Daug mėgstamos muzikos. Tiksliau, klausau tik tokią, kurią mėgstu, o mėgstamiausią dainą išrinkti ypač sunku.
Šiuo metu sakau drąsiai: Skin - Movin', nes tai nuostabus kūrinys, tapęs savu. Mano, iš vidaus.
Sunkus klausimas. Labai sunkus. Pasilengvinsiu Sena? OK, tarkim, kad jei +20 (senesnė už mane) tai jau sena Jei taip, tada, iš ne itin daug "favoritų" (aš labiau linkęs prie naujesnių laikų, arba bent jau 90's), mėgstamiausia drįsčiau vadint - Jimi Hendrix - My Friend. Tiesiog, paskutiniu metu nemažai klausau. Tokia laid-back ir paliekanti su geru jausmu viduj.
O kas yra senos dainos? Kažkam LP - Crawling pasirodė sena. Na, jei senos dainos yra tai, kas buvo už 2000-ųjų, tai 90 procentų mano playlisto yra senos dainos
--------
Kažkas rašė : "Senos dainos yra slykscios. Iki lp atsiradimo muzikos is vis nebuvo. Daunai jus kazkokie, visai nesuprantat muzikos. Lp rulez"
O tai tu jau atseit supranti? Paaiškink, kas yra muzika taip, kad visi suprastų, nupirksiu tau namą Holivude be jokių diskusijų.
Vytautas Kernagis - Skraidančio dramblio klausimas dviem silkėms, į kurį žino atsakymą tiktai troleibuso konduktorius
smaching > kaip gerai kad tu Falco man priminei, taip senai, labai senai ju negirdejau
hiperbole - paskutinis traukinys ( nesu del pavadinimo garantuotas ).
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2006 m. liepos 14 d. 13:42:22
2006 m. liepos 13 d. 14:07:06
2006 m. liepos 13 d. 10:22:56
2006 m. liepos 9 d. 17:16:45
Šiuo metu sakau drąsiai: Skin - Movin', nes tai nuostabus kūrinys, tapęs savu. Mano, iš vidaus.
2006 m. liepos 9 d. 17:06:16
2006 m. liepos 9 d. 16:45:08
2006 m. liepos 7 d. 22:25:43
2006 m. liepos 7 d. 18:29:33
2006 m. liepos 7 d. 18:01:30
Scott Mckenzie - If Your Going To San Francisco
(put the flowers in your hair)
2006 m. liepos 5 d. 20:00:56
Scott Mckenzie - If Your Going To San Francisco
Roy Orbison - You Got It
Janis Joplin - To Love Somebody
2006 m. liepos 5 d. 19:13:22
2006 m. liepos 5 d. 19:07:16
Iš senų laikų dainų šiuo metu mėgstamiausia Uriah Heep - July Morning (I was looking for love)
2006 m. birželio 29 d. 17:46:55
2006 m. birželio 29 d. 17:45:20
--------
Kažkas rašė : "Senos dainos yra slykscios. Iki lp atsiradimo muzikos is vis nebuvo. Daunai jus kazkokie, visai nesuprantat muzikos. Lp rulez"
O tai tu jau atseit supranti? Paaiškink, kas yra muzika taip, kad visi suprastų, nupirksiu tau namą Holivude be jokių diskusijų.
2006 m. birželio 29 d. 17:40:17
Queen - the game
Vytautas Kernagis - Skraidančio dramblio klausimas dviem silkėms, į kurį žino atsakymą tiktai troleibuso konduktorius
2006 m. birželio 28 d. 11:42:40
2006 m. birželio 28 d. 11:39:42
Queen - Bohemian Rhapsody
Queen - Killer Queen
2006 m. birželio 28 d. 11:34:38
Falco - Out of the Dark
Def Leppards - Love Bites
2006 m. birželio 28 d. 10:43:01
The Sweet ''Funny Funny"
2006 m. birželio 28 d. 02:21:30
hiperbole - paskutinis traukinys ( nesu del pavadinimo garantuotas ).