Va cia tai grupe, mano kaimynas kazkada buvo tas vokalistas ir gitaristas ju Sarunas, turiu jo plokstele, pamenu kazkada girtas kiekvienam kaimynui asmenishkai iteike su parasu :D, siaip tai daug ju geru dainu Poliarizuoti Stiklai, Taksi, Gyvenimo arklys, Aloyzas, Medziai be lapu, AIDS.. jega grupe.. net stebejausi kad lietuviai gali(galejo) tokia muzika kurti. O medziai be lapu buvo tukstanti kart nukopijuoti..o originali versija yra Poliarizuotu Stiklu, geriausia is visu, nes ji neliudna, o kaip tik atliekama linksmai ir ironishkai.. :) o pavadinimas Poliarizuoti Stiklai yra labai simbolistinis, paklausykite dainos Poliarizuoti Stiklai... tubut cia nei vienas rasantis nezino kas yra Poliarizuoti Stiklai.. :)
Tu juokauji gal? :) Nežinom, ką reiškia Poliarizuoti Stiklai? :) Taigi čia Lietuviška legenda, apie alų geriantį Mačiulį :D Beje, su šia daina buvo fainas prikolas kadaise - Tai buvo prieš keturis metus, prieš rinkimus į seimą. Ir Utenoje buvo tada koncertas kažkoks. Nemokamas.Nepamenu, ar rinkiminės agitacijos, ar Utenos miesto šventės. Bet išėjo pakalbėt vienas iš DJ Gerbiamų Kandidatų. Na jis pradėjo savo kalbą, o mes su draugeliais(apie dešimt žmonių), jau neblogai pagėrę, neapsikentėm jo svaičiojimų ir užtraukėm ,,Ir aš stiklus pakeisiu, visus stiklus pakeisiu, kad tu galėtum pamatyt mane". Na, o Utena juk neveltui rokerių kraštas - mūsų ironiją iškart suprato aplinkiniai ir prisijungė, taigi, sekundžių bėgyje tai dainavo jau virš šimto žmonių. Ir nežinau ar tas Kandidatas suprato mūsų pajuoką, ar tiesiogtriukšmas jį išgasdino, bet iškart dingo nuo scenos jis :D
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
lietusryte (Užblokuotas)
2006 m. kovo 6 d. 18:38:42
zinau tik tiek,kad kazkada buvo tokia grupe,ir kad ju hitas buvo ''medziai be lapu''.[nes matydavau ju geriausiu dainu cd,berods 2001].daugiau nieko nezinau.va taip...
Va cia tai grupe, mano kaimynas kazkada buvo tas vokalistas ir gitaristas ju Sarunas, turiu jo plokstele, pamenu kazkada girtas kiekvienam kaimynui asmenishkai iteike su parasu , siaip tai daug ju geru dainu Poliarizuoti Stiklai, Taksi, Gyvenimo arklys, Aloyzas, Medziai be lapu, AIDS.. jega grupe.. net stebejausi kad lietuviai gali(galejo) tokia muzika kurti. O medziai be lapu buvo tukstanti kart nukopijuoti..o originali versija yra Poliarizuotu Stiklu, geriausia is visu, nes ji neliudna, o kaip tik atliekama linksmai ir ironishkai.. o pavadinimas Poliarizuoti Stiklai yra labai simbolistinis, paklausykite dainos Poliarizuoti Stiklai... tubut cia nei vienas rasantis nezino kas yra Poliarizuoti Stiklai..
ArkaAngelas>>> Ne, medziai be lapu atliko tikrai sita grupe.
tu nori pasakyti kad cia normalus pavadinimas,tada tu tikrai *********** whuaaa
tau normalus pavadinimas? tai atsiprasau jeigu kas as tau niekad nerasiau,nenoriu kad zmones galvotu jog nusiritau kazkur prie popsuchos
Normalus pavadinimas, ko cia prisikabineji..Turbut sau norejai pasakyt, bet..
Gerai, susitariam, nes tikrai nenoriu kad kazkas sneketu apie mane su tavim.. Ir dar kaip tu ypac didziule nesamone sneki kad as "popsuxa".. na gal ir kelios dainos pop man ir patinka, bet blyn as dar gal nesu jau tokia..
tau normalus pavadinimas? tai atsiprasau jeigu kas as tau niekad nerasiau,nenoriu kad zmones galvotu jog nusiritau kazkur prie popsuchos
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. spalio 2 d. 21:52:02
Tu juokauji gal? :) Nežinom, ką reiškia Poliarizuoti Stiklai? :) Taigi čia Lietuviška legenda, apie alų geriantį Mačiulį :D Beje, su šia daina buvo fainas prikolas kadaise - Tai buvo prieš keturis metus, prieš rinkimus į seimą. Ir Utenoje buvo tada koncertas kažkoks. Nemokamas.Nepamenu, ar rinkiminės agitacijos, ar Utenos miesto šventės. Bet išėjo pakalbėt vienas iš DJ Gerbiamų Kandidatų. Na jis pradėjo savo kalbą, o mes su draugeliais(apie dešimt žmonių), jau neblogai pagėrę, neapsikentėm jo svaičiojimų ir užtraukėm ,,Ir aš stiklus pakeisiu, visus stiklus pakeisiu, kad tu galėtum pamatyt mane". Na, o Utena juk neveltui rokerių kraštas - mūsų ironiją iškart suprato aplinkiniai ir prisijungė, taigi, sekundžių bėgyje tai dainavo jau virš šimto žmonių. Ir nežinau ar tas Kandidatas suprato mūsų pajuoką, ar tiesiogtriukšmas jį išgasdino, bet iškart dingo nuo scenos jis :D
2012 m. rugpjūčio 29 d. 10:09:41
Aha, Stasė - nuostabi! : ]
Per Yoga Rave festival oi kaip smagiai oi kaip smagiai!!!! : ]
2012 m. rugpjūčio 28 d. 15:49:44
Atsimenu, kaip maža dainuodavau:Krenta medžiai auksiniai ir leidžiasi tyliai :DDDDDDDDDD
2012 m. kovo 19 d. 18:22:29
Jie nuostabūs!!, Dievinu jų dainą Stasė
2009 m. birželio 19 d. 19:42:16
2009 m. birželio 14 d. 10:39:13
2009 m. birželio 13 d. 23:33:04
2006 m. birželio 21 d. 23:55:21
2006 m. kovo 6 d. 21:14:11
medziai be lapu!
joo butent medziai be lapu!
2006 m. kovo 6 d. 21:01:38
2006 m. kovo 6 d. 18:38:42
2006 m. kovo 6 d. 00:10:59
2006 m. vasario 14 d. 08:53:09
2006 m. sausio 20 d. 16:26:33
2005 m. lapkričio 11 d. 10:21:15
2005 m. lapkričio 10 d. 11:17:07
"medziai be lapu" - viskas, ka apie juos zinau...
Jo, jo.. As irgi tik ta dajna zinau..
2005 m. lapkričio 10 d. 11:16:38
Nusisnekejai..
Gerai, susitariam, nes tikrai nenoriu kad kazkas sneketu apie mane su tavim.. Ir dar kaip tu ypac didziule nesamone sneki kad as "popsuxa"..
2005 m. lapkričio 10 d. 06:44:51
2005 m. lapkričio 9 d. 21:56:05
2005 m. lapkričio 9 d. 20:13:38
Nusisnekejai..
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)