joa draugas..ir nieko daugiau.....chebryte lb lb asiooo:* pasakiau......db laukia pokalbis 5dieni rimtas...nes as tai pasakiau telefonu...kitaip nedrisau.siaip jau ir nebuvo ir taip baisu kaip isivaizdavau tikiuosi liksim gerais draugais ir lb jum asioo:*
But listen to your heart, before you tell him goodbye…
Na .. ateini ir sakai : tu man brangus, ir aš tave myliu, bet kaip draugą ir nieko daugiau nebus.
Jeigu protingas žmogus manau supras..
Nereikia bėgti, ar bandyti visko sušvelninti, nes kaip Noaha su The_Wicked_One pasakė, tai neįmanoma, draugui tai bet kokiu atveju bus skaudu.
Pffff... pasakyk ir viskas. O kad tu čia gumą tempsi, tai tikrai ši problema pati neišsispręs. O kad ir kaip tu stengtumeisi, tokios situacijos nelieka be nuoskaudų. Sakyk kada nori, ką nori - rezultatas tas pats. Tai koks gi tada skirtumas?
(heh, visai kaip iš reklamos apie skalbimo miltelius gavosi)
jis mane ziauriai myli.......tame ir yra problema......
na. jei ten tikrai geras draugas, tai supras.. o jei en. tai negaliu patart. gal pritarciau Naohai - neimanoma.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pasakyti, kad tu jo nemyli ir neiskaudinti - neimanoma... man ir taip buvo: sitaip kankinausi daugiau ne du metus, o galiausiai sutikau tikrai brangu zmogu ir jis suzinojo... Buvo daug blogiau, nes as melavau jam...gailiuosi, kad sitaip pasielgiau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 7 d. 20:59:15
Listen to your heart, when he is calling for you. Listen to your heart, this nothing else you can do. I don’t know where you going and I don’t know why, But listen to your heart, before you tell him goodbye…
2005 m. lapkričio 7 d. 19:59:04
2005 m. lapkričio 7 d. 18:49:44
2005 m. lapkričio 6 d. 18:54:27
Jeigu protingas žmogus manau supras..
Nereikia bėgti, ar bandyti visko sušvelninti, nes kaip Noaha su The_Wicked_One pasakė, tai neįmanoma, draugui tai bet kokiu atveju bus skaudu.
2005 m. lapkričio 6 d. 18:38:02
(heh, visai kaip iš reklamos apie skalbimo miltelius gavosi
2005 m. lapkričio 6 d. 18:34:42
Listen to your heart, when he is calling for you. Listen to your heart, this nothing else you can do. I don’t know where you going and I don’t know why, But listen to your heart, before you tell him goodbye…
2005 m. lapkričio 6 d. 16:39:10
2005 m. lapkričio 5 d. 21:20:34
2005 m. lapkričio 5 d. 20:10:09
2005 m. lapkričio 5 d. 19:48:30
2005 m. lapkričio 5 d. 19:31:31
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 5 d. 18:40:25
2005 m. lapkričio 5 d. 16:32:11