Jeigu tikrai niekas nesuzinotu ir jei labai trauktu svetimas, tada gal ir pasiduociau pagundai... Bet visgi manau, kad po to grauztu sazine Siaip yra buve situaciju, kur tikrai galejau but neistikima savo vaikinui (ir, ko gero, nieks nebutu suzinojes) su tokiu labai neblogu vaikinu, bet zinojimas, kad turiu vaikina, kuri myliu, sulaike nuo viso to
ziurint kokia neistikimybe.jei jau burkuotu mano waikinas su kita uz kampo,na tada jau adios,o jei per koki toosa isgeres pasibuciuotu ir nelabai suwoktu ka daro,tuomet tikrai atleisciau.krc.geriau jau wenkim tos neistikimybes.
Aš - niekada. Vienintelis dalykas kuriuo, mano įsitinimai nepalaužiami. Čia jau per daug maksimalistiškai nuskambės, bet geriau mirtis.
O jeigu man .. Na sako meilė akla. Atleisčiau.
Skaudziausia buna ne tada, kai tavo mylimas zmogus buna neistikimas fiziskai... bet kai jo siela... jo sirdis nebepriklauso tau...kai budama salia tu suvoki, kad jo mintys kitur... su kitu zmogum... ir kad jis taves nebemyli...
"Ką ji jums reiskia? Ar būtumėt neištikimi, jei niekas apie tai nesužinotų? Kaip reaguotumėt į neištikimybę jums?"
ka reiškia? na, kol kas nieko, nes neteko susidurti(ačiū Dievui ) ar būčiau neištikima,jei niekas nesužinotų? Taip, kodėl gi ne? Nesiruošiu čia vaidint šventosios. Kaip reaguočiau? Taip pat nežinau, nes neteko susidurti; bet manau, kad laaabai supykčiau. galbūt net santykius nutraukčiau.
priesh pradedant rimtus santykius,reik butinai tvirtai apsisprest ar tikrai nori but su tuo zmogum..jei jausmai nuoshirdus,net i galva neshaus but neishtikimai(-am)...
Neistikimybe? Taip,as buciau istikimas,bent jau stengciausi. (niekada nezinai,kas gali nutikti. Juk net nezinau,ar po minutes vis dar sedesiu sitoj kedej!). Jei mano mylimas zmogus butu man neistikimas,as jam atleisciau - per daug myliu,kad pykciau
juuk snekejau apie vaikinus pavadinkim taip....o kaip ten po santuokos tai kazkiek laiko irgi buna viskas grazu...bet tik kazkiek laiko....o uzsienieciai visa laika lietuves lepina kad islaikytu prie saves si neikainojama grozi...
Toks jis ir neįkanojamas, pamojuoja, koks turtingas įdegęs turkas, kokiu blizgučiu prieš nosį, ir 'neįkainojamasis grožis' jau sėdi ant kelių. Ir tuo labiau tokio grožio išlaikyti nesistengia niekas. Nusiperka kitą ir viskas. Kai to grožio ant kiekvieno kampo pilna, viskas gana paprasta.
na man teko but neistikimai,galvojau galesiu tai nuslept,bet kai pamaciau savo vaikina,kaltes jausmas pasidare toks didelis,kad net sunku pasidare kvepuot,ir asaros pradejo begt upeliais.diena kaskur prasikankinau ir issipasakojau..
Oooooo... what does this button do?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 12 d. 16:13:13
2006 m. sausio 14 d. 18:24:06
2006 m. sausio 14 d. 18:20:04
2006 m. sausio 14 d. 18:17:39
2006 m. sausio 13 d. 14:10:14
2006 m. sausio 10 d. 12:37:50
O jeigu man .. Na sako meilė akla. Atleisčiau.
2006 m. sausio 10 d. 09:55:24
2005 m. gruodžio 15 d. 10:22:05
2005 m. gruodžio 14 d. 15:40:44
ka reiškia? na, kol kas nieko, nes neteko susidurti(ačiū Dievui
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. gruodžio 14 d. 14:48:14
2005 m. gruodžio 14 d. 14:42:46
2005 m. gruodžio 14 d. 14:34:00
2005 m. gruodžio 11 d. 01:54:38
lb idomu kodel panos isvaziavusios i kita sali pvz anglija, airija susiranda is lietuvos bachurus?
2005 m. gruodžio 4 d. 11:51:35
2005 m. gruodžio 4 d. 11:49:09
T_y_L_a
juuk snekejau apie vaikinus pavadinkim taip....o kaip ten po santuokos tai kazkiek laiko irgi buna viskas grazu...bet tik kazkiek laiko....o uzsienieciai visa laika lietuves lepina kad islaikytu prie saves si neikainojama grozi...
Toks jis ir neįkanojamas, pamojuoja, koks turtingas įdegęs turkas, kokiu blizgučiu prieš nosį, ir 'neįkainojamasis grožis' jau sėdi ant kelių. Ir tuo labiau tokio grožio išlaikyti nesistengia niekas. Nusiperka kitą ir viskas. Kai to grožio ant kiekvieno kampo pilna, viskas gana paprasta.
2005 m. gruodžio 4 d. 11:06:34
2005 m. lapkričio 20 d. 14:27:24
2005 m. lapkričio 16 d. 12:02:03
Unrestraint
ne dekui kaip nors jau susilaikysiu...
2005 m. lapkričio 14 d. 13:28:02
ne dekui kaip nors jau susilaikysiu...
2005 m. lapkričio 14 d. 12:51:11