Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Lietuvos rytas" Eurolygoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
AnsweR
2005 m. lapkričio 27 d. 17:02:16
lacunacoil> visi ne kaunieciai ir ne vilnieciai taip sako, bet tokie zmones kaip pist_nepist ta kategoriskai neigia...

2005 m. lapkričio 27 d. 15:44:55
kai rytas su zalgiriu as uz ryta bet kai jie atskirai eurolygoj tai pergyvenu del abieju...ziuriu kad ryto fanai yra tolerantiskesni o kaunieciai biski agresyvesni

2005 m. lapkričio 27 d. 15:25:57
Su Cota gerai čia

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 27 d. 11:27:36
GhetEmEx>hm... kazkaip nesupratau ka norejai pasakyti..

2005 m. lapkričio 26 d. 16:55:12
saunuoliai rytieciai. koks as pastebejau keistas. ryto marskinelius nusipirkau po armani jeans... ypac man patinka cotos zaidimas, kad ir nera daug tasku. jei sugebejo laimet pries barcelona, tai saunu.

beje manau kad isties sypsotis lietuviai pradetu, jei eurolygos finalas butu rytas vs. zalgiris

2005 m. lapkričio 26 d. 16:12:59
lars> o tu negaletum savo pirmokisku komentaru pagristi?

2005 m. lapkričio 24 d. 20:44:39
va va... del to ir tesiasi amzinas karas - vieni galvoja, kad ju priesininkai pasikele, kiti, kad ju. is tokiu dalyku ir gimsta karai.o Lietuvos ryto krepsinio komanda cia niekuo deta

2005 m. lapkričio 21 d. 22:02:39
nu matau kad cia vieniem vienaip atrodo, man kitaip, dar kam nors dar kitaip ai nesvarbu...as nekeiciu savo nuomones del ryto ir ju atzvilgiu netapsiu tolerantisku kol jie patys neprades rodyt daugiau pagarbos

2005 m. lapkričio 21 d. 21:52:26
pist_nepist> niekas prie zodziu nesikabineja, tik keistai atrodo, kai kaltini kalbejimu ne lietuviskai, kai pats rusu zodyna placiai naudoji... o tas posakis yra labai geras ir teisingas

2005 m. lapkričio 21 d. 21:49:39
AnsweR> nu neisiskaitei nekiek, kaimietis tai gyvenimo budas, arba nesuprantu tokiu ir tokiu zodziu nu krc galiu va taip kabinetis prie zodziu kaip jus darot ir sakyt kad nusisneki bet tai uzteks uzp*so nx....

2005 m. lapkričio 21 d. 21:25:58
man patinka lietkabelio panevezys.

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 21 d. 21:21:54
pist_nepist> perskaiciau. ir? situo komentaru dar karta parodei savo IQ... kalbek ka nori, debilu nuomone man dzin...

2005 m. lapkričio 20 d. 16:18:31
aj geriau pasidziaukim ,kad rytas sulose gerai pries barcelona . ir tures maziausiai viena pralaimejima . psyche ...

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 20 d. 15:19:20
pist_nepist> jo, mes ne lietuviskai kalbam, o tavo tokie zodziai kaip stopudovai (net neisivaizduoju ka reiksia), krc, debilai, zopa (irgi nezinau reiksmes) yra super duper lietuviski. sveikinu - esi tikras lietuvis. kaimietis yra ne gyvenamoji vieta, o gyvenimo budas. taip kad kaimietis cia tu. su tuo taip pat sveikinu

2005 m. lapkričio 20 d. 14:47:39
pist_nepist,
ooo, taip, taip, tikriausiai aš ne lietuvė, tikriausiai šioje diskusijoje rašinėju visai kita kalba. Naivus tu, jei manai, kad ne vilniečiai serga už LR tik todėl, kad įlįstų vilniečiams į subines. Lietuvos Rytui tuo geriau, kad tu jo nemėgsti - mažiau gerbėjų gretose kvailių.

2005 m. lapkričio 20 d. 14:25:20
pz pist_nepist ,durnelis . tu jauti kokias nesamones cia rasineji ? as vapsce neutralus ,nors truputi labiau uz zalgiri ,nes zaidzia birzietis (nu tiek jis ten ir losia) ,o uz ryta taip nebesinori sirgt ,nes ten jau graudu zet ,kaip nuomuoja jaunima ir fuckin uzsieniecius . Man isvis nepatinka kad nera legionieriaus limito europieciams .

Atsakyti

2005 m. lapkričio 20 d. 12:49:53
pist_nepist >>> dink iš čia., . aš Žalgirio fanas nuo jau gal 7 metai, visada būnu tik už Žalgirį ir dar kartą Žalgirį , ,, bet kažkodėl puikiai suprantu ką Mirtis ir AnsweR nori pasakyti . . ,, o tu buri čia nesamones kažkokias . ., , įsivaizduok čia ateina koks nors Panevėžio komandos fanas, nes jis visą savo gyvenimą gyveno Panevėžyje, sirgo už tą komandą, o tu jam iš karto pradėsi įrodinėt kad reikia sirgt už Žalgirį, nes jis geriausias? ,, per tokius kaip tu music.lt ir tampa vis didesniu šūdu

Atsakyti
pist_nepist
2005 m. lapkričio 20 d. 12:24:52
Mirtis rašė:
pist_nepist rašė:
rislus, cia tik jums abiems del jusu zemo IQ nesuprantamas

vaikas, sakyčiau, jei kiekvieną mano komentarą interpretuoji visiškai ne į temą, tai tavo kaukolėje tos masės, vadinamos smegenimis, vargu ar yra tiek daug, jog galėtum kaltinti ne taip manančius IQ trūkumu... kol kas neparašei nieko, už ką tavo nuomonę galėčiau priimti kaip vertingą. Tipiškas fanatiko kompleksas - varyti, varyti ir dar kartą varyti ant žymiai demokratiškesnių "priešininkų". Ima juokas iš tavęs.

tai ismok lietuviskai ir suprasi kad i tema, arba tu stopudovai nelietuve...krc galiu pasakyt kad abu norit pasirodyt ziauriai protingais budami visiski debilai, jaucias is jusu komentaru kad norit tokia protinga minti suregzt krc kaimas surimtejo! geriau atsekit savo mintis mazvaikiai nors bendrai neverta vistiek nepastebesit savo nusisnekejimo ir lindimo vilnieciams i zopa...

o del ryto ko toliau tuo labiau imu nevirskint sitos komandos ir tokie kaip jus labai padedat...

2005 m. lapkričio 20 d. 11:16:20
pist_nepist> LOL... dar mane vaiku vadini, pats budamas kudikis... is tikruju, ash irgi ne vieno normalaus argumento nemaciau tavo komentaruose...

2005 m. lapkričio 20 d. 09:24:29
pist_nepist rašė:
rislus, cia tik jums abiems del jusu zemo IQ nesuprantamas

vaikas, sakyčiau, jei kiekvieną mano komentarą interpretuoji visiškai ne į temą, tai tavo kaukolėje tos masės, vadinamos smegenimis, vargu ar yra tiek daug, jog galėtum kaltinti ne taip manančius IQ trūkumu... kol kas neparašei nieko, už ką tavo nuomonę galėčiau priimti kaip vertingą. Tipiškas fanatiko kompleksas - varyti, varyti ir dar kartą varyti ant žymiai demokratiškesnių "priešininkų". Ima juokas iš tavęs.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Redman Redman
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1624
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 227872