AS VERTINU MANGO KAIP GERIAUSIA PASAULYJE IS VISU GRUPIU,ATLIKEJU,DAINININKU,DUETU,TRIO IR VISU KITU,KURIE BUVO PRAEITYJE,YRA DABAR IR BUS ATEITYJE SIAM PASAULY. IS VISU!
Kam nepatinka tas pydaras ir klausosi visuokiu remixu bybixiu
Mango,Bavarija,Geltona buvo geros grupes
P.S. jei jums nepatinka neklauskit ir nezeminkit nes mango gera grupe buvo
Rūgštus išsireiškimas. Matosi, jog Stripped traktato apie skonį, kuris yra truputį žemiau, neskaitei. Na, o ką galima pridurti. Ne visiems žmonėms įkiši mandagumą ir toleranciją. Kai kuriems tai svetimi dalykai. Ypač tiems, kurie neskiria "gerų", "mėgstamų" ir "populiarių" - tai turbūt trys svarbiausios sąvokos populiariosios muzikos supratimui.
O tavasis "post scriptum" dar ir išduoda, kad nemėgsti kritikos, nemėgsti nesutampančios nuomonės žmonių, kitaip tariant, tokie egoistai dažniausiai draugų bei užtarėjų neturi. Nebent tie draugai būtų tokie patys paviršutiniški ir banalūs, be mandagumo ir tolerancijos jausmo.
O apie Mango, aš galiu pasakyti, kad kaip pop stiliuje Mango buvo populiari ir labai. O ar gera, negaliu vertinti, nes tai jau kirsis su mano simpatijomis, nes jei pasakysiu, kad tai š..., visi supras, kad tai kilę iš mano antipatijų, o jei pasakysiu, kad "dieviška", tai visi supras, kad tai kilę iš simpatijų. Todėl išliksiu neutralus. Bet Mango tikrai nemėgstu, tą jau pats žinau.
Štai ir perkračiau savo gilią nuomonę, slypėjusią kažkur viduje ir išsakiau. O tau sunku. Gaila. Ir tas "p*****s" yra įžeidimas. Man ir kitiems. "remixu bybixiu" - šitas irgi geras perliukas.
OMG, kaip užneša į senus gerus laikus, kai dar kokių 5 metų buvau ir visi mane taip mylėjo :D O, aš giminėms rengdavau koncertus :D Pasileidžiu jų cd ir dainuoju, o visi ploja :D OMG geri laikai būdavao: DDDD
OMG, kaip užneša į senus gerus laikus, kai dar kokių 5 metų buvau ir visi mane taip mylėjo :D O, aš giminėms rengdavau koncertus :D Pasileidžiu jų cd ir dainuoju, o visi ploja :D OMG geri laikai būdavao: DDDD
Turiu 9 CD , daug gerų dainų,patinka labai,pakol kas pirma vieta, iš lietuviškų atlikėjų,pagal gerų dainų kiekį....
Iš tiesų nemenką dalį dainų grupės vokalistės buvo sukūrusios. Na, o daigiau neturiu ką pasakyti. Nes nuomonės ryškiai skirtingos, beje kaip ir skoniai.
Taip,skoniai skirtingi.Dažniausiai paviršutinišką,netikrą meną mėgsta tie žmonės,kurie ir gyvenime viską suvokia paviršutiniškai,pagal išvaizdą,išorinius dėsnius,o ne tikrus dalykus,kurie po tuo tik slepiasi.Tokiems žmonėms yra duotos suvokimo ribos,kurių perkirsti jie nebesugeba,todėl jie geba į save priimti tik banalius,pavišutiniškus dalykus.Visa tai,kas yra aukščiau tos ribos,jie nebesupranta.
Ir tokie žmonės negali suprasti,kodėl jiems patinka beverčiai dalykai.Tai gali suprasti,tik tokie žmonės,kaip aš - išmintingesni,bet ne todėl kad jie tokiais staiga tapo,o todėl kad jiems šitai buvo įteikta nuo pat gimimo.Čia nėra išsilavinimo dalykai - daugybė išsiliavinusių žmonių,turi tas suvokimo ribas,kurios jiems neleidžia tobulėti dvasiškai.
Iš tiesų nemenką dalį dainų grupės vokalistės buvo sukūrusios. Na, o daigiau neturiu ką pasakyti. Nes nuomonės ryškiai skirtingos, beje kaip ir skoniai.
Iš kur tokie faktai?
uoj! Kaip apsidziaugiau radus sia nuostabai tema apie nuostabias savo megstamiausias ir geriausias atlikejas. Mango yra Lietuviskos muzikos perlas, ilgai brandintas ir pagaliau iswydes dienos swiesa. As labai jas megstu. Ypac senaja kuryba. Naujoji... Na, nezinau, mano nuomone, ne joms metala dainuot.
Istikima Komerciniu Kurvu gerbeja
vertinu ir gerbiu šią buvusią grupę. Nors dabar ji senai iširusi ,tačiau jos niekad nepamiršiu... Jau daugiau kai 10 metų ja domiuosi. Ir domėsiuos, nesvarbu ar ji senai pasibaigus. Tai viena iš "tikrosios lietuvos grupių" ,kurios kuria ne banalias nesamones ...
Būta čia kuo domėtis.Na,nebent šukuosenomis.Ar suknelėmis.
Įdomu,ar tos merginos,bent sukūrė pačios nors vieną dainą...
