Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Lietuvos rytas" Eurolygoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 11 d. 16:19:45
nesioginsiu, rikrai džiaugiuosi jų pralaimėjimais...ui kokia bloga aš

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
ReMark
2005 m. lapkričio 11 d. 16:15:48
<> tiek daug visur prirasyta kaip pjaunasi LR ir Z fanai, visi varo keiksmazodziais ant kitu ir viskas nx. CIA PIRMAS GERAS KOMENTARAS koky tik esu skaites apie sias 2 komandas. IR CIA ZMOGUS PARASE VISISKA TEISYBE. pagarba zmogau tau, visiskai sutinku

Atsakyti
Mirtis
2005 m. lapkričio 11 d. 15:28:38
Aš labai palaikau "LR" komandą nuo senų laikų. Būtų kvaila staiga jos imti nekęsti todėl, kad savininkas toks ir anoks. Be to, aš nesigilinu.

2005 m. lapkričio 11 d. 15:13:01
kvailas tas tavo pasakymas answer

2005 m. lapkričio 10 d. 23:24:31
esme tame kad cibona irgi prastaj zaide...o Rytas...kojos drebejo

Atsakyti
mike_pukuotukas
2005 m. lapkričio 10 d. 22:21:00
man juokinga atrodo, kai Kaunas varo ant Vilniaus ir atvirksciai. Tikrai cia jau darosi tragikomedija. Pvz, kaip galima vertinti zmogu, pagal tai, kokia koma losia jo mieste ;] tai viso labo nusistatymas ir tiek.
Seip ir man vilnieciai atrodo normalesni (tik tegul neisizeidzia kaunieciai.). Ir kaip sakoma, kiekvienas miestas turi savo "durnius"
Gyvenkime santaikoje...

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 10 d. 21:59:25
pist_nepist> jei jau kalbant apie zmones, tai man asmeniskai vilnieciai atrodo 10x normalesni zmones, nei dauguma kaunieciu. yra geras pasakymas: Kaunas gadina zmones
P.S. galiu vertinti gana objektyviai, nes pats nesu nei is Vilniaus, nei is Kauno

o siaip Ryta zlugdo Vainauskas. tuo viskas pasakyta...

2005 m. lapkričio 6 d. 16:25:26
PerGessle> Rytas dabar klestetu, jei ne Vainauskas. bet negi ash turiu nustoti sirgti uz savo megstama komanda vien del kvailo savininko? beje, Rytas bent jau finansiskai atsiskaito su visais...

2005 m. lapkričio 6 d. 13:55:23
Nemanau, kad jie ka nors pasieks,

2005 m. lapkričio 4 d. 13:27:35
baikit jus juokuos, visur tie rytfaniai pavaro savo bajeriuku, kad laimes) Smagu net skaityt tokius pasitalus. Jus geriau darykit totalizatoriu ar jie isvis siemet bent 1 pergale iskovos. Isvis nesuprantu as tu rytfaniu, serga uz kazkokio loxo sukciaus komanda, kuris savo babkes nesvariais budais renkasi, bet kadangi jam ir verslui ir krepsiniui smegenu neuztenka, tai niekada jus nieko nelaimesit, kol jis bus komandos vadovas, paziurekit kokiu grybu pripirko + gera treneri uz nieka atleido. Be to ka jus cia skiedziat kad po keliu metu laimes, kitamet jie net kvietimo negaus zaisti EL, kadangi LKL finalu santykis ziurimas paskutiniu triju metu, taip kad netgi jei rytas siemet laimetu LKL (aisq kad tai ir taip nebus), vistiek kitamet EL zaistu Zalgiris. Isvis negi jus nematot , kad rytas yra zemesnes klases komanda. Cibona ta ir taip levai suzaide, o apie ryta tai isvis zodziu ner. Zinant kaip Jonelis valdo komanda, tai kita savaite Spahija jau turetu buti atleistas, nes laimeti rytas neturi jokiu sancu. Cia tas jaudulys ne prie ko, ne maziuku komanda + patirties jiems tikrai pakanka, Na pamatysim patys, kad mano zodziai pasitvirtins.

2005 m. lapkričio 4 d. 11:01:21
sios eurolygos tai nelaimes nes neturiu eurolygos patirties bet uz kokiu 5 metu tai gal ir laimes

2005 m. lapkričio 3 d. 22:09:00
oi linksma....
sep turetu praeit i top 16....visg zaideju klase auksta pakankamai.....
bet vistiek PANEVEZYS geriausia komanda....

ot=]]

2005 m. lapkričio 3 d. 14:56:59
Hopeless> ash kalbejau ne tik apie si sezona, bet ir pastaruosius 2-3
lars> susikisk ta savo durna zodi "rytfaniai" ten kur nesueina

2005 m. lapkričio 3 d. 11:48:42
Na dar neaišku ar pasiteisino . . ;] juk sezono tik pradžia

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 3 d. 11:20:41
Rytas dar parodys, ka moka. nes zaisti taip prastai kaip vakar nebeimanoma. o Vainausko ash irgi nesuprantu... galetu pasekti Zalgirio pavyzdziu ir nusipirkti kelis labai stiprius zaidejus, o like tegu buna Stepai ir Jomantai. rizikinga, bet Zalgiriui pasiteisino.

2005 m. lapkričio 3 d. 11:11:29
Būtent, pritariu AnsweR. Išvis tą mačą žiūrėjau ne iki galo, ketvirto kėlinio viduryje išjungiau tv, nes buvo tiesiog neįdomu. O pralaimėjimo priežastys aiškios: Nebuvo lyderio, juo kaip suprantu turi būti Hous'as bet jis žaidė tiesiog super prastai, nebuvo gero komandinio žaidimo, buvo prasta gynyba, dauką darė startinis jaudulys. .. Įžaidėjai neparodė nieko, apskritai tas legionierus LRyto, antras įžaidėjas man pasirodė nieko vertas, ir jei Stelmaheris dar gali kažką gero padaryti, tai štai kuo jį pakeisti nėra. Geriau jau Rytas būtų nusipirkęs kažką panašaus kaip kažkada žaidęs Walshas Jordanas, o ne tą latvį. (jei rimtai nežinau to žaidėjo tautybės). Pažiūrėkit kaip žaidė Cibonos įžaidėjas Pennas - tas latvis nesugebėjo prieš jį nieko padaryti. Štai tokio žaidėjo kaip Pennas reikia Lrytui, ..... šeip apskritai aš nematau šei komandai didelių perspektyvų Eurolygoje, perdaug jau silpna sudėtis.

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 3 d. 10:59:35
J-Master> zaide pries Eurolygos lygio komanda ne karta, bet zaisti Eurolygoje - kas kita. viska sushiko jaudulys

2005 m. lapkričio 3 d. 10:00:01
rungtynes tragiskos ,baise tragiskos ,is po krepsio belekiek prameta ,baudos irgi be sansu . . . sakytumet tipo eurolyga debiutas ir pan. bet ne tokiem zaidejam kaip E.House ,M.Nielsen ,H.Mujezinovic ,R.Stelmahers ir tas pats Robke lose ir rinktinej prie JAV ir kitas salis . . . taigi pries Zalgiri belekiek kartu zaide ,eurolygos lygio komanda (nu ok vistiek vieni kitus kaip nuluptus zino) ... blogai .

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 2 d. 16:38:00
kokio debiuto tikites? ko isvis tikites is sio pirmo ir (bent 3 sezonams) paskutinio sezono Eurolygoje? beje, kelinta val siandien rungtynes prasideda? 20:45 ar 21:45?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Redman Redman
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1624
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 227872