| Puslapiai: 123 |
|
2005 m. gruodžio 11 d. 08:43:08 |
|
2005 m. gruodžio 11 d. 03:35:09 |
kam reik is vis pradet draugaut ir prieit iki to kad jau depas prasideda? cia tik moteriskoji gimine tai sugaba...
]|
2005 m. lapkričio 12 d. 07:48:01 |
nenoriu skaudint jo, tiesiog nenoiu........man gaila, kad as jau nebejauciu jam kazko to, ka jauciau anksciau...jis man dar kazka jaucia (nors elgiasi kartais kaip tikras ASILAS )....man sunku, kad as esu tokia niekse ir jo nemyliu...
|
2005 m. lapkričio 9 d. 20:31:18 |
niu paliudeciau bet neilgam gi gyvenimas nuo to nenustoj, bus gi ta tu meiliu nea keturiasdesimt meciai tesam............kode jis to nesuprant nzn............
|
2005 m. lapkričio 9 d. 18:37:08 |
kam reik is vis pradet draugaut ir prieit iki to kad jau depas prasideda? cia tik moteriskoji gimine tai sugaba...
]|
2005 m. lapkričio 9 d. 17:15:08 |
suprantu, kaip jos tau db reikia, nes pati ta isgyvenu
nors i depresija neismik...blogiausias sprendimas, sakau
|
2005 m. lapkričio 9 d. 17:05:13 |

|
2005 m. lapkričio 9 d. 17:01:53 |
|
2005 m. lapkričio 9 d. 16:43:41 |
jei esi gera tai pasikankinsi ajo?
]|
2005 m. lapkričio 8 d. 21:08:13 |
ne nu cia pasigyriau bet is rimto negaliu taip su zmonem elgtis..............wat...........
|
2005 m. lapkričio 8 d. 18:08:43 |

|
2005 m. lapkričio 8 d. 17:27:14 |
man taip irgi db yra,beveik kekviena diena kalbames o jis klausineja ar noriu buti jo mergina ir as tada nutylu nieko nerasau (jis gyvena kitam mieste todel susirasynejam sms,skypey) daug kartu sakiau kad galim buti tik draugais ir kaskart kai snekames vis tiek jauciu kad jis lyg to nesupranta...paprasciausiai pasakyk kad nenori meluoti ir nenori jo skaudinti
nu ir suveliau
|
2005 m. lapkričio 8 d. 15:41:48 |
va stigas mes draugavom nea metus as tiek nebuciau galejus jo apgaudinet.....praeja gal pusantro men.....tiksliai nepamenu....svarbiausia tai kad jis sutink likt draugais....tik abejoju ar gales ziuret i mane kaip drauge, nes yra pasakes kad kai jam bus sunku tai gerai kad turi mana foto ir gales i ja ziuret....niu nzn man joa ziauriai gaila...bet taip tureja but...
|
2005 m. lapkričio 8 d. 14:24:49 |
|
2005 m. lapkričio 8 d. 13:50:20 |
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Joan of Arc (Maid of Orleans)OMD |

2005 m. gruodžio 19 d. 18:47:38
Vyrams sunkiau susigaudyti savo jausmuose, todėl daugiau savižudybių dėl neatsakytos meilės įvykdo vyrai.
Nemanau. Nors nesu vyras, bet tikrai nedrįsčiau teigti, kad lytis labai įtakoja žmonių susigaudymą savo pasauliuose. Tai labiau priklauso nuo pačio žmogaus, jo subrendimo, galų gale vidinės harmonijos.
O kalbant apie tai, kad vyrų savižudybių yra procentaliai daugiau nei moterų (visam pasauly, ne vien Lietuvoj), tai manau todėl, kad mūsų visuomenėj dar nėra visiškai sugriauti tie buki stereotipai, kad tikri vyrai neverkia, yra tvirti, niekad nepavargsta, nebūna silpni, nerodo savo jausmų ir panašiai. man atrodo, kad jie tiesiog užsidaro savyje ir to nebegali pakelti. (Bet jokiu būdu nesakau, kad užsidaryti savyje yra blogai, kol tai nereiškia visiškos savidistrukcijos.)
O atsakant į temą, tai manau, jog jei draugas yra draugas, ir tu jam neleidai galvot kitaip, tokių dalykų nebūtų. O ką padarei, ištaisyt gali tik pati, ir kitų į tai nekišk geriau. Nepadės.
2005 m. gruodžio 19 d. 18:27:53
2005 m. gruodžio 19 d. 18:24:19
2005 m. gruodžio 15 d. 09:58:26
Vyrams sunkiau susigaudyti savo jausmuose, todėl daugiau savižudybių dėl neatsakytos meilės įvykdo vyrai.
tiesa,ir lengviausia automobiliu-gazas dugnas-is pradziu malonu o po to nesvarbu