xdm: braidai jaunuoli, braidai... pasakiau, kaip yra... pats nesu nuejęs į šoną ir nežadu nueit, tam dalykui išvis pas manęs jokios pirmenybės nėra, galim sakyt totaliai 0 emocijų.
"o kai kam moralė ir dvasinis pasaulis." - vertas oskaro!:>>
Stingas rašė: visa laika buwau istikas ir esu visikai tikras kad busiu istikimas (nepriimtinas tas pasiteisinimas 'buvau girtas...' kad ir koks girtas bebuciau suprantu ka darau...) todel noriu ir is kitos puses to paties...neatleisciau jei butu neistikima kuniskai ar dvasiskai...
Pranešimo data: 2005-11-09 20:28:57
ot vistaprotis... LOL
Tai puikiai parodo, kad kai kam(daugumai turbūt) gyvuliški instinktai(apsiryti, kruštis) ima viršų, o kai kam moralė ir dvasinis pasaulis.
vien jau galvojimas, kad esi istimimas - neistikimybe.
jeigu as myleciau, as apie tai net negalvociau. o tai ar suzinotu ar nesuzinotu nieko nesikeicia. itarimas neistikimybe toligi neistikimybes pripazinimu (jeigu tu galvoji, zmogus tau neistikimas, tai zinok, jis tau neistikimas)
jeigu zmogu myli, tai jis nepastatis savo meiles objekta i tokia padeti. o jeigu pastato, reiske nemili, o kam gyvent su nemilinciu zmogum...
dar ziurint apie kokia neistikimybe kalbam, man nebutu labai svarbu, jei vaikinas permigojo su kita, taciau jei jis pradetu issisukineti nuo susitikimo su manim, nes noretu susitik su kita, neatleisciau...
ernesta1988 rašė: Neištikimybe,tai žmogaus siekis pažinti kitą žmogų kurį pamilo kai nesutarė žmona su vyru ar vyras su žmona,draugė su draugu ir panašiai.Kad tai ne įvyktu reikia mylėti vienas kita,suprasti...
visiska nesamone mano nomuone...
Bent jau iš vyrų pusės - ankščiau ar vėliau nueina į šoną, bent jau vieną kartą - tai tikrai. Neteko pažinot ar matyti nors vieną vedusį, neturėjusį kokių nors santykių su kita. Kažkada gi reikia... kaip vienas vedęs jau nemažai laiko pasakė:
Dabar įsivaizduok... atsikeli ryte - gauni pusryčiams dešrelės... pietums - vėl dešrelės, vakariene - taipogi dešrelės, ar nors kartą per gyvenime nenorėtum paraugti kotletų?
Čia toks pamastymui.... tad niekada nesakykit niekada...
Aš- prieš. Bet nesakau "niekada"- per daug slidus žodis.
lol keistas tas tavo geometrijos supratimas, gal po ketvirto " posukio " gris pas tave?
neseniai norejau apsisvesti mirties bausmes klausime, tai perskaiciau, kad uz neistikimybe (kai kuriose musulnaniskose krastose) baudziama mirties bausme (na turi buti keturi liuditojai, ir t.t.) "nusikalteliai" uzkasami iki keliu, ant ju galvu uzdedamas maisas, ir paskui i jos metami akmenis (viena tokia detale akmenis neturi buti didesni uz kumsti, tam kad galas neateitu " pernelig greitai " niekas nenoretu tokiu istatimu mums, Lietuvai?
siaip tai jus man, beveik visi atrodot kaip kokie
aj man kartais atrodo, kad gimiau ne ten kur reike, netada kai reike. bet cia jau nieko nepakeisi
O paciai apie toki dalyka net pagalvoti nesinori...negaliu galvoti apie kazka kita liecianti mano kuna....
as nistikimybes nelaikau baisia katastrofa, bet manau reiketu apie tai pasisakyti vienas kitam ir spresti ar dar eiti tuo siaurejanciu takuciu, ar abiem pasukti i atskiras puses...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 19 d. 12:03:44
buciau tikriausiai
Tau galima, o kitiems ne? Pats bjauriausias požiūris.
