As tokia... emocionali... ta prasme werkiu retai (daziniau apsiriboju busena kuria wadinu sedejimuirziurejimuitaskaantsienos busena), bet zwengiu kartais is wisko... Kas labai nerwina mano aukletoja. Bet gal taip ir geriau? Linxma gywent
as istikruju daznai juokiuosi is wisokiu nesamoniu ir manau kad tikrai newaidinu kai juokiuosi...bet yra kad ir sypsausi kad sutramdyciau asaras...biski padeda kokiom trim minutem...vienakart juokiausi iki asaru tiktai...bet manau kad werkti man patinka nes tada labai palengweja ir man patinka surios asaros jos tokios skanios...
shypsausi daznai- tokia esu ish prigimties. ish shono visiems atrodo, kad man niekada nebuna blogai. "Jai blogai? negali buti!"
taip naturaliai yra- liudinchios manes beveik niekas nemato.
kadangi esu optimiste- relybe kartais labai nusodina. bet visos asharos atsiperka. vienaip ar kitaip.
2004 m. gruodžio 30 d. 19:52:22
Hmmm...Shiaip as labai daznai linksma bunu ...Ypac kai su CemEterY bunam...Kokia nesamone suveliam ir iskart juokas suima..Arba prisimenam senesnius laikus ir pafantazuojam kas butu jeigu butu...}: )
Anksciau dazniau uzeidavo liudesio debesiukas...Bet dabar jis kazkaip retai uzplaukia...Bet ir gerai kad taip }: )
Juoktis galima...Galima juoktis nuoširdžiai, bet aš dažnai juokiuos nenuoširdžiai.Kad nuslėpčiau kas iš tiesų. Nes man nepatinka gailestis.Jau geriau šypsotis, nes aš nenoriu, kad prie manęs pristotų ir klausinėtų...
O po tokių vaidinimų nelieka nieko, tik ašaros.
fe, arba liux..
jeigu sypsausi tai nuosirdziai... ir tai dazniausiai buna mokykloje, na kartais namie..kai sutemsta uzplusta liudnos nuotaikos. Jei per dienas prisikaupia daug visokiu dalyku tada issiverkiu...o kai labai liudna rasau...
o as nemoku nuslepti jausmu...ir del to kartais labai nukenciu...juokiuos nuosirdziai ir verkiu nuosirdziai, kad ir visiems matant...nors gal dazniausiai to ir nenoreciau, bet kitaip neiseina...verksne as isvis kazkokia...
Liudna pasidare perskaicius pirma Tavo komentara, ...ir kas blogiausia, nezinau ka patart ar kaip paguost...Banalu butu sakyt, kad viskas susitvarkys...Bet visgi - to tai linkiu ish tikruju nuoshirdziai.; )
Ahm...as tai labiau linksma, nei liudnaujanti. Nors pasitaiko visko. Shiaip esu ganetinai jautri - sugebu greitai & efektyviai apsiverkt del visokiu netgi nieku. O del rimtu dalyku galiu verkt kiaura diena. Shiaip reikia kartais ishsiverkt, kad shioka tokia pusiausvyra tarp to amzino linksmumo butu...
Oiii, RudenShmekla, kai perskaiciau Tavo komentara tai juoktis pradejau...; ) kaip mes liuobemes...; ) ant ganetinai purvino grindinio...; ) uztat kaip linksma buvo...; )
as irgi juokiuosi.bet tik su 1-2-3 draugais.su tais paciais galiu ir verkt kartu
siaip baudelaire parase "kad tikrasis herojus linksminasi vienas"
tik ar kas laiko save tikruoju herojum
bet
jam "lynksmybes" buvo "sielvartas"
tad manau man tai tinka.
esu laisvas zmogus,galiu buti nuosirdi tada kai turiu meluot.galiu juoktis kai reikia verkt,ir verkt kai reikia juoktis.
