Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Unrestraint
2005 m. lapkričio 14 d. 11:19:50
Stingas
gal ir zinau,bet visvien butu idomu isgirst tavo nuomone...jauciu nori ja issakyti...taigi pirmyn...

2005 m. lapkričio 14 d. 11:18:16
T_y_L_a
juuk snekejau apie vaikinus pavadinkim taip....o kaip ten po santuokos tai kazkiek laiko irgi buna viskas grazu...bet tik kazkiek laiko....o uzsienieciai visa laika lietuves lepina kad islaikytu prie saves si neikainojama grozi...

2005 m. lapkričio 10 d. 14:06:45
nemalonus dalykas ta neistikimybe, bet va kartelio uztektu ir sutikes ta zmogu visada galvotum apie tai kaip va tada ir tada buvo neistikimas, ir graziai draugystei „batai“, ne del to, kad nebegali atleist, bet vis kisas ir kisas ta mintis „ji/jis buvo su kita/tu“, man tai kraujas uzverda vien apie tai pagalvojus, bet turbut stebuklu nebuna, visi mes bent pagalvojame apie kita zmogu ir prisilietima prie jo, anksciau ar veliau, ir cia savotiska neistikimybe, tik ne tokia akivaizdi ir nematoma

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. lapkričio 9 d. 20:51:29
O neištykimybė..
Aš - niekada. Jeigu man, na priklausytų nuo žmogaus, manau tektų palikti, nes jei žmogus ieško kažko ko jam trūksta iš manęs, vadinasi kažkas negerai, vadinasi tas žmogus su manim nelaimingas. Tada man tektų pasitraukti.

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. lapkričio 9 d. 20:48:19
Unrestraint rašė:
lietuviai yra mielesni,svelniasni bet uzsienieciai aistringesni...daugelis lietuviu yra nedrasus,bet veliau parodo savo tikraji veida,pradeda vadovauti,nemanau kad tai yra blogai...o renkasi uzsieniecius pramogai ar del pinigu...bet nieko rimto...

Lietuviai, ir dar mieli ir švelnūs ? Na čia panašiai kaip su dinozaurais.. Kas žino kodėl jie išnyko. Gal apako nuo lietuvaičių blizgesio, o gal.. kas žino.
Bet na lietuvaičiai, kaip rodo daugelio moterų kurioms krizių centras - antri namai, iki vestuvių būna labai mieli ir labai nuostabūs sutvėrimai, bet paskui nebėra prieš ką stengtis. Ir iš viso įvaizdžio lieka .... - nulis.

Atsakyti
ShadowOfDeath
2005 m. lapkričio 9 d. 20:35:41
Neatleistinas bjaurus dalykas.

2005 m. lapkričio 9 d. 20:29:52
Neištikimybė neretais atvejais būna nebrandžių, nesusitupėjusių asmenybių reikalas, daug pasakantis apie žmogų ir jo požiūrį. Jei būna pirmas kartas - bus antras ir t.t. Nėra prasmės atleisti, pamiršti, ignoruoti. Ultimatumas "aš arba jis/ji" čia netinka. Geriau "jis/ji arba kas nors kitas". Žiauru, bet velniškai teisinga.

2005 m. lapkričio 9 d. 20:28:57
kas tie visi?
mielai renkas uzsieniecius?] nei juokas ima nei ka...
lb idomu kodel panos isvaziavusios i kita sali pvz anglija, airija susiranda is lietuvos bachurus? as tai niekaip nesuprantu...o tu?
aisku ne visos...nesakau kad kiekviena su lietuviu...pasirenka ir tu saliu zmones...

kitas klausimas..
o zinai kodel lietuviai tokie negeri lietuvaitems?kaip manai?]

2005 m. lapkričio 9 d. 20:12:03
Bet kai merginai pradeda aiskinti ka jai daryti, tai paprasciausiai nuo tokio zmogaus norisi begti ir pasieiskoti geresnio...
O kad lietuviai nedrasus - tai visiska netiesa...

