kai rytas su zalgiriu as uz ryta bet kai jie atskirai eurolygoj tai pergyvenu del abieju...ziuriu kad ryto fanai yra tolerantiskesni o kaunieciai biski agresyvesni
GhetEmEx (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 26 d. 16:55:12
saunuoliai rytieciai. koks as pastebejau keistas. ryto marskinelius nusipirkau po armani jeans... ypac man patinka cotos zaidimas, kad ir nera daug tasku. jei sugebejo laimet pries barcelona, tai saunu.
beje manau kad isties sypsotis lietuviai pradetu, jei eurolygos finalas butu rytas vs. zalgiris
va va... del to ir tesiasi amzinas karas - vieni galvoja, kad ju priesininkai pasikele, kiti, kad ju. is tokiu dalyku ir gimsta karai.o Lietuvos ryto krepsinio komanda cia niekuo deta
nu matau kad cia vieniem vienaip atrodo, man kitaip, dar kam nors dar kitaip ai nesvarbu...as nekeiciu savo nuomones del ryto ir ju atzvilgiu netapsiu tolerantisku kol jie patys neprades rodyt daugiau pagarbos
AnsweR> nu neisiskaitei nekiek, kaimietis tai gyvenimo budas, arba nesuprantu tokiu ir tokiu zodziu nu krc galiu va taip kabinetis prie zodziu kaip jus darot ir sakyt kad nusisneki bet tai uzteks uzp*so nx....
pist_nepist> jo, mes ne lietuviskai kalbam, o tavo tokie zodziai kaip stopudovai (net neisivaizduoju ka reiksia), krc, debilai, zopa (irgi nezinau reiksmes) yra super duper lietuviski. sveikinu - esi tikras lietuvis. kaimietis yra ne gyvenamoji vieta, o gyvenimo budas. taip kad kaimietis cia tu. su tuo taip pat sveikinu
pist_nepist,
ooo, taip, taip, tikriausiai aš ne lietuvė, tikriausiai šioje diskusijoje rašinėju visai kita kalba. Naivus tu, jei manai, kad ne vilniečiai serga už LR tik todėl, kad įlįstų vilniečiams į subines. Lietuvos Rytui tuo geriau, kad tu jo nemėgsti - mažiau gerbėjų gretose kvailių.
pz pist_nepist ,durnelis . tu jauti kokias nesamones cia rasineji ? as vapsce neutralus ,nors truputi labiau uz zalgiri ,nes zaidzia birzietis (nu tiek jis ten ir losia) ,o uz ryta taip nebesinori sirgt ,nes ten jau graudu zet ,kaip nuomuoja jaunima ir fuckin uzsieniecius . Man isvis nepatinka kad nera legionieriaus limito europieciams .
pist_nepist >>> dink iš čia., . aš Žalgirio fanas nuo jau gal 7 metai, visada būnu tik už Žalgirį ir dar kartą Žalgirį , ,, bet kažkodėl puikiai suprantu ką Mirtis ir AnsweR nori pasakyti . . ,, o tu buri čia nesamones kažkokias . ., , įsivaizduok čia ateina koks nors Panevėžio komandos fanas, nes jis visą savo gyvenimą gyveno Panevėžyje, sirgo už tą komandą, o tu jam iš karto pradėsi įrodinėt kad reikia sirgt už Žalgirį, nes jis geriausias? ,, per tokius kaip tu music.lt ir tampa vis didesniu šūdu
pist_nepist rašė: rislus, cia tik jums abiems del jusu zemo IQ nesuprantamas
vaikas, sakyčiau, jei kiekvieną mano komentarą interpretuoji visiškai ne į temą, tai tavo kaukolėje tos masės, vadinamos smegenimis, vargu ar yra tiek daug, jog galėtum kaltinti ne taip manančius IQ trūkumu... kol kas neparašei nieko, už ką tavo nuomonę galėčiau priimti kaip vertingą. Tipiškas fanatiko kompleksas - varyti, varyti ir dar kartą varyti ant žymiai demokratiškesnių "priešininkų". Ima juokas iš tavęs.
tai ismok lietuviskai ir suprasi kad i tema, arba tu stopudovai nelietuve...krc galiu pasakyt kad abu norit pasirodyt ziauriai protingais budami visiski debilai, jaucias is jusu komentaru kad norit tokia protinga minti suregzt krc kaimas surimtejo! geriau atsekit savo mintis mazvaikiai nors bendrai neverta vistiek nepastebesit savo nusisnekejimo ir lindimo vilnieciams i zopa...
o del ryto ko toliau tuo labiau imu nevirskint sitos komandos ir tokie kaip jus labai padedat...
vaikas, sakyčiau, jei kiekvieną mano komentarą interpretuoji visiškai ne į temą, tai tavo kaukolėje tos masės, vadinamos smegenimis, vargu ar yra tiek daug, jog galėtum kaltinti ne taip manančius IQ trūkumu... kol kas neparašei nieko, už ką tavo nuomonę galėčiau priimti kaip vertingą. Tipiškas fanatiko kompleksas - varyti, varyti ir dar kartą varyti ant žymiai demokratiškesnių "priešininkų". Ima juokas iš tavęs.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. lapkričio 27 d. 17:02:16
2005 m. lapkričio 27 d. 15:44:55
2005 m. lapkričio 27 d. 15:25:57
2005 m. lapkričio 27 d. 11:27:36
2005 m. lapkričio 26 d. 16:55:12
beje manau kad isties sypsotis lietuviai pradetu, jei eurolygos finalas butu rytas vs. zalgiris
2005 m. lapkričio 26 d. 16:12:59
2005 m. lapkričio 24 d. 20:44:39
2005 m. lapkričio 21 d. 22:02:39
2005 m. lapkričio 21 d. 21:52:26
2005 m. lapkričio 21 d. 21:49:39
2005 m. lapkričio 21 d. 21:25:58
2005 m. lapkričio 21 d. 21:21:54
2005 m. lapkričio 20 d. 16:18:31
2005 m. lapkričio 20 d. 15:19:20
2005 m. lapkričio 20 d. 14:47:39
ooo, taip, taip, tikriausiai aš ne lietuvė, tikriausiai šioje diskusijoje rašinėju visai kita kalba. Naivus tu, jei manai, kad ne vilniečiai serga už LR tik todėl, kad įlįstų vilniečiams į subines. Lietuvos Rytui tuo geriau, kad tu jo nemėgsti - mažiau gerbėjų gretose kvailių.
2005 m. lapkričio 20 d. 14:25:20
2005 m. lapkričio 20 d. 12:49:53
2005 m. lapkričio 20 d. 12:24:52
rislus, cia tik jums abiems del jusu zemo IQ nesuprantamas
tai ismok lietuviskai ir suprasi kad i tema, arba tu stopudovai nelietuve...krc galiu pasakyt kad abu norit pasirodyt ziauriai protingais budami visiski debilai, jaucias is jusu komentaru kad norit tokia protinga minti suregzt krc kaimas surimtejo!
o del ryto ko toliau tuo labiau imu nevirskint sitos komandos ir tokie kaip jus labai padedat...
2005 m. lapkričio 20 d. 11:16:20
2005 m. lapkričio 20 d. 09:24:29
rislus, cia tik jums abiems del jusu zemo IQ nesuprantamas