Mirtis rašė: mielasis, tik jau tu nenustatinėk, kas privalo lietuviui būti autoritetas. Man krepšinis - ne religija, tiesiog mėgstamas sportas, tad dievaičių bei autoritetų čia neturiu. Tarptautinėse varžybose visada palaikau lietuvius. Na, o arogancijos prasme kauniečiai žymiai toliau pažengę. Patikėk, teko užtektinai su abiejų miestų fanais bendraut. Būtent iš tų "arogantiškųjų" vilniečių kauniečiams mokytis ir mokytis tolerancijos.
tai tu sakai kad Zalgiris ne autoritetas Lietuvos krepsiniui?? tai gal tu nelietuve tada taip suprantu gal atsikraustei i Lietuva ryto pergales LKL cempionate metu ir nieko nzn apie Zalgiri tai tada taip suprantu tave bet kitu atveju neturiu ka pasakyt...kazin kur bendravai su tais abieju miestu fanais? Internete? tada viskas aisq,kaip tu sprendi apie zmogu...
mielasis, tik jau tu nenustatinėk, kas privalo lietuviui būti autoritetas. Man krepšinis - ne religija, tiesiog mėgstamas sportas, tad dievaičių bei autoritetų čia neturiu. Tarptautinėse varžybose visada palaikau lietuvius. Na, o arogancijos prasme kauniečiai žymiai toliau pažengę. Patikėk, teko užtektinai su abiejų miestų fanais bendraut. Būtent iš tų "arogantiškųjų" vilniečių kauniečiams mokytis ir mokytis tolerancijos.
Apskritai man juokingas Žalgirio fanų noras, kad net ir visas Vilnius sirgtų už Žalgirį, nes jis daugiau nusipelnęs Lietuvos sportui ir t.t. Bet juk natūralu, kad žmogus palaiko savo miesto komandas. Be to, beprasmiška manyti, kad kiekvienam lietuviui Žalgiris išliks neginčijamas autoritetas. To tai tikrai nebus. Dar liūdniau skaityti tokių "proto bokštų" kalbas, kuriose bandoma apibūdinti žmogų kaip asmenybę iš jo mėgstamos komandos. Aš nežinau, kokie esminiai Žalgirio ir Ryto fanų skirtumai, bet aš žinau, kokie esminiai skirtumai tarp daugumos vilniečių ir kauniečių (pati nė vienai jų nepriklausau, tad šneku objektyviai) pastarųjų nenaudai.
niekas nepraso kad vilnius sirgtu uz Kauno "Zalgiri", bet kad Zalgiris turi buti visiems autoritetams (net ir didiesiems ponams vilnieciams) tai cia faktas,jei ne Zalgiris kazin ar Lietuvos krepsinis butu toks koks jis yra dabar! cia tik jus mazvaikiai pradejot sirgt uz ryta kai pradejot augt, atsimenu kai rytas sustiprejo ir pradejo apyligiai lost su Zalgiriu tada visi pradejo keltis ir sneket kad Zalgiris jau atsibodo viska laimi ir t.t. Nesakau kad vilnius negali sirgt uz savo megiama komanda bet nereikia but arogantiskiems, jus vilnieciai pradejot keltis o kazkodel visi cia varo ant Kauno bl...
Apskritai man juokingas Žalgirio fanų noras, kad net ir visas Vilnius sirgtų už Žalgirį, nes jis daugiau nusipelnęs Lietuvos sportui ir t.t. Bet juk natūralu, kad žmogus palaiko savo miesto komandas. Be to, beprasmiška manyti, kad kiekvienam lietuviui Žalgiris išliks neginčijamas autoritetas. To tai tikrai nebus. Dar liūdniau skaityti tokių "proto bokštų" kalbas, kuriose bandoma apibūdinti žmogų kaip asmenybę iš jo mėgstamos komandos. Aš nežinau, kokie esminiai Žalgirio ir Ryto fanų skirtumai, bet aš žinau, kokie esminiai skirtumai tarp daugumos vilniečių ir kauniečių (pati nė vienai jų nepriklausau, tad šneku objektyviai) pastarųjų nenaudai.
labiausiai kalbejau apie sita "Isvis vilnius trukdo Kaunui reikia susprogdint visa sita sudmiesti". taip pat apie sita "man keista ko Lietuvoj tiek priviso ryto fanu, uz ka cia jie toki populiarus ka jie dave Lietuvai palyginus su ZALGIRIU tai nebent bb taukuota", nes jei zmones komandas rinktusi pagal nuopelnus, tada isvis suzlugtu profesionalus krepsinis. tikiuosi tau nereikes aiskinti kodel ir ekonomikoje bent truputeli gaudais
Laimejo 2 ir daugiau nelaimes...kad jie pralostu visas rungtynes toj eurolygoj, man keista ko Lietuvoj tiek priviso ryto fanu, uz ka cia jie toki populiarus ka jie dave Lietuvai palyginus su ZALGIRIU tai nebent bb taukuota, arba cia mazvaikiai visi serga uz juos...Isvis vilnius trukdo Kaunui reikia susprogdint visa sita sudmiesti
to AnsweR: gali duot man dar viena ispejima uz bbs zino ka...
