kaip pazistama... nenuosirdus juokas, na kazkuria prasme jis lydi nuolat... juoktis tai tiesiog darosi naturalu, lyg walgyti... negalwoji 'wa, dabar ash pradesiu juoktis' , tiesiog taip gaunasi... nezinau ar tai yra nenuosirdu.. viena karta buwo kad werkiau pro asaras. tox... keistas jausmas... taip kazko gera, lengwa, juokiuos o asaros upeliais bega...
anksciau verkdawau labai retai... dabar dazniau. verkti yra gerai... paverki ir geriau pasidaro... arba atvirksciai
Niu cia tavo minti supratau...Manau kad siek tiek sunkoka turetu but,bet juokas kaip asaraos ir siaip nenuosirdus juokas,nenuosirdus ir dirbtinas kvailiojimas daznai tampa 'iskrypimu is rasto'...nors aisku kiekvienam skirtingi ir saviraiskos,ir saves isliejimo bei iskorivimo budai...Nuo zmogaus priklauso...
O man paciai...mmm...Esu zmogutis kur ir nuopsirdziai sypsosi,ir nuosirdziai verkia,beda,kad tos emocijos taip nepastoviai ima lietis...Verkiu kaip kada - kartais kad ir blogai,vistiek stoviu kaip susales medis ir ne krust,ne laselis nenukrenta..kartais nors ir viskas pagrinde gerai,bet del kazkokios nesamones imu ir pratrukstu..is viso,dazniau verkiu del nesamoniu,o ne del rimtu dalyku...Dar nezinau,i tema ar ne , bet vietoje arba laiku,kai man nepatinka kur nors buti,as pasdarau labai tyli,liudnoka... wa nors siaip esu plepalas... niu tiek...kazkaip net pati nelabai supratau savo sito rasinio... niu bet vistiek kazkas supras kas nores
Blade_puss rašė: As kalbu ape juoka ir asaras... Man ydomu ar jus sypsotes nuosirdzej..Na, ce sunku isrejkst zodzejs...
Dabar biski aiskesnis tavo klausimelis.
Prilkauso nuo zmogaus kuris jokauja, t.y. jeigu as tam zmogu labai gerbiu, tai kai man nejokinga, tai tik nusisipsa, zmogus man lygus nereaguoju arba galiu pasakyti kad man nejokinga, zmogus labai lygus man - juokauju is jo juoko...
nuu cia buvo marazmas...
Odabar nemarazmas: Akys nemeloja... is akiu galima spresti apie zmogu, ir jo busiena, ar jam joukinga, ar jis vaidina kad jam linksma
O asaros, gali buti zinoma tik jau nenuo fizinio skausmo, pask karta verkiau del jo (f.skausmo) pries kokius gal 10 metu
hmm.. idomus pas tawe klausimas..
keista, kai dauguma zmoniu prie akiu sypsosi o uz akiu apkalba ir etc, nekenciu tokiu zmoniu! nekenciu..nesuprantu, kam reikia kazka waidinti ir is realaus gyvenimo padaryti kazkokia parodija.. as niekada nemokejau nuslepti sawo jausmu, jei man juokinga as juokiuosi, sypsausi, jei liudna, bunu wiena.. o jei werkiu tai dazniausiai [nors labiau tiktu zodis 'wisada'] werkiu uzsidariusi, sawo kambary..
ash tai nezinau... nelabai moku sypsotis nenuosirdziai, megstu gerai pasijuokt.. o niekad neverkiau prie kitu zmoniu.. na nebent maziukas kai kurnors ish skausmo kai lakstydamas pargriudavau ar pan.
2004 m. spalio 7 d. 14:09:01
Bet kai liūdžiu, tai jau melancholija liejasi per kraštus, sėdžiu kambary ir žiūriu į vieną tašką.>patikek, zinau
siaip galiu pasakyti, kad kai zmogus turi ka veikti, daro, dirba kazka, masto ir etc, tai dingsta , bent trumpam, tas visas liudesys...bet wat vasara-depresijos metas(man.)