2007 m. liepos 19 d. 11:03:36
2007 m. liepos 11 d. 09:45:27
2007 m. liepos 2 d. 09:16:46
2007 m. liepos 2 d. 01:39:06
"o kai kam moralė ir dvasinis pasaulis." - vertas oskaro!:>>
2007 m. liepos 2 d. 00:26:02
visa laika buwau istikas ir esu visikai tikras kad busiu istikimas (nepriimtinas tas pasiteisinimas 'buvau girtas...' kad ir koks girtas bebuciau suprantu ka darau...)
ot vistaprotis... LOL
2007 m. birželio 11 d. 21:00:13
2007 m. birželio 11 d. 10:40:16
Dabar įsivaizduok... atsikeli ryte - gauni pusryčiams dešrelės... pietums - vėl dešrelės, vakariene - taipogi dešrelės, ar nors kartą per gyvenime nenorėtum paraugti kotletų?
Puikus pavyzdys!
Tai puikiai parodo, kad kai kam(daugumai turbūt) gyvuliški instinktai(apsiryti, kruštis) ima viršų, o kai kam moralė ir dvasinis pasaulis.
2007 m. kovo 16 d. 11:23:33
jeigu as myleciau, as apie tai net negalvociau. o tai ar suzinotu ar nesuzinotu nieko nesikeicia. itarimas neistikimybe toligi neistikimybes pripazinimu (jeigu tu galvoji, zmogus tau neistikimas, tai zinok, jis tau neistikimas)
jeigu zmogu myli, tai jis nepastatis savo meiles objekta i tokia padeti. o jeigu pastato, reiske nemili, o kam gyvent su nemilinciu zmogum...
vot tau ir Ė
2007 m. kovo 15 d. 21:42:56
2007 m. kovo 15 d. 21:17:48
2007 m. kovo 15 d. 21:14:07
2007 m. kovo 15 d. 21:10:11
2007 m. kovo 15 d. 20:30:30
Neištikimybe,tai žmogaus siekis pažinti kitą žmogų kurį pamilo kai nesutarė žmona su vyru ar vyras su žmona,draugė su draugu ir panašiai.Kad tai ne įvyktu reikia mylėti vienas kita,suprasti...
visiska nesamone mano nomuone...
2007 m. vasario 21 d. 21:10:14
Čia toks pamastymui.... tad niekada nesakykit niekada...
2007 m. vasario 21 d. 20:31:10
Aš- prieš. Bet nesakau "niekada"- per daug slidus žodis.
2007 m. vasario 21 d. 19:57:03
as nistikimybes nelaikau baisia katastrofa, bet manau reiketu apie tai pasisakyti vienas kitam ir spresti ar dar eiti tuo siaurejanciu takuciu, ar abiem pasukti i atskiras puses...
2007 m. sausio 12 d. 21:13:02
pagal geometrijos principą: jei vyras du kartus nueis į kairę, tai trečiąjį kartą griš pas tave
neseniai norejau apsisvesti mirties bausmes klausime, tai perskaiciau, kad uz neistikimybe (kai kuriose musulnaniskose krastose) baudziama mirties bausme (na turi buti keturi liuditojai, ir t.t.) "nusikalteliai" uzkasami iki keliu, ant ju galvu uzdedamas maisas, ir paskui i jos metami akmenis (viena tokia detale akmenis neturi buti didesni uz kumsti, tam kad galas neateitu " pernelig greitai " niekas nenoretu tokiu istatimu mums, Lietuvai?
siaip tai jus man, beveik visi atrodot kaip kokie
aj man kartais atrodo, kad gimiau ne ten kur reike, netada kai reike. bet cia jau nieko nepakeisi
2007 m. sausio 12 d. 20:17:44
O paciai apie toki dalyka net pagalvoti nesinori...negaliu galvoti apie kazka kita liecianti mano kuna....
2007 m. sausio 12 d. 19:31:00