Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() The Police Nuotaika prancūziškai dainuojančiam Stingui postpankinės ir ska muzikos inspiruotame muzikiniame fone. |
||||
Alvydas1 | ![]() Gojira Apšilimas prieš Lukiškes |
||||
DjVaids | ![]() Kenny G |
||||
Sahja | ![]() Aistė Pilvelytė |
||||
malia | ![]() Pink |
||||
Rutonė | ![]() Lord of the Lost O pabandom šitą naujieną? Irgi svarstau, (ar) kas man patinka. Aklas siūlymas |
||||
Silentist | ![]() Katherine Jenkins |
||||
4Blackberry | ![]() The Weeknd . |
2017 m. liepos 19 d. 21:08:20
2017 m. vasario 20 d. 16:07:07
Joni Mitchell, Radiohead, Depeche Mode, Tricky, Portishead, Bjork, Cure, Nirvana ir Coldplay ar net Sauliaus geriausi albumai nesakyciau kad tokie yra tamsus, kokie jie yra COOL
2013 m. gegužės 24 d. 16:30:37
Moody Blues - Every Good Boy Deserves Favour (akordai:E-G-B-D-F pavadinime, beje
)
2013 m. kovo 3 d. 18:41:54
Patiko šita man jūsų diskusija. Šiaip tai rekomenduočiau Oxygeną ne išvaikyt depresiją, ją prakęst-iškentėt iki galo, bet daugiau iki paskutinės dainos pajust nusėdančias jos drumzles. bei besikristalizuojančią laimę sulig paskutiniais "sea-gulls sounds"
2012 m. gegužės 8 d. 21:54:58
mane labai nustebino straipsnyje paminėtas: sąžinės graužimas.
tokio kaipo ir neturėtų būti, tad manau ne man vienam jis čia rėžia akį ir atrodo ne vietoje.
šalia 4-ių: depresija, melancholija, nerimas, arba nostalgija,
jei reikėtų pridėti penktą, sakyčiau gal: palūžimas dvasioje.
2011 m. kovo 28 d. 21:13:13
2011 m. vasario 1 d. 21:29:22
2011 m. sausio 31 d. 19:33:32
2011 m. sausio 31 d. 01:54:54
2011 m. sausio 30 d. 13:25:58
2011 m. sausio 30 d. 00:21:28
2011 m. sausio 29 d. 23:51:42
2011 m. sausio 29 d. 23:33:13
O man neaišku, kodėl a-ha - Scoundrel Days turėtų atsidurti prie tamsiausių... Memorial Beach - taip, bet SD....
Dėl Stingo "Nothing Like The Sun" nepritarčiau, nors įrašytas juodžiausiu laikotarpiu, čia Stingas padirbėjo turbūt kūrybiškiausiai ir pasiekė išskirtinio meistriškumo ir dar išlaikė pakankamai šviesos.
Na yra jame šviesos, bet kažkaip jis man tamsiau už Soul Cages skamba... Nors, jei laaaabai norint, bet kuriame Stingo albume galima tos tamsos ir niūrumo rast.
2011 m. sausio 29 d. 23:11:03
O man neaišku, kodėl a-ha - Scoundrel Days turėtų atsidurti prie tamsiausių... Memorial Beach - taip, bet SD....
Dėl Stingo "Nothing Like The Sun" nepritarčiau, nors įrašytas juodžiausiu laikotarpiu, čia Stingas padirbėjo turbūt kūrybiškiausiai ir pasiekė išskirtinio meistriškumo ir dar išlaikė pakankamai šviesos.
2011 m. sausio 29 d. 23:02:18
na as paklausiau Oxygen uzejo kaip tik depresija, del ir pasiuliau. reiks atsigaut kokios Metallicos galbut paimt
beje jei jums depresija reiktu dar paklausyt "Oxygen" Jean Michel Jarre...
... Na, betęsiant temą, tai labai įsiminė "Rendez-Vous" - manau, TIKRAI NIŪRIAUSIAS ir NUOSTABIAUSIAS, bent man, 1986 m. Jarre'o albumas; o ženkliai menkesnis, bet primenantis jį - "Chronologie", 1993 m.....
Taip tikrai Jean Michel Jarre "Rendez-Vous" turintis gan niūrią atmosferą ir labai išsiskiria iš kitų jo darbų, beje tą nuotaiką daugiausia sukūria finalinis kurinys, kurio saksofono partiją turėjo įrašyti astronautas kosmose, deja jis žuvo Challenger katastrofoje.
2011 m. sausio 29 d. 20:42:11
2011 m. sausio 29 d. 20:33:53
šiuolaikinis jaunims - apskritai depresyvus, kur mūsų laikais būdavo vakaronės, sutartinės, žiburėliai..dabar nieko nebūna smagaus, nebent per tv.
2011 m. sausio 29 d. 19:44:34
Galima pagalvoti, kad šiuolaikiniui jaunimui viskas ne lietuviškas popsas tas depresyvu.
šiuolaikinis jaunims - apskritai depresyvus, kur mūsų laikais būdavo vakaronės, sutartinės, žiburėliai..
dabar nieko nebūna smagaus, nebent per tv.
2011 m. sausio 29 d. 19:07:02
2011 m. sausio 29 d. 19:00:21