As MoHaxas gyvenu gerai, visko turiu sociai, turiu sese, su kuria turiu dalintis inetu, turiu teva, megstanti pazaisti durniu internete, motyna nemegstanti ani interneto, ani teleko, ir dar turiu papuga, megstanti man prisykt ant pietes, labai protingas padaras (tik nesuprontu jo shikimo logikos), cia as biski papasakojau, apie seima, o pats esu uzdaras, nemegstantis triuksmo (cia reikia teisingai suprast, muzika triuksminga man kartais patinka), kuklus, megstantis stebeti zmones zmogelis.., jaigu kas duomina konkreciau rasyk kas
Cia kaip toks atsakymas patenkinamas ?
...kaip liudna...
tikrai labai liudna man. Kazkaip kraupiai nuskambejo Tas "neturiu namu", perkeltine prasme ko gero dar baisesne nei tikroji... na, betn CIA surask JUOS.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. spalio 8 d. 21:21:39
anksciau verkdawau labai retai... dabar dazniau. verkti yra gerai... paverki ir geriau pasidaro... arba atvirksciai
2004 m. spalio 8 d. 20:37:54
2004 m. spalio 8 d. 20:25:25
O man paciai...mmm...Esu zmogutis kur ir nuopsirdziai sypsosi,ir nuosirdziai verkia,beda,kad tos emocijos taip nepastoviai ima lietis...Verkiu kaip kada - kartais kad ir blogai,vistiek stoviu kaip susales medis ir ne krust,ne laselis nenukrenta..kartais nors ir viskas pagrinde gerai,bet del kazkokios nesamones imu ir pratrukstu..is viso,dazniau verkiu del nesamoniu,o ne del rimtu dalyku...Dar nezinau,i tema ar ne , bet vietoje arba laiku,kai man nepatinka kur nors buti,as pasdarau labai tyli,liudnoka...
2004 m. spalio 8 d. 16:56:55
As kalbu ape juoka ir asaras... Man ydomu ar jus sypsotes nuosirdzej..Na, ce sunku isrejkst zodzejs...
Prilkauso nuo zmogaus kuris jokauja, t.y. jeigu as tam zmogu labai gerbiu, tai kai man nejokinga, tai tik nusisipsa, zmogus man lygus nereaguoju arba galiu pasakyti kad man nejokinga, zmogus labai lygus man - juokauju is jo juoko...
nuu cia buvo marazmas...
Odabar nemarazmas: Akys nemeloja... is akiu galima spresti apie zmogu, ir jo busiena, ar jam joukinga, ar jis vaidina kad jam linksma
O asaros, gali buti zinoma tik jau nenuo fizinio skausmo, pask karta verkiau del jo (f.skausmo) pries kokius gal 10 metu
2004 m. spalio 7 d. 22:36:27
keista, kai dauguma zmoniu prie akiu sypsosi o uz akiu apkalba ir etc, nekenciu tokiu zmoniu! nekenciu..nesuprantu, kam reikia kazka waidinti ir is realaus gyvenimo padaryti kazkokia parodija.. as niekada nemokejau nuslepti sawo jausmu, jei man juokinga as juokiuosi, sypsausi, jei liudna, bunu wiena.. o jei werkiu tai dazniausiai [nors labiau tiktu zodis 'wisada'] werkiu uzsidariusi, sawo kambary..
2004 m. spalio 7 d. 16:12:15
2004 m. spalio 7 d. 15:31:21
o dėl šypsenos- taip, šypsausi nuoširdžiai. gal net per daug. nemoku susilaikyti.
2004 m. spalio 7 d. 14:09:01
siaip galiu pasakyti, kad kai zmogus turi ka veikti, daro, dirba kazka, masto ir etc, tai dingsta , bent trumpam, tas visas liudesys...bet wat vasara-depresijos metas(man.)
2004 m. spalio 6 d. 21:29:52
Cia kaip toks atsakymas patenkinamas ?
2004 m. spalio 6 d. 21:01:53
tikrai labai liudna man. Kazkaip kraupiai nuskambejo Tas "neturiu namu", perkeltine prasme ko gero dar baisesne nei tikroji...