Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
VaiX
2006 m. spalio 29 d. 19:27:37
Perklausiau In Flames - Soundtrack to Your Escape (2004). Albumas sulipdytas tvirtai, visos kompozicijos aiškios ir ganėtinai konkrečios todėl tikrai negaliu sakyti, kad tai prastas darbas. Atvirkščiai, ganėtinai geras, tik gaila, kad nė vienas kūrinys kažkodėl manęs nepastvėrė tikrai rimtai, išskirti galėčiau nebent "The Quiet Place" ir "Evil in a Closet". Dar pasigedau akustinio arba instrumentinio gabalo, nors šią visiškai savotišką spragą puikiai užpildo lyriška "Touch of Red" pabaiga. Kaip visada labai daug eksperimento su vokalu, to dėka kuriami ryškūs kontrastai tarp uždainio ir priedainio, ypač tai ryšku "My Sweet Shadow" dainoje. Ir dar galėtų būti daugiau "kojinių" būgnų duetų, nors tai neesminis, grynai skonio reikalas. Beje, nors solo partijų tikrai nepasigesta, kažkodėl nė viena neįstrigo, net pirminėje šios mini recenzijos versijoje buvau parašęs, kad "gitaros solo nepiktnaudžiaujama". Va tep...
Vienintelis šiek tiek tikrai nepatikęs, nustebinęs dalykas - kažkokia saldoka ar, net nežinau, kaip kitaip įvardinti (bet ne infleimiškailyriška) "Dead Alone" dainos pradžia. Taip, jau tikrai, nemetalovai skamba sakyčiau... nors ir norisi šokinėti ;] Ir šioks toks panašumas su "Superhero of Computer Rage" pradėjimu.
Taigi "Colony" statyčiau aukščiau šiojo In Flames darbo.

2006 m. spalio 20 d. 20:24:08
Už dvejų savaičių gyvai pamatysiu kartu su Slayer ir Children Of Bodom Nereali grupė, tik dabar kažką ne to pūliuoj
Jei kas nors nepatingėtų man mestelėti Clayman, Lunar Strain ar Jester Race į meilą, būčiau dėkingas

2006 m. spalio 20 d. 09:23:46
ką dabar groja metalcore gal ir panašu bet vat tas gothenborgas kuris buvo yra fantastiškas gaila tikriausiai nebegryš prie jo... bet dėl metalvore dar drysčiau pasiginčyt nors tikriausiai tai geriausiai dabar jų stilių atitinkantis variantas

2006 m. spalio 20 d. 00:53:03
Patiko ju koncertas Rock Am Ring'e 2006. Ir siaip man prie sirdies ju dainos

2006 m. spalio 19 d. 23:58:44
Kadangi aš nemėgėjas death metal tai man jų naujausias albumas labai prie širdies. Tai ką jie dabar groja man panašu į metalcore.

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. spalio 19 d. 22:47:35
vaix > [asidomėk daugiau senesne kurba ir mes soundtracka to escape į šona

2006 m. spalio 19 d. 22:46:35
sheip deatho neklausau, bet in flames ishimtis

Atsakyti
VaiX
2006 m. spalio 19 d. 19:27:54
Na, In Flames yra gerbtini, visų pirma dėl to, kad jie yra vadinamojo gothenburg pionieriai. Nesu daug jų girdėjęs, bet teko šiek tiek pasidomėti. Įdomus jų aprangos, ypač vokalisto stilius - dredai, marškinukai, sportbačiai ir... melodic death metal vokalas gerklose. Kas dėl vokalo iš muzikinės pusės, tai tas vyrukas mėgsta su juo paeksperimentuoti. Nesakau, kad tai blogai, veikiau gerai. O šiaip, tai įsimintiniausia kompozicija Ordinary Story. Iškart užkabino ir iki šiol nepaleidžia. Įdomumo dėlei išsiverčiau jos tekstą, tai iš viso pakerėjo. Gylis baisus. Na, o pats grupės skambesys taip pat profesionalus ir man priimtinas. Iš to menko, ką esu girdėjęs išskirčiau:
Jau minėta Ordinary Story, Insipid 2000, Pallers ander visa [nžn ar teisingai parašeu], Come clarity, Cloud connected.
Neperseniausiai parsigabenau iš draugo "Soundtrack to your escape" albumą, bet dar neperklausiau. Reikės to neužilgo imtis.
Tai tiek.
P.S. "Take this life" man kompozicija neįstrigo, bet aš tikrai jos nepeikčiau. Na, vien ko verta kūrinio pradžia ir tikrai "inflameiškas" priedainis.