Kartais kai mania labai iskaudina as vaidinu laiminga, linksma, bet visi supranta jog aksjkas atsitika,nes as retai kvailuoju ir juokiosi... vakare verkiu ir verkiu kol issekusi uzmigsiu... nezinau as retai juokiosi,o jei ir juokuosi daznausiai is skausma,o ne is dziaugsma,....
nuo Juoko iki Asharu labai netoli. Ivairiais aspektais.
galima tikrai nuoshirdziai juokiantis labai apsiverkti (daznai man pasitaiko: )), o galima dar labai juokiantis trauma patirti. Shiandien su SugarFreeKiss nusiliuobeme visduryje tokios alejos ish to linksmumo: ) : ) : ) ir dar... Man NUOLAT buna, kad viena diena labai juokiuosi, o kita verkiu tiesiog todel, kad man patinka, be priezasties. TAIP visuomet buna. Kazkokia ash be pusiausvyros - i krashtutinumus puolu.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gegužės 21 d. 19:32:22
2005 m. gegužės 21 d. 19:01:44
shypsausi daznai- tokia esu ish prigimties. ish shono visiems atrodo, kad man niekada nebuna blogai. "Jai blogai? negali buti!"
negaliu pakest,kai taip buna-tarsi buciau ne zmogus,nes neturiu teises i liudesi vien todel,kad retai ja naudojuosi...
2005 m. gegužės 21 d. 18:57:33
2005 m. sausio 10 d. 14:48:28
taip naturaliai yra- liudinchios manes beveik niekas nemato.
kadangi esu optimiste- relybe kartais labai nusodina. bet visos asharos atsiperka. vienaip ar kitaip.
2005 m. sausio 10 d. 14:34:14
2004 m. gruodžio 30 d. 19:52:22
Anksciau dazniau uzeidavo liudesio debesiukas...Bet dabar jis kazkaip retai uzplaukia...Bet ir gerai kad taip }: )
2004 m. gruodžio 26 d. 18:21:54
O po tokių vaidinimų nelieka nieko, tik ašaros.
fe, arba liux..
2004 m. lapkričio 16 d. 15:43:46
2004 m. spalio 20 d. 18:08:30
2004 m. spalio 12 d. 19:45:08
2004 m. spalio 12 d. 17:31:14
nepykit uz kvailuma bet nepastebejau temos klausimo..
2004 m. spalio 12 d. 17:30:11
2004 m. spalio 12 d. 12:43:07
2004 m. spalio 10 d. 23:24:49
2004 m. spalio 10 d. 17:24:02
Ahm...as tai labiau linksma, nei liudnaujanti. Nors pasitaiko visko. Shiaip esu ganetinai jautri - sugebu greitai & efektyviai apsiverkt del visokiu netgi nieku. O del rimtu dalyku galiu verkt kiaura diena. Shiaip reikia kartais ishsiverkt, kad shioka tokia pusiausvyra tarp to amzino linksmumo butu...
Oiii, RudenShmekla, kai perskaiciau Tavo komentara tai juoktis pradejau...; ) kaip mes liuobemes...; ) ant ganetinai purvino grindinio...; ) uztat kaip linksma buvo...; )
2004 m. spalio 10 d. 14:29:45
siaip baudelaire parase "kad tikrasis herojus linksminasi vienas"
tik ar kas laiko save tikruoju herojum
bet
jam "lynksmybes" buvo "sielvartas"
tad manau man tai tinka.
esu laisvas zmogus,galiu buti nuosirdi tada kai turiu meluot.galiu juoktis kai reikia verkt,ir verkt kai reikia juoktis.
2004 m. spalio 10 d. 12:30:24
....asharos persipynusios juoku.....
2004 m. spalio 10 d. 11:10:59
2004 m. spalio 8 d. 22:04:43
galima tikrai nuoshirdziai juokiantis labai apsiverkti (daznai man pasitaiko: )), o galima dar labai juokiantis trauma patirti. Shiandien su SugarFreeKiss nusiliuobeme visduryje tokios alejos ish to linksmumo: ) : ) : ) ir dar... Man NUOLAT buna, kad viena diena labai juokiuosi, o kita verkiu tiesiog todel, kad man patinka, be priezasties. TAIP visuomet buna. Kazkokia ash be pusiausvyros - i krashtutinumus puolu.
2004 m. spalio 8 d. 21:45:49