Priedainis skamba kaip popuri. Repas tai charakteringas gangsta, cia savam stiliui. Perdaug kartoja del "daktaro", aisku neemiau, nes esu isrankus ir neisimyliu komercijos.
gilus gabalas, labai, patiko, bet kaip kazkas sake struktura jau senstelejusi ir greit bus visai nemadinga. Eminemas varo itin gerai, taciau geriau jo nematyt scenoje, nes kazkas jam pasidare, ardosi siek tiek perdetai
SauliusConfusion rašė: Visai gražu. Savitas dainos išpildymas. Eminemas, mano nuomone, čia kaip reperis visai nereikalingas. Jo skalambijantis balsas 'iškrito" iš dainos prasmių sistemos ir vidinio nuotaikos klodo. Priedainis - aliuzija į praėjusį dešimtmetį madingą intensyvios dainos ritmikos atsvėrimą lyriškais etiudais.. Pritariu KingRoach, kad artėja tokių dainų "eros' pabaiga. norint nustebinti reikia naujų idėjų, modernių dainos struktūrų. Rašau 10, nors daina tikrai neverta tiek daug, bet matyt šį vakarą man jos reikėjo...
Iskrito is dainos prasmiu sistemos? Zodzius klausyk
Visai gražu. Savitas dainos išpildymas. Eminemas, mano nuomone, čia kaip reperis visai nereikalingas. Jo skalambijantis balsas 'iškrito" iš dainos prasmių sistemos ir vidinio nuotaikos klodo. Priedainis - aliuzija į praėjusį dešimtmetį madingą intensyvios dainos ritmikos atsvėrimą lyriškais etiudais.. Pritariu KingRoach, kad artėja tokių dainų "eros' pabaiga. norint nustebinti reikia naujų idėjų, modernių dainos struktūrų. Rašau 10, nors daina tikrai neverta tiek daug, bet matyt šį vakarą man jos reikėjo...
Siek tiek pakeista nei ta kuri pasirode pries menesi ar pora, nebera to kaskokio kosminio garso brauzenimo kart nuo karto ir istempiant balsa. Siaip nebloga daina.
Na gerai, pabande pagauti banga. mazdaug ituzes Emas + Lyriskas priedainis. Sita jau girdejom, veikia bet baigia issisemti.. nepaisant visko kurinys stiprus. Prasmingas. 8.5/10
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2012 m. balandžio 16 d. 22:05:07
grazus Skylar vokalas
visai neblogai tinka dubstep virsijai... https://www.youtube.com/watch?v=HmpLK24brMs
(si daina nuo 4-os minutes)
2011 m. liepos 13 d. 20:07:59
2011 m. liepos 13 d. 19:59:07
2011 m. gegužės 28 d. 10:29:06
2011 m. gegužės 19 d. 00:35:37
2011 m. gegužės 17 d. 22:32:10
2011 m. gegužės 8 d. 20:27:39
2011 m. balandžio 30 d. 11:14:26
2011 m. vasario 26 d. 10:23:27
2011 m. vasario 22 d. 16:26:03
2011 m. vasario 15 d. 12:22:22
2011 m. vasario 10 d. 20:12:03
Visai gražu. Savitas dainos išpildymas. Eminemas, mano nuomone, čia kaip reperis visai nereikalingas. Jo skalambijantis balsas 'iškrito" iš dainos prasmių sistemos ir vidinio nuotaikos klodo. Priedainis - aliuzija į praėjusį dešimtmetį madingą intensyvios dainos ritmikos atsvėrimą lyriškais etiudais.. Pritariu KingRoach, kad artėja tokių dainų "eros' pabaiga. norint nustebinti reikia naujų idėjų, modernių dainos struktūrų. Rašau 10, nors daina tikrai neverta tiek daug, bet matyt šį vakarą man jos reikėjo...
Iskrito is dainos prasmiu sistemos? Zodzius klausyk
2011 m. vasario 7 d. 22:59:08
2011 m. sausio 31 d. 18:46:28
2011 m. sausio 31 d. 15:03:40