AnsweR rašė: PerGessle> Rytas dabar klestetu, jei ne Vainauskas. bet negi ash turiu nustoti sirgti uz savo megstama komanda vien del kvailo savininko? beje, Rytas bent jau finansiskai atsiskaito su visais...
cia tai nusisnekejai kaip priklauso. tavo zinei ,jei ne vainauskas ,tai nebutu tokio zmogaus, kuris galetu bauginti ir perimti kitu komandu remejus, jei nebutu kam perimti kam remejus, tai nebutu saibu, kai nebutu saibu nebutu ir tiek legionieriu(tikrai nevykeliu), o kai nebutu legionieriu ir siaip aukstesnio lygio zaideju is Lietuvos, TADA LR TIKRAI KLESTETU,
tai gi ar netaip didysis prote.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. lapkričio 19 d. 19:18:38
2005 m. lapkričio 19 d. 19:02:32
2005 m. lapkričio 19 d. 18:58:02
2005 m. lapkričio 18 d. 17:32:00
2005 m. lapkričio 18 d. 14:42:51
2005 m. lapkričio 17 d. 19:12:44
mielasis, tik jau tu nenustatinėk, kas privalo lietuviui būti autoritetas. Man krepšinis - ne religija, tiesiog mėgstamas sportas, tad dievaičių bei autoritetų čia neturiu. Tarptautinėse varžybose visada palaikau lietuvius. Na, o arogancijos prasme kauniečiai žymiai toliau pažengę. Patikėk, teko užtektinai su abiejų miestų fanais bendraut. Būtent iš tų "arogantiškųjų" vilniečių kauniečiams mokytis ir mokytis tolerancijos.
tai tu sakai kad Zalgiris ne autoritetas Lietuvos krepsiniui?? tai gal tu nelietuve tada taip suprantu gal atsikraustei i Lietuva ryto pergales LKL cempionate metu ir nieko nzn apie Zalgiri tai tada taip suprantu tave bet kitu atveju neturiu ka pasakyt...kazin kur bendravai su tais abieju miestu fanais? Internete?
2005 m. lapkričio 16 d. 18:06:57
2005 m. lapkričio 15 d. 19:25:48
Visiškai sutinku.
niekas nepraso kad vilnius sirgtu uz Kauno "Zalgiri", bet kad Zalgiris turi buti visiems autoritetams (net ir didiesiems ponams vilnieciams) tai cia faktas,jei ne Zalgiris kazin ar Lietuvos krepsinis butu toks koks jis yra dabar! cia tik jus mazvaikiai pradejot sirgt uz ryta kai pradejot augt, atsimenu kai rytas sustiprejo ir pradejo apyligiai lost su Zalgiriu tada visi pradejo keltis ir sneket kad Zalgiris jau atsibodo viska laimi ir t.t. Nesakau kad vilnius negali sirgt uz savo megiama komanda bet nereikia but arogantiskiems, jus vilnieciai pradejot keltis o kazkodel visi cia varo ant Kauno bl...
2005 m. lapkričio 15 d. 10:37:38
2005 m. lapkričio 13 d. 21:36:37
Is vis tai sudziu komandai jokiu sansu tad labai tuo ir dziaugiuosi kad jie neturi jokiu sansu nes Zalgiris pats kieciausias,Kaunas yra jega o Vilnius meslo kruva.
kaip teisės studentės (nenuostabu, kad kaunietės) komentaras nuskambėjo kaip penkiamečio vaiko. Jei tuo penkiamečio neįžeisčiau.
2005 m. lapkričio 13 d. 20:43:42
2005 m. lapkričio 13 d. 20:34:07
2005 m. lapkričio 13 d. 20:28:35
1. Lietuvos ryto komandai
2. Vilniaus miestui
paskaityk taisykles music.lt ir Lietuviu kalbos zodyna pavartyk, tada daryk isvadas
2005 m. lapkričio 13 d. 20:20:06
2005 m. lapkričio 13 d. 19:41:55
2005 m. lapkričio 13 d. 19:21:38
2005 m. lapkričio 13 d. 16:34:35
2005 m. lapkričio 13 d. 16:26:29
to AnsweR: gali duot man dar viena ispejima uz bbs zino ka...
2005 m. lapkričio 13 d. 15:07:21
2005 m. lapkričio 11 d. 16:21:04
PerGessle> Rytas dabar klestetu, jei ne Vainauskas. bet negi ash turiu nustoti sirgti uz savo megstama komanda vien del kvailo savininko? beje, Rytas bent jau finansiskai atsiskaito su visais...
cia tai nusisnekejai kaip priklauso. tavo zinei ,jei ne vainauskas ,tai nebutu tokio zmogaus, kuris galetu bauginti ir perimti kitu komandu remejus, jei nebutu kam perimti kam remejus, tai nebutu saibu, kai nebutu saibu nebutu ir tiek legionieriu(tikrai nevykeliu), o kai nebutu legionieriu ir siaip aukstesnio lygio zaideju is Lietuvos, TADA LR TIKRAI KLESTETU,
tai gi ar netaip didysis prote.