Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip pasakyti draugui, kad nemyliu ir jo neįskaudinti?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
depression
2005 m. gruodžio 19 d. 18:47:38
Silentist rašė:
Vyrams sunkiau susigaudyti savo jausmuose, todėl daugiau savižudybių dėl neatsakytos meilės įvykdo vyrai.

Nemanau. Nors nesu vyras, bet tikrai nedrįsčiau teigti, kad lytis labai įtakoja žmonių susigaudymą savo pasauliuose. Tai labiau priklauso nuo pačio žmogaus, jo subrendimo, galų gale vidinės harmonijos.
O kalbant apie tai, kad vyrų savižudybių yra procentaliai daugiau nei moterų (visam pasauly, ne vien Lietuvoj), tai manau todėl, kad mūsų visuomenėj dar nėra visiškai sugriauti tie buki stereotipai, kad tikri vyrai neverkia, yra tvirti, niekad nepavargsta, nebūna silpni, nerodo savo jausmų ir panašiai. man atrodo, kad jie tiesiog užsidaro savyje ir to nebegali pakelti. (Bet jokiu būdu nesakau, kad užsidaryti savyje yra blogai, kol tai nereiškia visiškos savidistrukcijos.)

O atsakant į temą, tai manau, jog jei draugas yra draugas, ir tu jam neleidai galvot kitaip, tokių dalykų nebūtų. O ką padarei, ištaisyt gali tik pati, ir kitų į tai nekišk geriau. Nepadės.

2005 m. gruodžio 19 d. 18:27:53
nors, db pagalvojau, kad lb sunku tai padaryti.......ypac, kai vaikinas lb myli tave ir isivaizduoja tik kaip pora sau....

2005 m. gruodžio 19 d. 18:24:19
lik drauge, bet neleisk jam puoselet vilciu...saviskiam jau pasakiau, bet jis kazkaip vis dar mano, jog ok viskas....neramina kazkaip....

2005 m. gruodžio 15 d. 09:58:26

Vyrams sunkiau susigaudyti savo jausmuose, todėl daugiau savižudybių dėl neatsakytos meilės įvykdo vyrai.

tiesa,ir lengviausia automobiliu-gazas dugnas-is pradziu malonu o po to nesvarbu

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 11 d. 08:43:08
sakyk" gerai, du*as, duok telefa ir ate"

2005 m. gruodžio 11 d. 03:35:09
Stingas rašė:
ne nu jus mane juokinat kokia gerasirdziu tauta tai pz... kam reik is vis pradet draugaut ir prieit iki to kad jau depas prasideda? cia tik moteriskoji gimine tai sugaba...

Moterys kaip tik LENGVIAU susigaudo savo jausmuose.

ka jis sau pasidarys?nieko jis sau nepasidarys...paliudes koki menesiu ka ir viskas...nori kad tik draugais butumet?naivumas neispasakytas...]

2005 m. lapkričio 12 d. 07:48:01
Man lygiai tas pats kaip ir tau... nenoriu skaudint jo, tiesiog nenoiu........man gaila, kad as jau nebejauciu jam kazko to, ka jauciau anksciau...jis man dar kazka jaucia (nors elgiasi kartais kaip tikras ASILAS )....man sunku, kad as esu tokia niekse ir jo nemyliu...
bet as jau pazadejau sau jam viska pasakyti

2005 m. lapkričio 9 d. 20:31:18
stingas ivaizdis man yra dzin.....................px.......bet det ant draugo negaliu........ir ne del to kad myliu o todel kad da turiu sazines ir nenoreciau ka su manim ir taip pasielgtu.............norejau kad viskas butu graziai.......supranru jam skaudes dar ilgai ir negales ziet kaip i drauge, bet as visada padiesiu jam....as taj pwz nepykciau niu paliudeciau bet neilgam gi gyvenimas nuo to nenustoj, bus gi ta tu meiliu nea keturiasdesimt meciai tesam............kode jis to nesuprant nzn............

Listen to your heart, when he is calling for you. Listen to your heart, this nothing else you can do. I don’t know where you going and I don’t know why, But listen to your heart, before you tell him goodbye…
Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 9 d. 18:37:08
ne nu jus mane juokinat kokia gerasirdziu tauta tai pz... kam reik is vis pradet draugaut ir prieit iki to kad jau depas prasideda? cia tik moteriskoji gimine tai sugaba...
ka jis sau pasidarys?nieko jis sau nepasidarys...paliudes koki menesiu ka ir viskas...nori kad tik draugais butumet?naivumas neispasakytas...]

