nata rašė: Tik pasikeles ir arogantiskas zmogus sitaip galetu pasakoti apie savo pomegius... Reiketu truputi ant zemes, mergyt, nusileisti...
Tik nelabai protingas zmogus galetu pamanyti kad ji ateina i kazkokia zurnalo redakcija ir pliurpia apie savo simpatijas,zinoma,ji tik atsake i klausima.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 9 d. 17:27:14
Svajoja kad jai dainuotu kas nors balades tai as svajoju kad jis nezdintusi nuo scenos ir varytu labai toli (nusikeikciau ,bet negalima).Na o tokios karves scenoj nereikia is vis.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2005 m. lapkričio 10 d. 23:37:39
Tik pasikeles ir arogantiskas zmogus sitaip galetu pasakoti apie savo pomegius... Reiketu truputi ant zemes, mergyt, nusileisti...
Tik nelabai protingas zmogus galetu pamanyti kad ji ateina i kazkokia zurnalo redakcija ir pliurpia apie savo simpatijas,zinoma,ji tik atsake i klausima.
2005 m. lapkričio 10 d. 16:16:02
2005 m. lapkričio 10 d. 13:52:25
2005 m. lapkričio 10 d. 13:10:29
2005 m. lapkričio 9 d. 20:44:08
2005 m. lapkričio 9 d. 20:35:10
2005 m. lapkričio 9 d. 18:43:36
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. lapkričio 9 d. 18:04:15
2005 m. lapkričio 9 d. 17:27:14