioje grupeje nebuvo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Darin Darin
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3308
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 12255