Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Juokas ir ašaros

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
day
2005 m. gegužės 21 d. 19:32:22
As tokia... emocionali... ta prasme werkiu retai (daziniau apsiriboju busena kuria wadinu sedejimuirziurejimuitaskaantsienos busena), bet zwengiu kartais is wisko... Kas labai nerwina mano aukletoja. Bet gal taip ir geriau? Linxma gywent

2005 m. gegužės 21 d. 19:01:44
Gabux rašė:
shypsausi daznai- tokia esu ish prigimties. ish shono visiems atrodo, kad man niekada nebuna blogai. "Jai blogai? negali buti!"

negaliu pakest,kai taip buna-tarsi buciau ne zmogus,nes neturiu teises i liudesi vien todel,kad retai ja naudojuosi...

Atsakyti
reaper
2005 m. gegužės 21 d. 18:57:33
as istikruju daznai juokiuosi is wisokiu nesamoniu ir manau kad tikrai newaidinu kai juokiuosi...bet yra kad ir sypsausi kad sutramdyciau asaras...biski padeda kokiom trim minutem...vienakart juokiausi iki asaru tiktai...bet manau kad werkti man patinka nes tada labai palengweja ir man patinka surios asaros jos tokios skanios...

2005 m. sausio 10 d. 14:48:28
shypsausi daznai- tokia esu ish prigimties. ish shono visiems atrodo, kad man niekada nebuna blogai. "Jai blogai? negali buti!"
taip naturaliai yra- liudinchios manes beveik niekas nemato.

kadangi esu optimiste- relybe kartais labai nusodina. bet visos asharos atsiperka. vienaip ar kitaip.

2005 m. sausio 10 d. 14:34:14
ir be vieno ir be kito gyvenime neimanoma

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 30 d. 19:52:22
Hmmm...Shiaip as labai daznai linksma bunu ...Ypac kai su CemEterY bunam...Kokia nesamone suveliam ir iskart juokas suima..Arba prisimenam senesnius laikus ir pafantazuojam kas butu jeigu butu...}: )
Anksciau dazniau uzeidavo liudesio debesiukas...Bet dabar jis kazkaip retai uzplaukia...Bet ir gerai kad taip }: )

2004 m. gruodžio 26 d. 18:21:54
Juoktis galima...Galima juoktis nuoširdžiai, bet aš dažnai juokiuos nenuoširdžiai.Kad nuslėpčiau kas iš tiesų. Nes man nepatinka gailestis.Jau geriau šypsotis, nes aš nenoriu, kad prie manęs pristotų ir klausinėtų...
O po tokių vaidinimų nelieka nieko, tik ašaros.
fe, arba liux..

2004 m. lapkričio 16 d. 15:43:46
siuo metu liudna o siaip tai as visada linksma

Atsakyti
Aya
2004 m. spalio 20 d. 18:08:30
jeigu sypsausi tai nuosirdziai... ir tai dazniausiai buna mokykloje, na kartais namie..kai sutemsta uzplusta liudnos nuotaikos. Jei per dienas prisikaupia daug visokiu dalyku tada issiverkiu...o kai labai liudna rasau...

2004 m. spalio 12 d. 19:45:08
ieshkoti... nerasti... kowoti... prarasti... juk zhmogishka klysti... tuo labiau nesuprasti... kaip laime pagauti... kiek dar jos laukti...)

2004 m. spalio 12 d. 17:31:14
ir isviso as truputi nesupratau sios temos ka cia reiketu rasyti nes visi raso ka nori..
nepykit uz kvailuma bet nepastebejau temos klausimo..

Atsakyti
hera
2004 m. spalio 12 d. 17:30:11
O as tuos jausmus,kad juos kur galas, nevisada man pavyksta juos nuslepti, bet dazniausiai tai turbut pavyksta betnt jau man taip atrodo

Atsakyti
_ManiLLa_
2004 m. spalio 12 d. 12:43:07
o as nemoku nuslepti jausmu...ir del to kartais labai nukenciu...juokiuos nuosirdziai ir verkiu nuosirdziai, kad ir visiems matant...nors gal dazniausiai to ir nenoreciau, bet kitaip neiseina...verksne as isvis kazkokia...

Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. spalio 10 d. 23:24:49
Ooo taip - linkejimai Jam nuo manes!; )

2004 m. spalio 10 d. 17:24:02
Liudna pasidare perskaicius pirma Tavo komentara, ...ir kas blogiausia, nezinau ka patart ar kaip paguost...Banalu butu sakyt, kad viskas susitvarkys...Bet visgi - to tai linkiu ish tikruju nuoshirdziai.; )
Ahm...as tai labiau linksma, nei liudnaujanti. Nors pasitaiko visko. Shiaip esu ganetinai jautri - sugebu greitai & efektyviai apsiverkt del visokiu netgi nieku. O del rimtu dalyku galiu verkt kiaura diena. Shiaip reikia kartais ishsiverkt, kad shioka tokia pusiausvyra tarp to amzino linksmumo butu...
Oiii, RudenShmekla, kai perskaiciau Tavo komentara tai juoktis pradejau...; ) kaip mes liuobemes...; ) ant ganetinai purvino grindinio...; ) uztat kaip linksma buvo...; )

2004 m. spalio 10 d. 14:29:45
as irgi juokiuosi.bet tik su 1-2-3 draugais.su tais paciais galiu ir verkt kartu
siaip baudelaire parase "kad tikrasis herojus linksminasi vienas"
tik ar kas laiko save tikruoju herojum
bet
jam "lynksmybes" buvo "sielvartas"
tad manau man tai tinka.
esu laisvas zmogus,galiu buti nuosirdi tada kai turiu meluot.galiu juoktis kai reikia verkt,ir verkt kai reikia juoktis.

2004 m. spalio 10 d. 12:30:24
...juokiuos..kaj bunu su draugejs..kaj uzhmirshtu rupeschius..tada galiu juoktis..kaj pasilieku viena su bedom..verkiu....

....asharos persipynusios juoku.....

Atsakyti
n3[sv]3ik4
2004 m. spalio 10 d. 11:10:59
Kartais kai mania labai iskaudina as vaidinu laiminga, linksma, bet visi supranta jog aksjkas atsitika,nes as retai kvailuoju ir juokiosi... vakare verkiu ir verkiu kol issekusi uzmigsiu... nezinau as retai juokiosi,o jei ir juokuosi daznausiai is skausma,o ne is dziaugsma,....

Atsakyti
RudenShmekla
2004 m. spalio 8 d. 22:04:43
nuo Juoko iki Asharu labai netoli. Ivairiais aspektais.
galima tikrai nuoshirdziai juokiantis labai apsiverkti (daznai man pasitaiko: )), o galima dar labai juokiantis trauma patirti. Shiandien su SugarFreeKiss nusiliuobeme visduryje tokios alejos ish to linksmumo: ) : ) : ) ir dar... Man NUOLAT buna, kad viena diena labai juokiuosi, o kita verkiu tiesiog todel, kad man patinka, be priezasties. TAIP visuomet buna. Kazkokia ash be pusiausvyros - i krashtutinumus puolu.

2004 m. spalio 8 d. 21:45:49
man pawerkus wisalaika blogiau pasidaro.o juoktis man patinka.juokiuos beveik ish wisko.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Ainis Storpirštis Ainis Storpirštis
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3382
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 202975