Juk joms kurti nieko nereikėdavo,viską už jas padarydavo Bendžius su savo parankiniais.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. sausio 10 d. 00:04:42
TAM KAM NEPATINKA MANGO,NESUPRANTU KODEL NEPATINKA,NESUPRANTU ZMONIU KURIEMS NEPATINKA,KA JIE TEN GALVOJA NEZINAU,NESUPRANTU
2014 m. sausio 9 d. 23:40:08
AS VERTINU MANGO KAIP GERIAUSIA PASAULYJE IS VISU GRUPIU,ATLIKEJU,DAINININKU,DUETU,TRIO IR VISU KITU,KURIE BUVO PRAEITYJE,YRA DABAR IR BUS ATEITYJE SIAM PASAULY. IS VISU!
2014 m. sausio 9 d. 08:55:25
...daznai su mociute ilgais ziemos vakarais dainuodavom "pavasariniai ziedai"
2014 m. sausio 9 d. 08:08:44
Vaikysteje taaaaaaaip daznai klausydavau :D dar lygsiolei moku dauguma dainu mintinai :>> Gera grupe buvo .
2013 m. rugpjūčio 22 d. 13:44:14
Rūgštus išsireiškimas. Matosi, jog Stripped traktato apie skonį, kuris yra truputį žemiau, neskaitei. Na, o ką galima pridurti. Ne visiems žmonėms įkiši mandagumą ir toleranciją. Kai kuriems tai svetimi dalykai. Ypač tiems, kurie neskiria "gerų", "mėgstamų" ir "populiarių" - tai turbūt trys svarbiausios sąvokos populiariosios muzikos supratimui.
O tavasis "post scriptum" dar ir išduoda, kad nemėgsti kritikos, nemėgsti nesutampančios nuomonės žmonių, kitaip tariant, tokie egoistai dažniausiai draugų bei užtarėjų neturi. Nebent tie draugai būtų tokie patys paviršutiniški ir banalūs, be mandagumo ir tolerancijos jausmo.
O apie Mango, aš galiu pasakyti, kad kaip pop stiliuje Mango buvo populiari ir labai. O ar gera, negaliu vertinti, nes tai jau kirsis su mano simpatijomis, nes jei pasakysiu, kad tai š..., visi supras, kad tai kilę iš mano antipatijų, o jei pasakysiu, kad "dieviška", tai visi supras, kad tai kilę iš simpatijų. Todėl išliksiu neutralus. Bet Mango tikrai nemėgstu, tą jau pats žinau.
Štai ir perkračiau savo gilią nuomonę, slypėjusią kažkur viduje ir išsakiau. O tau sunku. Gaila. Ir tas "p*****s" yra įžeidimas. Man ir kitiems. "remixu bybixiu" - šitas irgi geras perliukas.
2013 m. rugpjūčio 21 d. 15:26:02
2013 m. rugpjūčio 21 d. 15:26:02
2012 m. rugsėjo 30 d. 23:08:17
Viena iš geriausių Mango dainų
2012 m. rugsėjo 22 d. 10:26:48
Turiu 9 CD , daug gerų dainų,patinka labai,pakol kas pirma vieta, iš lietuviškų atlikėjų,pagal gerų dainų kiekį....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. rugsėjo 20 d. 22:24:27
Man patiko visai...Turiu dar kazkur ju cd...
2012 m. rugsėjo 20 d. 16:38:25
Kam nepatinka tas pydaras ir klausosi visuokiu remixu bybixiu
Mango,Bavarija,Geltona buvo geros grupes
P.S. jei jums nepatinka neklauskit ir nezeminkit nes mango gera grupe buvo
2012 m. liepos 11 d. 19:56:09
eikit sikt kam nepatinka.
2012 m. kovo 6 d. 22:58:52
Pykit, nepykit, bet tiesiog per banalu. Net kaip pop'sui.
2012 m. kovo 3 d. 14:52:58
Taip,skoniai skirtingi.Dažniausiai paviršutinišką,netikrą meną mėgsta tie žmonės,kurie ir gyvenime viską suvokia paviršutiniškai,pagal išvaizdą,išorinius dėsnius,o ne tikrus dalykus,kurie po tuo tik slepiasi.Tokiems žmonėms yra duotos suvokimo ribos,kurių perkirsti jie nebesugeba,todėl jie geba į save priimti tik banalius,pavišutiniškus dalykus.Visa tai,kas yra aukščiau tos ribos,jie nebesupranta.
Ir tokie žmonės negali suprasti,kodėl jiems patinka beverčiai dalykai.Tai gali suprasti,tik tokie žmonės,kaip aš - išmintingesni,bet ne todėl kad jie tokiais staiga tapo,o todėl kad jiems šitai buvo įteikta nuo pat gimimo.Čia nėra išsilavinimo dalykai - daugybė išsiliavinusių žmonių,turi tas suvokimo ribas,kurios jiems neleidžia tobulėti dvasiškai.
2012 m. kovo 3 d. 13:26:14
Iš kur tokie faktai?
2012 m. kovo 3 d. 13:14:15
2012 m. kovo 1 d. 11:58:15
As kadangi nemegstu komercines pop muizikos tai...
2012 m. kovo 1 d. 11:53:20
komerciniu ku*** gerbeja
2012 m. vasario 29 d. 18:22:10
Būta čia kuo domėtis.Na,nebent šukuosenomis.Ar suknelėmis.
Įdomu,ar tos merginos,bent sukūrė pačios nors vieną dainą...
Juk joms kurti nieko nereikėdavo,viską už jas padarydavo Bendžius su savo parankiniais.
2012 m. vasario 29 d. 16:58:23
Domėsies kuo?
Praeitis kaip ir aiški, ateities nėra.
Nebent pritrūkusios cash'o sugalvos surengti paskutinį pasispardymą.