Beje, ką domina naujausio albumo klipai, gali susiaktyvinti žemiau pateiktą nuorodėlę ir juos parsipumpuoti iš internetinio voratinkliaus:
www.hdpvidz.com/videos.html

2006 m. rugpjūčio 18 d. 09:00:42
Falling_down rašė:
Take This Life daina verta daugiausiai dėmesio. Tik, čia iš paskutinio albumo.
Senesni albumai panašūs į naująjį.

Senesni albumai panašūs į naująjį? Nori pasakyti, kad jų pirmieji albumai, kaip "Lunar Strain" ir "The Jester Race", kur skamba tikrai melodic death'as, panašūs į "Come Clarity", kuriame jie suspopsėjo iki rockelio? - sveikinu, tavo žinios, susijusios su šios grupės muzika supliuško į tuliką ir buvo nuleistos. Galėsi nusišnekinėti tada, kai pasiklausysi daugiau jų albumų.

2006 m. rugpjūčio 17 d. 10:24:36
Take This Life daina verta daugiausiai dėmesio. Tik, čia iš paskutinio albumo.
Senesni albumai panašūs į naująjį.

Atsakyti
Senceless
2006 m. rugpjūčio 11 d. 15:36:14
Nu nereali grupė.Muzika tokia su daug energijos.Tikrai yspūdingas garsas.

2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:35:30
man tai visai nieko.. patinka. daug apie juos negaliu pasakyt..

2006 m. kovo 17 d. 08:12:10
visi albumai,visos dainos absoliuciai visa ju kuryba man patinka beja gal kas zinot kaina koncerto lenkijoj?

2006 m. kovo 15 d. 22:25:54
Nežinau daug. Neseniai išgirdau porą dainų ir sumasčiau paieškoti albumų. Tik dabar programos kitais užimtos. Reiks palaukt truputį.

Atsakyti
zhulikas
2006 m. kovo 15 d. 22:09:52
Gal kas varys i lenkija? balandzio 16d sepultura su nauju albumu ir in flames nauja pristatys..

2005 m. gruodžio 3 d. 18:14:33
Bent mano megstamiausias ju albumas yra pirmasis, kitu, kazkaip neisiklausiau normaliai. Istikruju nemegstu jokiu death'o atmainu, bet visad pasitaiko isimciu, deja naujausia ju kuryba... kaip cia pasakius... nekaip, nekabina...

Atsakyti
viva-ice
2005 m. gruodžio 2 d. 19:39:06
nesenei dar pradejau ju klausytis, tad negaliu pasakyti kuris albumas geriausias...kai isgirdau only for the week iskarto susidomejau, o dar labiausiai patinka:
your bedtime story is scearing everyone
Man Made God (mirstu del jos)
Bullet Ride
Dawn of a new day
Free Fall
The Quiet Place
My Sweet Shadow
Borders And Shading
Touch Of Red
come_clarity-soft

2005 m. gruodžio 1 d. 17:36:36
tarkim, kad puse velnio sitie ;]

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. lapkričio 27 d. 11:08:32
as nemanau kad jie grys...man tai is nauju labiausiai evil in a closet

2005 m. lapkričio 27 d. 10:36:48
klausiau in flames tiek seniau tiek dabar,negaliu pasakyti kad cloud connected bloga daina to paties negaliu pasakyti ir apie trigger,is ju man labiausiai patinka ordinary story,pinball map,jester race,world of promises ir siaip kaip grupe in flames yra nerealus,gal paskutiniu metu bisiki groja ne taip bet kaip ju fanas tikiuosi kad ateityje jie susitvarkys ir griz prie melodingojo death.

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2895
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15222