2005 m. lapkričio 9 d. 17:15:08
taip tu ji iskaudinsi...db ir as panasia situacija isgyvenu...
bet turi pasakyti, man atrodo jam bus daug skaudziau,jei jam ir toliau meluosi...
bet as pati dar nedristu...zuriu, gal kas gausis, gal visgi myliu...isitikint noriu....
jis mane myli, tame ir beda, jei to nebutu, palikciau be sazines grauzimo...o db bijau, kad ka nors sau pasidarys ir pan...
bet manau, pasakysiu...ir tau linkiu stirybes.... suprantu, kaip jos tau db reikia, nes pati ta isgyvenu nors i depresija neismik...blogiausias sprendimas, sakau

2005 m. lapkričio 9 d. 17:05:13
simuxs rašė:
jis mane ziauriai myli.......tame ir yra problema......

Aj.. nu px, gi pasakyk ir vsio.. uzteks.. Ka, tu turbut irgi ji myli, jei nenori jo iskaudint.. nu bet. aj.. ka zn, daryk ka nori..

Atsakyti

2005 m. lapkričio 9 d. 17:01:53
manau draugais jus neliktumet.... jis gali lb isizeist ir niekada nebenores taves matyt... tad geriau greiciau viska isrezt bo veliau pasekmes gali but nenuspejamos... ir siaip manau kad per pusantro menesio meile ir negali atsirast... meilei reik laiko...

Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 9 d. 16:43:41
koks skritumas ar gera ar bloga? jei esi gera tai pasikankinsi ajo? ]
pagalvok karts apie save.. ko tu nori..o ne kazkokio ivaizdzio laikykis...

2005 m. lapkričio 8 d. 21:08:13
stingas as nebendraut negaliu nes as per daug gal gera esu ne nu cia pasigyriau bet is rimto negaliu taip su zmonem elgtis..............wat...........

Listen to your heart, when he is calling for you. Listen to your heart, this nothing else you can do. I don’t know where you going and I don’t know why, But listen to your heart, before you tell him goodbye…
Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 8 d. 18:08:43
simuxs taigi rasiau kodel sutiktu but draugu
as manu kad turetum sakyt viska ka galvoji apie busimus santykius...jei nesupras tai tada arba susitaikyt kads jis kazkoki tai laika dar tave myles arba is vis nebebendrauk:

2005 m. lapkričio 8 d. 17:27:14
nu jo sunkus klausimasman taip irgi db yra,beveik kekviena diena kalbames o jis klausineja ar noriu buti jo mergina ir as tada nutylu nieko nerasau (jis gyvena kitam mieste todel susirasynejam sms,skypey) daug kartu sakiau kad galim buti tik draugais ir kaskart kai snekames vis tiek jauciu kad jis lyg to nesupranta...paprasciausiai pasakyk kad nenori meluoti ir nenori jo skaudinti nu ir suveliau

2005 m. lapkričio 8 d. 15:41:48
uneaiste asiooo va stigas mes draugavom nea metus as tiek nebuciau galejus jo apgaudinet.....praeja gal pusantro men.....tiksliai nepamenu....svarbiausia tai kad jis sutink likt draugais....tik abejoju ar gales ziuret i mane kaip drauge, nes yra pasakes kad kai jam bus sunku tai gerai kad turi mana foto ir gales i ja ziuret....niu nzn man joa ziauriai gaila...bet taip tureja but...

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. lapkričio 8 d. 14:24:49
Uneaiste, tu į tą pačią temą sugebi ne vieną komntą parašyt, sakydama tą patį
Koks tikslas?

Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 8 d. 13:50:20
draugu liktu tik tas kuris vis dar noretu tave mylet ir tiketu kad tai imanoma

2005 m. lapkričio 8 d. 13:47:26
idomu kiek laiko draugavot...?
hmmm...jei daugiau kaip kokius metus tai vietoj jo as istaskyciau visus tavo kambario baldus...sitiek laiko kaip eziui i sikna ]]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Stranger Aeons Stranger Aeons
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1519
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 165558