Grupė tikrai fantastiška, ir labai gaila, kad info apie ją music.lt pateikia neteisingą. Taip, teisybė, kad Magne Furuholmen šiandien savo gimimo dieną švenčia, bet kam jūs jį pasendinot taip žiauriai? Net devyneriais metais?
LoveA-ha rašė: Sveiki Tiesiog isimylejau situs faijnulkas, kai paziurejau Homecoming ( Live at vallhall)! Gal kas mate esat? Patiko?
Jo. tik tą vienintelį jų koncertą turiu. Gaila tik kad ten nėra dainų iš Lifelines turo. O to turo koncerte Vilniuje aš buvau, net į scenos atbrailą dešinėj įsikabinęs stovėjau.
O tas Live at vallhall koncertas Norvegijoje man baisiai patinka, nes Mortenas dainuoja su AQneli Drecker, dainos Crying In The Rain, Velvet ir You'll Never Get Over Me Anelės antrinantis balsas labai gundagundagundantis. ir drabužiai, šukuosena gražiai atrodo. Mortenui gera pora ant scenos, jie net pasibučiavo.
beje,kiek tau metu?,..man siaip idomu,tiesiog keista,kad vaikinas klauso tokios grupes o tai yra gerai pagirtina,,,
ievaBch rašė: nu va dba klasua ju Personal Jesus , kuria atlieka Johnny Cash ir john frusciante su aksutine gitara, gerai skamba,man paciaia ja labai patinka grot. o cia depeshu kurta daina? as nelabai znau.
nu va dba klasua ju Personal Jesus , kuria atlieka Johnny Cash ir john frusciante su aksutine gitara, gerai skamba,man paciaia ja labai patinka grot. o cia depeshu kurta daina? as nelabai znau.
nesu Aha fanė bet pripažįstu kad ji yra gan gera grupė, nors ne visos dainos man patiko, bet juk buvo ir labai patikusių tarp patikusių yra Lifelines, Velvet, Forever not Yours ir pan.
Lovea-ha>
klausyk,gal duok savo e`mailo adresa...galesim papliurpt apie a-ha....as ja irgi dievinu)) beje,atsiusiu linka is kur galesi atsisiut keleta dainu is konco,kur vyko norgej...Jo...albumo ziauriai laukiu)) senos dainos tai neblogos..bet naujos geresnes...)) beje,KLP ner soliniu Morteno cd..tai gerai,kad drauge atsiunte
Sveiki Tiesiog isimylejau situs faijnulkas, kai paziurejau Homecoming ( Live at vallhall)! Gal kas mate esat? Patiko?
Zodziu, tiesiog dievinu juos! Ir dainos visos patinka! Nu gerai, ne visos, meluoju... Nepatinka kai kurios is senuju albumu ( Hunting High And Low ir Scoundrel Days). O visos kitos dainos, tai cool!
Labai laukiu naujo albumo pasirodymo ir viliuosi, kad ir i Lietuva jis atkeliaus gana greit po isleidimo (lapkricio 7d) O jus ar laukiat?
And how sombre the frivolity
(O, kokia sekli yra giluma
Ir koks gilus paviršutiniškumas
Koks tvirtas nepastovumas
Ir koks niūrus lengvabūdiškumas)
Labai labai megstu shita grupe. Jie tikrai tokie vieni. Ishskirtiniai ir itin smarkiai suvirpiniantys shirdi. Dar vienas ju pliusas - yra daug dainu, kurios patinka. Taigi ne kokia "one hit wonders". Galbut i ju muzika ivesta shiek tiek popso, bet chia vienas ish tu atveju, kai tokiu budu tik ivedama daugiau shvelnumo muzikai ir ji nesugadinama. Shilchiausi zhodzhiai jiems
Šiaip jau seniai klausau A-ha, bet neatrodė, kad ši grupė kažkuo ypatinga, tačiau dabar jų muziką atradau iš naujo, tai ne tik Velvet, Summer moved on, take on me, Forever not yours ir Lifelines; yra daugybė kitų kurios tiesiogine ta žodžio prasme verčia "lydytis".
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2006 m. lapkričio 23 d. 19:02:50
2006 m. lapkričio 22 d. 20:09:46
2006 m. lapkričio 22 d. 19:01:09
2006 m. lapkričio 1 d. 14:12:08
2006 m. birželio 3 d. 11:58:21
2006 m. birželio 2 d. 15:27:38
Sveiki
O tas Live at vallhall koncertas Norvegijoje man baisiai patinka, nes Mortenas dainuoja su AQneli Drecker, dainos Crying In The Rain, Velvet ir You'll Never Get Over Me Anelės antrinantis balsas labai gundagundagundantis. ir drabužiai, šukuosena gražiai atrodo. Mortenui gera pora ant scenos, jie net pasibučiavo.
2006 m. birželio 2 d. 15:03:25
tai cia kam patinka si grupe?
matai yra zmoniu,kuriems irgi patinka
beje,kiek tau metu?,..man siaip idomu,tiesiog keista,kad vaikinas klauso tokios grupes
2006 m. birželio 2 d. 14:52:21
nu va dba klasua ju Personal Jesus , kuria atlieka Johnny Cash ir john frusciante su aksutine gitara, gerai skamba,man paciaia ja labai patinka grot. o cia depeshu kurta daina? as nelabai znau.
personal Jesus yra Depeshu daina
2006 m. gegužės 15 d. 18:24:23
2006 m. balandžio 24 d. 18:48:04
2006 m. balandžio 24 d. 18:24:23
2005 m. lapkričio 25 d. 21:21:15
2005 m. lapkričio 25 d. 12:22:41
2005 m. rugsėjo 30 d. 14:59:19
2005 m. rugsėjo 7 d. 13:39:47
klausyk,gal duok savo e`mailo adresa...galesim papliurpt apie a-ha....as ja irgi dievinu
2005 m. rugpjūčio 12 d. 12:00:02
Zodziu, tiesiog dievinu juos!
Labai laukiu naujo albumo pasirodymo ir viliuosi, kad ir i Lietuva jis atkeliaus gana greit po isleidimo (lapkricio 7d)
Oh, how shallow is the profundity And how deepthe superficiality And how solid the fluidity And how sombre the frivolity (O, kokia sekli yra giluma Ir koks gilus paviršutiniškumas Koks tvirtas nepastovumas Ir koks niūrus lengvabūdiškumas)
2005 m. liepos 3 d. 12:09:44
2005 m. birželio 4 d. 14:31:33
2005 m. birželio 4 d. 14:26:31
2005 m. birželio 1 d. 13:06:07