Skaiciau. patiko. Rasymo stilius geras, su ironijos gaidele siaip idomu butu dabar paskaityt antra karta, kai esi 19 metu ir paziuret ar ispudis toks pat geras butu o siaip del reklamos tai jap, didele ji buvo ir pasiteisino. Bet geras dalykas tas, kad patenkintu liko daug daugiau nei nusivylusiu
"Tu nuostabus, nors ir ka darytum, tai yra nuostabu, nes tai darai tu. Tu stiprus: gali daryti bloga ir zinoti, kad tai yra bloga, arba daryti gera ir zinoti, kad tai gera. Taciau tai taves nekeicia. Tu esi tu."
bet sep jei skaitant ten viska suprasi tiesiogiai tai.. butu linksma toki zmoga pamatyt..
banalesnes ir tustesnes knygos nesu skaicius. Popsu popsas ir ne todel,kad visi skaito, o todel, kad neturi jokios isliekamosios vertes. Buna, perskaitai kokia knyga ir negali atsigaut koki menesi... Paliecia iki kaulu smegenu, o cia tai kol skaitai, tol domina verst puslapius, bet perskaicius numeti ir net nepagalvoji kas ten gero buvo.
samsung ten rasytojas man si knyga tai labai patiko, esu girdejusi ir kritikos jai, bet kiekvienam savo nuomone, mano manymu knygoje puikiai atsispindi paaugliu gyvenimo ipatumai pabandykit paskaityt Ledi-kales gyvenimas, o ten tai idomi knyga, man tai labai patiko tik reikia pagaut kampa apie ka ten reso
Man labai patiko,nors matau daug kam nepatiko vien del to kad ja visi aukstina todel geriau skaityt savo nuoziura as ja skaiciau net negirdejes apie ja liaupsiu kazkur intike pamaciau ir nusipirkau,kai rasoma kiekvieno personazo vaidmenyje galima jausti kaip isgyvena ta pati ivyki vienas ar kitas herojus,tas taip pat labai patikoBeje kazkas is cia pasisakiusiu sake kad rugiuose prie bedugnes geresne knyga,man ji nepaliko ispudzio senesnems kartoms ji buvo kultine bet dabar jau kiti laikai
viena geriausiu knygu tikrai, o kam nepatiko nezinau... kiekvienam savo. Ypac patiko knygos rasymo stilius, nes vis isijauti i skirtinga personaza, na aisku dabar ta knyga tokio ispudzio nepaliktu, bet kai buvau 13-14~ tai tas narktoku pasaulis toks neisivaizduojamas atrode, oten viskas parasyta, ir etc, visos problemos, o dabar kai pats savom akim matai ir kad ir isbandyt gali visai kitaip pradedi suvokt, na sunku paaiskinti, bet kaip bebutu ta knyga is pradziu uzkabina pabandyt to hero, bet knygos galas visiskai atsstumia nuo bet kokiu sasaju su juom, manyciau ji vien verta butu rekomenduoti paaugliams skaityti, kad zinotu viso sio malonumo kaina ir t.t ;>
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 29 d. 21:42:47
2006 m. balandžio 29 d. 14:30:29
2006 m. balandžio 29 d. 14:25:55
2006 m. balandžio 29 d. 13:31:47
2006 m. balandžio 28 d. 23:08:01
"Tu nuostabus, nors ir ka darytum, tai yra nuostabu, nes tai darai tu. Tu stiprus: gali daryti bloga ir zinoti, kad tai yra bloga, arba daryti gera ir zinoti, kad tai gera. Taciau tai taves nekeicia. Tu esi tu."
bet sep jei skaitant ten viska suprasi tiesiogiai tai.. butu linksma toki zmoga pamatyt..
2006 m. balandžio 28 d. 21:05:01
ir patiko ta fraze ,,gyvenk greitai mirk jaunas''
man irgi si fraze patiko.kazkokia mintis joje yra.jega
2006 m. balandžio 28 d. 19:21:11
2006 m. balandžio 25 d. 17:43:26
2006 m. balandžio 25 d. 17:33:28
2006 m. balandžio 25 d. 17:04:13
LIVE FAST-DIE YOUNG. kažikodėl labai jau abejoju, ar šios minties autorystė priklauso Burgess'ui.
ne tame esme bet fraze gera
2006 m. balandžio 25 d. 16:38:38
LIVE FAST-DIE YOUNG. kažikodėl labai jau abejoju, ar šios minties autorystė priklauso Burgess'ui.
2006 m. balandžio 25 d. 16:25:36
2006 m. balandžio 25 d. 16:19:19
2006 m. kovo 21 d. 23:47:50
2006 m. kovo 12 d. 14:18:19
2006 m. kovo 12 d. 14:15:16
2006 m. kovo 11 d. 20:44:30
2006 m. kovo 11 d. 20:38:32
2006 m. kovo 11 d. 20:29:16
2006 m. kovo 11 d. 20:27:56