pirmiausiai su muzika,paskui zmonemis o galiausiai su visu gyvenimu.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
su marskineliais (nu daznai marskineliai su uzrasu "rock" pasitaiko) ir zinoma su muzika
Man jis reiskia tokia riba kuri yra auksciau nei popsas hip hopas repas ir etc. bet zemiau nei metalas ir t.t.... Cia apie sunkuma... Mazdaug daugumai zmoniu, tai yra sunkios muzikos apibendrinimas rock'as ir metalas... Tai as taip ir priimu...
Kopa rašė: visu pirma, perskaicius tema mano galvoje pasigirdo zodis "uola"... o dabar tai panasu i veiksmazodi juk baigiasi K ir skamba beveik kaip "grok". artima, nebutinai paselusi muzika
Kadangi angliškai "rock" reiškia muzikos stilių ir kitaip išsiverčia "uola", tai visąlaik pirmiausia pagalvoju apie Bon Jovi, kur klipe užsilipęs ant uolos braižo su gitara
amerikieciai sako "u rock" tai tipo nuostabus,krutas ir t.t. tai wa su kuo man asocijuojasi
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 16 d. 22:15:53
2006 m. balandžio 16 d. 21:41:23
2006 m. balandžio 15 d. 18:24:17
2006 m. balandžio 15 d. 18:14:04
2006 m. vasario 10 d. 17:09:57
2006 m. sausio 19 d. 08:49:18
2005 m. gruodžio 10 d. 18:11:01
2005 m. lapkričio 26 d. 14:43:15
2005 m. spalio 21 d. 17:53:26
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 21 d. 17:41:58
su muzika, kurios dazniausiai klausau.
rokas asocijuojasi su eee....roku?um
2005 m. rugpjūčio 24 d. 05:53:19
2005 m. rugpjūčio 23 d. 18:43:11
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 23 d. 18:19:34
2005 m. rugpjūčio 23 d. 06:33:16
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:31:41
visu pirma, perskaicius tema mano galvoje pasigirdo zodis "uola"... o dabar tai panasu i veiksmazodi juk baigiasi K ir skamba beveik kaip "grok". artima, nebutinai paselusi muzika
Originali asociacija
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:28:39
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:14:20
2005 m. rugpjūčio 7 d. 18:32:17
2005 m. rugpjūčio 7 d. 14:25:21
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:45:38
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.