Gailiuosi, kad kažkada iššvaisčiau kelias savo gyvenimo valandas tokiai prastai knygai. Tada ji dar nebuvo tokia žinoma, tiesiog pasiėmiau iš bibliotekos be jokių rekomendacijų. Nereikia sakyti, kad pasaulyje yra dešimtys geresnių knygų šia tema, o susižavėjimas būtent šia man nelabai suprantamas.
grazus virselis ;]] kelios vietos istrigo, pvz, kad vienas herojus niekad neziuredavo zmogui, su kuriuo snekas i akis (primena mane ~) "pasake ji, ziuredamas i saldytuva" ;]]] nu tai vat tas istrigo. ir siaip idomu, BET.. visi ta knyga tauip isgyre pries man skaitant, kad skaitydama nusivyliau, nes tikejau kazko labai labai.. hm.. o paskutiniu metu tokiu knygu apie jaunimo problemas labai daug tai taip ir gavos, kad..hmm..
Knygos neskaicius, bet is kitu girdejau, kad tai ydomi knyga, butent skirta paaugliam paskaityt, nes vyresniem ji bus per daug paprasta.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
skaiciau yokiom istraukom kaip kokius skyrius, nes tos knyfos neturejau. nepatrauke manes.
Melvin Burgesws man ko gero geresne "Darant tai" ne del to, kas aprasoma knygoj o saiip. bet man neaptinka tas rasymo stilius.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 30 d. 09:46:25
2005 m. spalio 29 d. 10:49:12
2005 m. spalio 29 d. 10:14:33
Na kai skaičiau tai labai patiko, bet dabar nemanau kad skaityčiau..
2005 m. spalio 29 d. 09:15:45
2005 m. spalio 29 d. 08:36:04
ydomi istorija, daznai pasitaikantis siandieniniam gyvenime...
Knygos neskaicius, bet is kitu girdejau, kad tai ydomi knyga, butent skirta paaugliam paskaityt, nes vyresniem ji bus per daug paprasta.
2005 m. spalio 29 d. 08:14:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 29 d. 07:46:22
2005 m. spalio 28 d. 16:57:30
2005 m. spalio 28 d. 16:54:00
Melvin Burgesws man ko gero geresne "Darant tai" ne del to, kas aprasoma knygoj o saiip. bet man neaptinka tas rasymo stilius.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 28 d. 14:48:10
2005 m. spalio 28 d. 13:49:27