‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Eik Tu, tiesiog per NML gal jau gėda buvo dainuoti popsą, todėl ir bandė roką varyti, net nesigavo.. Kaip galima vieną dieną būti cepelinais, mandarinais, o kitą dieną jau ten ohoho kokiais rokeriais tapti?
Nemanau...Man ju sitoks ivaizdis nepatinka! geriau kaip buvo taip ir tebuna! nes NML turbut liks paskutiniai... ir taip jau nuo Starosaites gavo i skudurus!
atsigauna(?) greiciau jau gauna i kaulus nuo Starosaites
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. spalio 23 d. 18:32:17
Anksciau jie grojo visiska slamsta o dabar bando vaidinti metalistus,bet jiems irgi nesigauna normaliai pagroti netgi metalo,tai kad si grupe kada nors ir atsigaus,bet ne siuo metu,gal kadanors.
zasai yra buvo ir liks lamos jie niekad negrojo tai ka as galeciau pavadinti muzika,jie tik lamos.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 4 d. 10:58:57
2005 m. lapkričio 4 d. 09:30:11
2005 m. lapkričio 4 d. 09:07:31
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2005 m. lapkričio 4 d. 08:39:56
2005 m. lapkričio 1 d. 11:35:18
ot
2005 m. lapkričio 1 d. 11:09:23
2005 m. lapkričio 1 d. 11:00:43
2005 m. lapkričio 1 d. 10:31:56
NESAMONE.....
2005 m. spalio 30 d. 11:56:10
2005 m. spalio 30 d. 10:29:02
2005 m. spalio 29 d. 10:20:47
2005 m. spalio 23 d. 18:43:35
2005 m. spalio 23 d. 18:32:17
2005 m. spalio 23 d. 18:03:33
zasai yra buvo ir liks lamos jie niekad negrojo tai ka as galeciau pavadinti muzika,jie tik lamos.
kas tau ta tikra muzika?
2005 m. spalio 23 d. 17:55:17
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 23 d. 17:54:25
2005 m. spalio 23 d. 17:52:59