Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misticas
2006 m. lapkričio 23 d. 19:02:50
jap dabartine a-ha ir senoji du skirtingi dalykai,bet wiswien geresnes grupes nera

Atsakyti
gintuks77
2006 m. lapkričio 22 d. 20:09:46
Nieko apie juos nesigirdi. Apie dabartinius A-ha neturiu jokios nuomonės.

2006 m. lapkričio 22 d. 19:01:09
hmm tai kur tie a-ha fanai dinge?

Atsakyti
Rutonė
2006 m. lapkričio 1 d. 14:12:08
Grupė tikrai fantastiška, ir labai gaila, kad info apie ją music.lt pateikia neteisingą. Taip, teisybė, kad Magne Furuholmen šiandien savo gimimo dieną švenčia, bet kam jūs jį pasendinot taip žiauriai? Net devyneriais metais?

Atsakyti
Misticas
2006 m. birželio 3 d. 11:58:21
keista kad waikinas klauso?) paziurek i uzsienio gerbejus...sakyciau kaip tik merginu maziau...

Atsakyti
Silentist
2006 m. birželio 2 d. 15:27:38
LoveA-ha rašė:
Sveiki Tiesiog isimylejau situs faijnulkas, kai paziurejau Homecoming ( Live at vallhall)! Gal kas mate esat? Patiko?
Jo. tik tą vienintelį jų koncertą turiu. Gaila tik kad ten nėra dainų iš Lifelines turo. O to turo koncerte Vilniuje aš buvau, net į scenos atbrailą dešinėj įsikabinęs stovėjau.
O tas Live at vallhall koncertas Norvegijoje man baisiai patinka, nes Mortenas dainuoja su AQneli Drecker, dainos Crying In The Rain, Velvet ir You'll Never Get Over Me Anelės antrinantis balsas labai gundagundagundantis. ir drabužiai, šukuosena gražiai atrodo. Mortenui gera pora ant scenos, jie net pasibučiavo.

2006 m. birželio 2 d. 15:03:25
Misticas rašė:
tai cia kam patinka si grupe? as maniau esu wienintelis tikras fanas lietuwoj

matai yra zmoniu,kuriems irgi patinka man tai senokai patinka si grupe
beje,kiek tau metu?,..man siaip idomu,tiesiog keista,kad vaikinas klauso tokios grupes o tai yra gerai pagirtina,,,

Atsakyti
Carie
2006 m. birželio 2 d. 14:52:21
ievaBch rašė:
nu va dba klasua ju Personal Jesus , kuria atlieka Johnny Cash ir john frusciante su aksutine gitara, gerai skamba,man paciaia ja labai patinka grot. o cia depeshu kurta daina? as nelabai znau.

personal Jesus yra Depeshu daina

Atsakyti
inami
2006 m. gegužės 15 d. 18:24:23
oi kaip sia grupe dievinu... turiu ju albumus viena orginalu.... na man dainos lb patinka ir visos beweik lb tai sammer moved on.... as tikra ju fane

2006 m. balandžio 24 d. 18:48:04
nu va dba klasua ju Personal Jesus , kuria atlieka Johnny Cash ir john frusciante su aksutine gitara, gerai skamba,man paciaia ja labai patinka grot. o cia depeshu kurta daina? as nelabai znau.

2006 m. balandžio 24 d. 18:24:23
tai cia kam patinka si grupe? as maniau esu wienintelis tikras fanas lietuwoj

Atsakyti
spankMe
2005 m. lapkričio 25 d. 21:21:15
man tai jie napatinka na gal kokia viena ar dvi dainas ir atrasciaukurios man nors truputi patiktu bet tai vistiek nekeicia mano nuomuones kad jie ne ta prasme kad blogai groji na bet ir tiek....

2005 m. lapkričio 25 d. 12:22:41
nesu Aha fanė bet pripažįstu kad ji yra gan gera grupė, nors ne visos dainos man patiko, bet juk buvo ir labai patikusių tarp patikusių yra Lifelines, Velvet, Forever not Yours ir pan.

2005 m. rugsėjo 30 d. 14:59:19
o!Chebryte kaip atsinaujino...ir fotkiu primete taip ir toliau

Atsakyti
Carie
2005 m. rugsėjo 7 d. 13:39:47
Lovea-ha>
klausyk,gal duok savo e`mailo adresa...galesim papliurpt apie a-ha....as ja irgi dievinu)) beje,atsiusiu linka is kur galesi atsisiut keleta dainu is konco,kur vyko norgej...Jo...albumo ziauriai laukiu)) senos dainos tai neblogos..bet naujos geresnes...)) beje,KLP ner soliniu Morteno cd..tai gerai,kad drauge atsiunte

Atsakyti
LoveA-ha
2005 m. rugpjūčio 12 d. 12:00:02
Sveiki Tiesiog isimylejau situs faijnulkas, kai paziurejau Homecoming ( Live at vallhall)! Gal kas mate esat? Patiko?
Zodziu, tiesiog dievinu juos! Ir dainos visos patinka! Nu gerai, ne visos, meluoju... Nepatinka kai kurios is senuju albumu ( Hunting High And Low ir Scoundrel Days). O visos kitos dainos, tai cool!
Labai laukiu naujo albumo pasirodymo ir viliuosi, kad ir i Lietuva jis atkeliaus gana greit po isleidimo (lapkricio 7d) O jus ar laukiat?

Oh, how shallow is the profundity And how deepthe superficiality And how solid the fluidity And how sombre the frivolity (O, kokia sekli yra giluma Ir koks gilus paviršutiniškumas Koks tvirtas nepastovumas Ir koks niūrus lengvabūdiškumas)
Atsakyti
DefLeppard
2005 m. liepos 3 d. 12:09:44
Labai labai megstu shita grupe. Jie tikrai tokie vieni. Ishskirtiniai ir itin smarkiai suvirpiniantys shirdi. Dar vienas ju pliusas - yra daug dainu, kurios patinka. Taigi ne kokia "one hit wonders". Galbut i ju muzika ivesta shiek tiek popso, bet chia vienas ish tu atveju, kai tokiu budu tik ivedama daugiau shvelnumo muzikai ir ji nesugadinama. Shilchiausi zhodzhiai jiems

2005 m. birželio 4 d. 14:31:33
nelabai man,bet viena daina vis klausau ir klausau tai butu velvet...

2005 m. birželio 4 d. 14:26:31
Šiaip jau seniai klausau A-ha, bet neatrodė, kad ši grupė kažkuo ypatinga, tačiau dabar jų muziką atradau iš naujo, tai ne tik Velvet, Summer moved on, take on me, Forever not yours ir Lifelines; yra daugybė kitų kurios tiesiogine ta žodžio prasme verčia "lydytis".

2005 m. birželio 1 d. 13:06:07
gerbiu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bill Withers Bill Withers
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 6475
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 173073