gaila kad suns iskrito dabar,einu uz heat,nors shaqo ir nemextu,bet is likusiu 3-ju komandu heat labiausiai prie sirdies. . . ypach wade`as nerealus zaidejas,jei heat patektu i finala jis butu turbut pagrindinis pretendentas i finalo MVP
matos kaip naujienas seki. suns savo aiksteje gavo abu susitikimus nuo spurs ir atsilieka 0:2. kiti du susitikimai san antonijuje, taip kad tera tik teorines viltys.
o vat pistons antrakart gavonu bet ten teisejai susiko reikala, taip kad dar jie atsigriebs
manau kad Suns,nes jie per playoffus zaidzia pukiai..bent jau kiek maciau serijos su mavricks ir anxtesnes rungtynes,beto jie turi geriausia izadeja ir apskritaio geriausia zaideja steve nash,taippat geriausioje formoje yra amare`as + shawn marion,joe johnson.. na nereali komanda
p.s. mano 'naujienos' apie sia komanda pasene,gal jie jau ir iskrite..bet netikiu=]
miamis lb rimtaj atrodo nusiteike. vakaruoase kaip visados san antonijus galingas, sakramentas kirgi nieko, bet nemanau kad taps chempais. dar galetu pistons arba suns.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. birželio 10 d. 10:09:38
2005 m. birželio 10 d. 07:57:12
2005 m. birželio 9 d. 13:57:12
nesvaikit, spurs loxai laimes, kox liewas superfinalas, abi lievos gynybines komandos, krepsinio grozio apskritai nebus, galesiu miegot ziuredamas..
Timas dunkanas yra bybys gauruotas ir spermuota!!! o walacas ir kitas jeg...a BLET BLET BLET BLET BLET!!!!!!!!
2005 m. birželio 9 d. 13:54:18
2005 m. birželio 9 d. 11:50:39
2005 m. birželio 8 d. 08:56:39
2005 m. birželio 7 d. 17:19:48
2005 m. birželio 7 d. 17:14:05
Nu man tais atrodo, kad vėl Pistons bus čempais, rytų konf. finale tai manyčiau bus Heat ir Pistons.
O geras
2005 m. birželio 7 d. 17:09:42
2005 m. birželio 7 d. 11:41:59
2005 m. birželio 7 d. 10:18:34
valio valio valio
2005 m. birželio 3 d. 10:01:22
2005 m. birželio 3 d. 09:51:38
2005 m. gegužės 30 d. 12:04:26
o vat pistons antrakart gavo
2005 m. gegužės 30 d. 10:16:51
p.s. mano 'naujienos' apie sia komanda pasene,gal jie jau ir iskrite..bet netikiu=]
2005 m. gegužės 30 d. 09:51:44
2005 m. gegužės 2 d. 11:47:38
2005 m. sausio 15 d. 15:52:48
2005 m. sausio 8 d. 23:31:47
2004 m. lapkričio 22 d. 19:51:55