Lengva kritikuot kitus nieko nepasiekus.
O tu domai infantile geriau savo sofismą ir "argumentus" pasilaikyk sau.
Tai dink iš Lietuvos kvailį tu,jei grupių normalių nežinai tai susižinok geriau.
Infantilas,kvailys.
Man idomu ar tie blogai pasisake zmones yra siaip bekulturiai ar tiesiog negirdejo Arbatos?
O gal viskas kartu.Siaip man labai dziugu uz sia talentinga grupe.Didziausios sekmes!
Domai, tai tipo nori pasakyt, kad lietuviai negali normaliai grot vien del to, kad yra lietuviai? Plesk akirati, zmogauir jei nezinai grupes, tai bent jau nevaryk vien del to, kad varyt
kas cia ble.. per grupe nauja chujovata? dar vieni nuopisos... jau grejt depresija man bus nuo tu VISU lietuvos grupiu. vos moka apverst liezuvi jau tipo dainuoja, o blet karve ar kiaule graziau zviegia. visi lt. atlikejai yra sudini nusmurgeliai muzikaj ir komunistu nuopisos...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 18 d. 21:53:30
O tu domai infantile geriau savo sofismą ir "argumentus" pasilaikyk sau.
Tai dink iš Lietuvos kvailį tu,jei grupių normalių nežinai tai susižinok geriau.
Infantilas,kvailys.
2006 m. sausio 1 d. 17:32:53
O gal viskas kartu.Siaip man labai dziugu uz sia talentinga grupe.Didziausios sekmes!
2005 m. lapkričio 11 d. 17:17:02
2005 m. lapkričio 10 d. 04:51:35
2005 m. lapkričio 9 d. 20:42:27
2005 m. lapkričio 9 d. 18:57:54
2005 m. lapkričio 9 d. 15:55:51