Atsakyti
Unrestraint
2005 m. lapkričio 9 d. 20:03:47
lietuviai yra mielesni,svelniasni bet uzsienieciai aistringesni...daugelis lietuviu yra nedrasus,bet veliau parodo savo tikraji veida,pradeda vadovauti,nemanau kad tai yra blogai...o renkasi uzsieniecius pramogai ar del pinigu...bet nieko rimto...

2005 m. lapkričio 9 d. 19:15:52
Stingas rašė:
gerai cia kazkas sake...lietuvaitems reikia tvirto lietuvisko kumscio...nes kitaip jom blogai...]

Na, jei visi lietuviai vyrai taip galvoja, tai man dabar aisku, kodel lietuvaites taip mielai renkasi uzsieniecius...

Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 9 d. 18:33:17
gerai cia kazkas sake...lietuvaitems reikia tvirto lietuvisko kumscio...nes kitaip jom blogai...]

2005 m. lapkričio 9 d. 17:19:33
as db pirmakarta kazkam istikima!! lb tuo dziaugiuosi... tiesiog anxceu nesutikdavau zmogaus su kuriuo man butu visur gera... norejos kazko naujo....arba is pykcio...jei man nepatikdavo santykiai.... nors gailejaus...man tas zmogus buvo lb svarbus... db turiu kita artima zmogu..pirma karta esu daugiau kaip tris men istikima... bet jei man leistu grizti turbut sugrizceu...ta draugyste buvo tokia sudina,bet labai jos ilgiuosi... si atvirksciai.. sakyciau tobula...bet kazkas yra tokio kad man norisi viska uzbaigt...tiesiog gal per gerai su manim elgias? gerbiu savo vaikina tai turbut del to dabar ir esu istikima... liudna...

Atsakyti
Stingas
2005 m. lapkričio 9 d. 16:41:44
visa laika buwau istikas ir esu visikai tikras kad busiu istikimas (nepriimtinas tas pasiteisinimas 'buvau girtas...' kad ir koks girtas bebuciau suprantu ka darau...) todel noriu ir is kitos puses to paties...neatleisciau jei butu neistikima kuniskai ar dvasiskai...

2005 m. lapkričio 9 d. 16:19:36
pvz as bunu neistikima...bet anxciau ar veliau prisipazystu nes sazine pradeda grauzti...o jei mano mylimas vaikinas nueitu pas kita tai gali ten ir likti...jei nuejo reiskias dar neatsitusino ,jam neuztenka manes ir netesejo savo zodzio...what's all...

2005 m. lapkričio 9 d. 16:18:28
neistikimybes neatleisciau .. nors.. kas gali zinoti tik labai slykstus jausmas kai tau buna zmogus neistikimas, pasijauti kaip daiktas, pazeminta..
o pati neistikima tai siaip nebuciau, nebent buciau neblaivi : |

2005 m. lapkričio 9 d. 16:08:33
manau yra dvi neistikimybes: kuniska ir dvasine....
jei mano vaikinas rasytu laiskus kitai moteriai, apie ja svajotu, sapnuotu ja, tai tikrai neatlesiciau....
o su kuniska neistikinybe truputi kitaip....dar pamastyciau, prklauso nuo to, koks svarbus jis man butu...

2005 m. lapkričio 9 d. 15:42:24
visada yra dvi medalio puses,nesakau kad imkit visi ir bukit neistikimi taciau ir nesmrerkiu tu zmoniu kurie tai daro,pats nebuciau neistikimas jeigu nieks nesuzinotu nors taip kalbu tik dabar veliau-nezinau,reaguociau priklauso nuo situacijos,gal palikciau,gal leisciau apsispresti nezinau.

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
Arkangelas
2005 m. lapkričio 9 d. 15:37:15
Tai vienas iš bjauriausių dalykų.Kad ir kaip būtų stengiuosi nebūti neištikima..

Atsakyti
Naoha
2005 m. lapkričio 9 d. 15:24:11
Ką ji jums reiskia? Ar būtumėt neištikimi, jei niekas apie tai nesužinotų? Kaip reaguotumėt į neištikimybę jums?

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Rush Rush
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1556
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 114834