man labai patinka tokio hotel grupe.Kai per tv pamaciau sia nuostabia grupe pasakiau sau:
- cia yra mano megstamiausia grupe ir vasada tokia bus.
Bill'o balsas ir isvaisda labai man patinka, kad jis kitoks nei kiti dainininkai.
JIS NUOSTABUS
Kažkada klasiokė buvo jo fanė, tai teko susipažinti ir man su juo... )) Visai nieko vaikinas, nors kai pirmą kartą pamačiau, tikrai pagalvojau, kad panelė... Bet man labiau jo brolis patinka ))))))))
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. spalio 20 d. 15:22:52
Nerealiai fainas
2011 m. rugsėjo 8 d. 19:56:17
tada pagūglinau.
Nu naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafffffffffi iiikkk..nah,srsl,čia tom/tiem kuriem jis patinka,turbūt trollinant..
2011 m. rugsėjo 8 d. 17:55:19
2011 m. rugsėjo 5 d. 16:09:50
2011 m. rugsėjo 4 d. 17:26:33
2011 m. vasario 6 d. 11:56:47
- cia yra mano megstamiausia grupe ir vasada tokia bus.
Bill'o balsas ir isvaisda labai man patinka, kad jis kitoks nei kiti dainininkai.
JIS NUOSTABUS
2011 m. vasario 6 d. 10:37:53
2011 m. vasario 1 d. 20:47:17
2011 m. vasario 1 d. 17:34:22
2011 m. vasario 1 d. 14:54:39
2011 m. vasario 1 d. 14:50:50
yra mano megstamiausias dainininkas...
Ir jus visi parasykite savo nuomone